Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/21 °C
 
 
    Meteorolojik uyarı üzerine ekipler Antalya'da teyakkuzda  
 
    BATEM'de 91. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği  
 
    KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı  
 
    Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması  
9 Yeni Film Vizyonda
9 Yeni Film Vizyonda
 
Usta yönetmen Steven Soderbergh imzalı Acı Reçete, Erden Kıral'ın son filmi 'Yük', Charles Dickens'ın klasik eserinden uyarlanan 'Büyük Umutlar' ve Chan-Wook Park'ın Hollywood'daki ilk filmi 'Lanetli Kan' haftanın öne çıkanları ...
 
27 Nisan 2013 Cumartesi - 09:40

İşte vizyona giren o filmler:

'LANETLİ KAN'

Chan-Wook Park'ın yönettiği "Lanetli Kan" filminde, Nicole Kidman, Lucas Till, Mia Wasikowska, Matthew Goode ve Dermot Mulroney izleyici karşısına çıkacak.

İntikam Üçlemesi'nin yönetmeni Güney Koreli sinemacı Park Chan-wook'ın Amerika'da çektiği ilk film olan Stoker, babasının ölmesiyle annesiyle bir başına kalan India'nın ilk kez tanıştığı gizemli amcasıyla arasında korku ve öfkeden doğan garip ilişkiyi anlatıyor.

Aile reisinin ölümünden sonra anne ve kızın evine gelen bu amcanın, ailenin düzenini de baştan aşağıya değiştirecektir...

'ACI REÇETE'
Yönetmenliğini Steven Soderbergh'in yaptığı "Acı Reçete" filminde Channing Tatum, Jude Law, Catherine Zeta-Jones ve Rooney Mara rol alıyor.

Senaryosunu Scott Z. Burns'un kaleme aldığı ABD yapımı dram-gerilim türündeki filmde, kocası hapse girdikten sonra depresyona giren kadına, psikiyatristinin tedavisi için verdiği yeni bir ilacın hayatını nasıl değiştirdiği ve eşi ile ilişkisini ne yönde etkilediği anlatılıyor.

Emily ve Martin, Amerikan rüyasının örnek ve gözde çifti gibidir. New York’ta yüksek standartlara sahip lüks ve başarı içinde bir hayat sürdürürlerken Martin'in bir borsa yolsuzluğuna karışması ve hapse girmesi tüm yaşamlarını alt üst edecektir. Emily, kocası hapse girdikten sonra küçük bir apartman dairesine taşınır ve depresyon-anksiyete belirtileriyle boğuşmaya başlar. 4 yıl boyunca kocasını beklerken bir yandan psikiyatr ve ilaç yardımı alır. İlaçların sayesinde yaşamaya çalışan kadın için doktoruyla arasında başlayan ilişki sonrasında işler iyiden iyiye zorlaşacaktır...

'YÜK'
Yönetmenliğini ve senaristliğini Erden Kıral'ın üstlendiği Yük'te, işlediği cinayet sonrası bir maden ocağına saklanan Cemal'in yaşadıkları anlatılıyor.

Cemal işlediği cinayet sonrası bir madene kaçıp, ölüm korkusu ile saklanır. Peşinde onu kovalayan bir başka adamsa dışardan görünen tüm cesaretine rağmen 'öldürmekten' korkmaktadır. Bu iki adamın ortak noktası ise Zeynep adlı bir kadındır. Aslında Cemal ile evli olan Zeynep, bundan seneler önce Cumali adlı bir adamla tutkulu bir ilişki yaşar ama Cumali de evli bir adamdır...

Geriye dönüşler ve şimdiki zaman, geçmiş ve gelecek arasındaki geçişlerle bu üç insanın yaşadıkları öykü beyazperdeye taşınıyor.Filminin oyuncu kadrosunda Tülin Özen, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Sinan Demirer ve Suzan Genç rol alıyor.

'BÜYÜK UMUTLAR'
Charles Dickens’ın kasikler arasına girmiş Great Expectations adlı eserinden uyarlanan film, yetim büyüyen Pip'in bir gün kimsenin bilmediği bir kişiden gelen yardımla beyefendi olması anlatılıyor.

Pip'in hayatı birdenbire nereden geldiğini bilmediği bir yardımla değişir ve bir beyefendiye dönüşür. Hızla sınıf atlayan genç adam bu konumunu çocukluk aşkı Estella’ya yeniden ulaşmak amacıyla kullanır. Fakat Estella'yı büyüten Bayan Havisham karşı cinse karşı büyük nefret beklemektedir; başta Pip'e olumlu yaklaşsa da işler hiç de planlandığı gibi ilerlemez. Estella’ya beslediği aşk, Pip'te büyük bir hayal kırıklığına neden olacaktır.

Filmin başrollerini Jeremy Irvine,Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda ise Mike Newell oturuyor.

'İNTİKAM BENİM'
Yönetmen koltuğunda Niels Arden Oplev'in oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Colin Farrell, Terrence Howard, Noomi Rapace, Dominic Cooper ve Isabelle Huppert yer alıyor.

Senaristliğini J.H. Wyman'ın yaptığı filmin konusu şöyle: "Victor, patronu yüzünden ölen karısı ve kızının intikamını almaya çalışan New York'un yeraltı suç örgütü liderinin sağ kolu olan cesur bir infazcıdır. Patronu gizemli bir katil tarafından tehdit edilince Victor da detektifliğe soyunur. Bu sırada eski kurbanlardan biri olan Beatrice ise Victor'u baştan çıkarmaya ve ona şantaj yapmaya çalışır. Beatrice ile Victor'ın aralarındaki kimya onları şiddetli sonuçlara yol açan öç almaya sürükler."

'KUMA'
Avusturya yapımı "Kuma" filminini Umut Dağ yönetti. Begüm Akkaya, Vedat Erincin, Nihal G. Koldas, Murathan Muslu'nun izleyici karşısına çıkacağı dram türündeki filmin konusu şöyle:

"İç Anadolu'nun bir köyünde yaşayan Ayşe, gelin olarak Avusturya'nın başkenti Viyana'ya gider. Ailenin annesi Fatma, üzerine kuma getirilmesine razıdır. Hatta bu onun fikridir, zira pençesine yakalandığı kansere yenik düştüğü anda eşinin ve çocuklarının emin ellerde olduğunu bilmek ister. Fakat ailenin iki kızı, neredeyse kendileriyle yaşıt olan kumayı kabullenmeye yanaşmazlar. Fakat kısa bir süre sonra beklenmedik bir gelişme, ailenin tüm dengelerini alt üst eder."

'HİLE YOLU'
Hrant Dink 19 Ocak 2007'de arkasından sıkılan üç kurşunla öldürüldü. Katil güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerden tespit edildi. Ancak o görüntülerde eksik olan bir şey vardı... Hrant Dink cinayetinden iki yıl sonra, Korhan ve Murat yeni bir cinayete hazırlanmaktadır. Bu kez Türkiyeli bir papazı öldürmek üzere Kofik’i devreye sokarlar. Cinayet öncesi Şeyhmus örgüte ihanet edip, liderleri Paşa’ya ait harddiski çalar. Harddiskte Korhan, Murat ve Paşa’nın kaderini belirleyecek olan bilgiler vardır. Hile Yolu, Hrant Dink cinayetinin bulunamayan örgütünü anlatıyor.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Ersin Kana'nın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Ozan Bilen, Serkan Yakan, Halil İbrahim Aras gibi genç isimler yer alıyor.

'ÇOCUKLAR'

Avrupa'nın göbeğinde 1990'lı yıllarda yaşanan Bosna-Hersek Sırbistan Savaşı'nın izleri üzerinden giden film, anne ve babasını savaşta kaybetmiş olan iki kardeşin, Rahime ve Nedim'in

yaşam mücadelesine odaklanıyor.

Yönetmen Semih Kaplanoğlu ile TRT2nin ortak yapımcılığında hayata geçirilen filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Aida Begic üstlenirken, baş rollerde Marija Pikic ve Ismir Gagula oynuyor.

'(Q)ÜFÜR'
Limon Hoca lakaplı bir şeyh dini, kitleleri sömürmek için bir sermaye olarak gören umut tacirlerinin lideridir ve yakın zamanda hakkın rahmetine kavuşmuştur. Fakat tarikatta işlerin bozulması kimsenin işine gelmeyecektir. Çarkın aynı şekilde dönmesi için baş mürit Maşallah ve cemaatte sözünü geçirdiği diğerleri, Limon Hoca'nın uzun zamandır kayıp olan oğlu Usko'yu bulup, babasının yerine oturtmak isterler. Öte yandan, derin bir aşk yaşayan Fatma ve Yusuf'un yolları bu dergahta kesişecektir.

Komedi türündeki filmin yapımcılığını Mustafa Delazy, senaristliğini ise Gani Rüzgar Şavata üstlenirken, yönetmen koltuğunda da aynı ikili oturuyor.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
ÖSYM TUS ve DUS Sınav Sonuçlarını Açıkladı
 
Hindistan'da Hastane Çöktü
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Çağrı Filmi İlk Kez Tiyatro Sahnesinde
Peygamberimizin hayatını anlatan Çağrı filmi ilk kez tiyatro sahnesine taşındı.
Yılın En İyi Oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ Seçildi
"18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri" sahiplerini buldu. ...
Cem Yılmaz: Emek Sineması'nı Satın Aldım
İstanbul Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu.
6 Yeni Film Vizyonda
49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden 4 önemli ödülle ...
 
 
Türkiye Müzik Ödülleri Sahiplerini Buldu
'Türkiye Müzik Ödülleri' İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen gecede ...
Yedi Yeni Film Bu Hafta Gösterime Girdi
Haftanın tek yerli filmi Hasan Karacadağ'ın korku türündeki 'El-Cin', ...
Yunus Emre'nin Bilinmeyen Şiirleri Bulundu
Prof. Dr. Mehmet Fatih Köksal, bulduğu el yazması Yunus Emre Divanı’nda, ...
Merakla Beklenen Filmler Vizyonda
Bu hafta sinema severlerin merakla beklediği Hitchcock ve G.I. Joe: Misilleme ...
 
 
Cebrail Mungan’dan Şiir Kitabı
Kanal D'de yayınlanan Magazin D programının yapımcısı Cebrail Mungan, ...
İşte Bu Haftanın 6 Yeni Filmi
Sinemalarda bu hafta 3’ü yerli olmak üzere 6 yeni film vizyona girdi.
6 Yeni Film Vizyonda
Terrence Malick'in yeni filmi 'Aşkın İzleri', Woody Allen'ın yönettiği ...
'Bu Film Hepimizi Ağlattı'
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ''Gelmeyen Bahar'' ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı

KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya