19 Mayıs 2012 Cumartesi      Günün haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle
 
 
 
 

 
 
 
 
AK Partililerden Elmalı’ya Teşekkür Ziyareti
AK Partililerden Elmalı’ya Teşekkür Ziyareti
 
Seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine devam eden AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani,“ Demokrasinin güçlenmesi adına halk iradesini ortaya koymamış olsaydınız, bugün AK Parti güçlü bir şekilde iktidar olamazdı. Bizler de vermiş olduğumuz sözleri yerine getiremezdik. Asıl gücün sahibi sizlersiniz” dedi.
 
10 Temmuz 2011 - 17:07

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, İl Başkanı Mustafa Köse, teşkilat üyeleri Elmalı ilçesinin Yuva Yaylası'nda düzenlenen yemeğe katıldı.
Yemekte konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, “AK Parti kadroları menfaat ve koltuk için makamlarda değil, millet için oralardadır” dedi.
Köse şöyle konuştu: “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu genel başkan olmam dedi, Önder Sav ile birlikte Deniz Baykal'ı gönderdiler. Kılıçdaroğlu, sonra da başkaları ile bir oldu Önder Sav'ı gönderdi. Bunların geçmişten bu güne darbe yapalım, indirelim, bitirelim, arkalarından iş çevirelim, hep kafalarında bunlar vardır. Bunların iktidar olduğu yerde ekinler bitmez, yağmur yağmaz. Bunların döneminde kuyruklar çoğalır. Bu millet bunları gördü. Bunların üzerinde milletin ahdı var. Ancak, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında ise bu milletin duası var. AK Parti teşkilatlarımıza ve bütün ilçelere teşekkür ediyoruz. Antalya'da 19 ilçenin 17'sinde birinci olduk. Sandığa sahip çıktık. Milletimiz teveccüh göstererek bizlere oy verdi” diye konuştu.
AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ise seçim döneminde olduğu gibi seçimden sonrada ziyaretlere önem verdiklerini belirterek,“Seçim döneminde yaptığımız ziyaretlerde 'Buralara bir daha gelmezsiniz' diye eleştiriler alıyorduk. Biz bunu AK Parti iktidarları döneminde bozduk. Seçimden önce ne söylemişsek, seçimden sonra aynısını söyledik. Biz, birilerinin yaptığı gibi seçimden önce gelip, seçimden sonra gelmemezlik yapmayız. Demokrasimizin güçlenmesi adına halk iradesini ortaya koymamış olsaydınız, bugün AK Parti güçlü bir şekilde iktidar olamazdı. Bizler de vermiş olduğumuz sözleri yerine getiremezdik. Asıl gücün sahibi sizsiniz”diye konuştu.
'2002 yılından önce ülkemizin içinde bulunduğu durumu biliyorsunuz.'Diyerek sözlerine devam eden Samani, “Yunanistan o dönemlerde parmakla gösterilen ülkeydi. Bugün Yunanistan işçisinin, memurunun maaşını ödeyemez duruma geldi. Dünyada bunca krize rağmen Türkiye,milletimizin verdiği doğru bir kararla koalisyon hükümetlerini terk ederek,kaptanı değiştirmekle ne kadar doğru bir karar verdiğini görüyoruz. Türkiye, bugün dünyada en çok büyüyen ülke konumuna geldi. Milletimizin iradesi doğru kararlar veriyor. Bize görev verdiniz, mecliste bizim sorunlarımızı takip edin dediniz. Darbe anayasaları ile yönetilmek istemiyoruz, yeni bir anayasa yapılması için meclise gidin dediniz. Ana muhalefet partisi de millete vermiş olduğu sözün arkasında durarak, millete vermiş olduğu sözleri takip etmek için bizimle birlikte mecliste çalışmalıydı. Millete vermiş olduğu sözü yerine getireceğine yemin etmeliydi. Onlar gelmese de sizin vermiş olduğunuz destekle AK Parti hükümet etmeye de, karar almaya da yeterli milletvekili sayısı vardır” ifadelerine yer verdi.

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Bakan Gönül: AK Parti’nin Aldığı Başarının Dünyada Benzeri Yok

CHP’de İlçe Başkanları Seçimi Değerlendirdi

Menderes Türel: Türkiye Büyük Millet Meclisine Girince Neler Yapacağım... Menderes Türel'in Özel Röportajı Byturco Farkıyla...
»  Türel, Çakırlar’da Seçmenleriyle Buluştu
»  MHP’li Günal’dan Tenis Şov
»  Türel Seçim Çalışmalarına İlçelerde Sürdürüyor
»  Baykal, Seçim Gezilerine Devam Ediyor
»  AK Partili Adaylar Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor
»  Sabah Kahvaltısı Konyalılarla, Öğlen Yemeği Burdurlularla
»  Badak, Döşemealtı’ndan Çalışmalarını Sürdürdü
»  Bakan Gönül,Turizm ve Sanat Şenliği’nde
»  Belediye Başkanlarını Bekleyen Büyük Sınav
»  Bahçeli Antalya’da Erdoğana Yüklendi
»  Gönül: Sözleşmeli Erde Başarılı Olursak Diğer Modelleri Ele Alacağız
»  Samani, Aksu Güzelyurt’ta Seçim Ofisi Açtı
»  Bakan Gönül, Kepez’de Seçim Ofisini Açtı
»  AK Parti Konyaaltı Seçim Ofisi Açıldı
»  Menderes Türel, CHP’nin Seçim Vaatlerini Eleştirdi
»  Türel Seriklilerle Buluştu
»  AK Parti Milletvekili Adayı Menderes Türel Alanya’da
»  Samani’nin Seçim Ofisine Coşkulu Açılış
»  Gönül'den 'Bedelli Askerlik' Açıklaması!
»  Bakan Gönül’den İstikrar Vurgusu
»  AK Parti Milletvekili Adayı Enç’ten Esnaf Ziyareti
 
     
  Bize İnanan Güvenen Mahcup Olmaz  
   
  Kırcamisi Antalya’nın Hayallerinden Ötesi Olabilir
     
  Vah Gülben Vah  




Son Zamlardan Sonra Sigarayı Bırakmayı Düşünüyor musunuz?
Evet
Hayır
 Sonuçları göster   
 
BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN
 
Ünlü Yönetmen Ferzan Özpetek
     
  İzmirli Emlakçının Türkücü Sevgilisi  
 
Süper Star Ajda Pekkan
 
Oyuncu Tolga Karel
  19 Mayıs Spor Bayramı Kutlu Olsun
2   Dolar 4 ayın zirvesinde
3   Aziz Yıldırım 'Fenerbahçe ...
4   Gül: Uludere konusunda TSK'ya inanın
5   Kıvanç Tatlıtuğ Dondurma ...
6   Erdoğan: ABD'li gazetenin haberi uydurma
7   Eğitim-Bir-Sen'in 10 teklifi ...
8   Avrupa'yı Hollande korkusu sardı
9   Otopark parasıyla Süper Lig'e...
10   AK Parti'ye çalışan fotoğrafçı öldürüldü
  Ankara'da Barzani trafiği
2   Yıldız: Nabucco'nun ismi ...
3   Benzinde ÖTV indirimi
4   Dolar 4 ayın zirvesinde
5   Gül: Uludere konusunda TSK'ya inanın
6   Avrupa'yı Hollande korkusu sardı
7   Cumhurbaşkanı Eroğlu, Türkiye'den ...
8   BES'in Mahkemeye Yaptığı ...
9   F.Bahçeli taraftardan suç duyurusu
10   Erdoğan: ABD'li gazetenin haberi uydurma
 
ANA SAYFA   |   GÜNÜN TÜM HABERLERİ   |    ARŞİV   |   ZİYARETÇİ DEFTERİ   |   KÜNYE   |   REKLAM   |   İLETİŞİM
 
RSS  Add to Google   Byturco.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı By Turco sorumlu tutulamaz. Tasarım & Programlama