Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   21/26 °C
 
 
    Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar :“Benim Babam Oyuncu Olmamı İstemiyordu ama …”  
 
    Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
    Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
    AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
Bahçeli, Aksu'da Kepenek Giydi
Bahçeli, Aksu da Kepenek Giydi
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Başbakan Erdoğan'a göre Aksu'dan sormak isterim ki PKK, ne zamandan beridir takım olarak görülüyor? Bu takım hangi ligde, hangi rakiplerle mücadele etmektedir. Başbakan'ın ağzından çıkanı kulağı duymuş mudur? PKK'nın saldırıları bir müsabaka olarak mı değerlendirilmektedir? PKK'ın aldığı canlar, katlettiği vatan evlatları attığı goller olarak mı görülmektedir?” dedi.
 
31 Mart 2013 Pazar - 22:26

364 gün sonra Mahalli İdareler Seçimleri’nin yapılacağını hatırlatan Bahçeli, bu seçimin milli bir anlam taşımakta olduğunu söyledi.
Sandıkta milletin bekasının oylanacağını savunan Bahçeli, “Bu sandıkta ülkenin güvenliği, geleceği, umudu, birlikte yaşaması değerlendirilecektir. Bu seçimde ya AKP ile eksik kalmış bir yıkım tamamlanacaktır, ya da aziz milletim ve siz değerli Aksulular yıkıma ‘dur’ diyecek, çöküşe engel olacaksınız. AKP ile geçen 10 yılı aşkın sürede tahrip edilmemiş hiçbir milli varlığımız, israf edilmemiş hiçbir milli değerimiz kalmamıştır. Türkiye rehin alınmak ve içten içe rehin alınmak istenmektedir. Ülkemizin tüm güvenlik, tarihi, manevi, kültürel direkleri devrilmenin eşiğindedir. Milli ve manevi değerlerimiz saldırı altındadır. Türklük dışlanmakta, milliyetçilik çiğnenmektedir. Türk milleti bölünmenin vatan parçalanmanın karanlık koyuna sürüklenmektedir. Tehlike büyüktür, tehlike sinsidir. Fitne her taraftadır, fitne zirvededir. AKP Türkiye’yi çöküşün kıyısına taşımıştır. AKP Türk milletini çökertmenin peşine düşmüştür. Cumhuriyet hiç olmadığı kadar tehdit altındadır. Türk milleti ile hesabı yarım kalmış onlalar, ülkemizi Sevr şartlarına götürmek istemektedirler” diye konuştu.
“Tehlike her yerdedir” diyen Bahçeli, “Ve her yeri sarmıştır. Tehlike çözüm ve barış sözleriyle bölücü terörün muhatabı haline gelmesidir. Tehlike İmralı canisiyle yürütülen haince müzakerelerdir.Kardeşliğin bozulmasıdır. Terör örgütünün taleplerini bir elde etmesidir. İmralı canisinin pazarlıklarla örgütünü direk yönetmesidir. Tehlike bayrağın inmesi Türklüğün tasfiyesi, vatan topraklarının peşkeş çekilmesi, milletin 36’ya ayrılmasıdır. Başbakan Erdoğan İmralı canisin ağına düşmüş ağzına bakar haline gelmiştir.Hükümet PKK rüzgarın kapılmış, gönüllü olarak girdiği bölücülük girdabına ülkemizi beraberinde çekmiştir. PKK’yla kurduğu ittifak sayesinde milli birliğimizi ve dirliğimizi çöpe atmak için sabırsızlanmaktadır. Amacı güvendir. Başbakan’a göre İmralı ile yapılan sözde çözümün amacı Başbakan’a göre İmralı canisiyle yapılan pazarlığın amacı güvendir. İmralı canisiyle sözde çözüm kapsamıyla buluşmanın amacı istikrardır, huzurdur, refah anlayışıdır. Bu zihniyeti cani başından büyük beklentisi olduğu anlaşılmaktadır. Bugüne kadar sağlanamayan istikrar, tesis edilemeyen huzur güven ve refah bizzat bunların düşmanı olan bir terör örgütüyle mi sağlanacaktır? PKK ile görüşmek huzur gayesine yönelik ise bilinsin ki bu yalandır, PKK ile harıl harıl yürütülen pazarlıklar, istikrarı sağlayacaksa bilinsin ki bu kandırmacadır. Başbakan Erdoğan bu asılsız, uydurma hoş sözleri bırakmalı, İmralı canisine ne vaat ettiğini açıklamalıdır.''
 
"BU LİG HANGİ LİG"
Başbakan’nın Öcalan’a karşı tutumunu eleştiren Bahçeli, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Abdullah Öcalan'ı hayata döndürdüğünü televizyon ekranlarında itiraf etmektedir. Cezaevi şartlarının iyileştirdiğini duyurdu. Hatta Öcalan'a 'televizyon verdik, kendi takımını izliyor' diyecek kadar aklı karışmış, bilinci çatallaşmış ve basireti kapanmıştır. Başbakan Erdoğan'a göre Aksu'dan sormak isterim ki PKK, ne zamandan beridir takım olarak görülüyormuştur? Bu takım hangi ligde, hangi rakiplerle mücadele etmektedir. Başbakan'ın ağzından çıkanı kulağı duymuş mudur? PKK'nın saldırıları bir müsabaka olarak mı değerlendirilmektedir? PKK'ın aldığı canlar, katlettiği vatan evlatları attığı goller olarak mı görülmektedir? Başbakan Erdoğan, ne dediğinin farkında mıdır? PKK'ya terör örgütü dahi diyemeyen bir kişinin bu ülkede Başbakanlık makamında oturması hak mıdır, reva mıdır? Başbakan Erdoğan şaşırmıştır, çizmeyi aşmıştır” ifadelerine yer verdi.
“PKK ÜLKEYE YERLEŞİYOR”
‘PKK'nın silahı bırakması Akdeniz'in kuruması kadar imkansızdır'' diyen Bahçeli, “Bugün sınır dışına çıkanların yarın yeniden gelerek saldırılarına devam edecektir. Kandil Türkiye'nin sınırları içinde yer almıyor. Ancak terör örgütü Türkiye'de saldırıları yaptıktan sonra Kandil'e sığınmaktadır. PKK ile yürütülen müzakerelerin asıl gayesi militanların ülke dışına çıkmaları değil Türkiye'ye iyice yerleşmeleridir. PKK'nın dışarıya değil, içeriye girmenin peşindedir” dedi.
2B AÇIKLAMALARI
Aksu'da yaşanan 2B arazilerinin durumuna da değinen Bahçeli, “Başbakan İmralı canisi ile görüşürken Aksuluları yalnız bırakmıştır. Vicdansız, adaletsiz ve insafsız kararlar almıştır. Atalarınızdan kalan tapulu topraklarını ekerek nafakalarını çıkarak siz kardeşlerimin arazileri hükümet zulmüne uğramıştır. Rayiç bedel üzerinden fiyatlandırılmış ve satışa çıkarılmıştır. Köylüler, 2B mağduru vatandaşlar hükümet tarafından azarlanmıştır. İşgalci olarak hayasızca suçlanmıştır. Vatandaşımız kendi toprağını satın almak zorunda bırakılmıştır. Aksulu kardeşim belirlenen rayiç bedel üzerinden anasının ak sütü gibi helal olan toprağını nasıl alacaktır. AKP hükümeti kimin malını kime satmaktadır. 1 yıl içinde 2 defa mecliste gündeme gelen 2B meselesinde maksat sorunları çözmek değildir, amacı yandaşa rant yaratmaktır, buraları da rayiç bedel üzerinden peşkeş çekmektir” ifadelerine yer verdi.
ODA OLACAK
‘Sayın Başbakan, sayın bakanlar yüreğiniz varsa mecliste yaptığınız konuşmaları bir de Aksu Meydanı’nda yapın bakalım nasıl olacak’ diyen Bahçeli, “Devletin başına Devlet gelecek'' slogan atması üzerine Bahçeli, ''Merak etmeyin Allah'ın izniyle o da olacak'' dedi.
Mahalli İdareler Seçimi’nin yaklaştığını belirten Bahçeli, “'Bazıları AK Parti'yi istemektedir, bunun adını istikrar koymaktadır. Kim bunlar istikrar adına AK Parti'yi destekleyenler işbirlikçilerdir, istikrar adına AKP'yi destekleyen bölücülerdir, teröristlerdir, İmralı canisidir. İstikrar adına AKP'ye katkı sağlayan aşiret reisleri, Barzani bozuntularıdır. İstikrar adına AKP'yi destekleyenler sevk sevdalılarıdır, istikrar adına AKP'yi destekleyenler hırsız yandaşlarıdır ve kavga, kargaşa, hakaret, işsizlik, açlık, soygun istikrar olarak sunulmaktadır. AK Parti'den kurtulma vakti gelmiştir. Bunun için önünüzde tarihi fırsat vardır, 364 gün sonra yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AKP, gerekli dersi almalıdır. Şimdiden uyarıyorum, yanlışa düşerek, Aksu'nun belediyesini AKP'ye kaptırırsanız 2B'yi unutun. Evinizden, barkınızdan, yuvanızdan olursunuz, bunu şimdiden görün. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin de AK Parti'ye geçmemesi gerekir. Yoksa burası, gemicinin, rantçının yuvası olur. AKP’ye ders vermeye kararlı mısınız? 2B’yi atanızdan kalan topraklarını helalinizdir,hakkınızdır almaya kararlı mısınız? Öyleyse MHP dün olduğu gibi bugünde yanınızda olacaktır” ifadelerine yer verdi.
KEPENEK GİYDİRİLDİ
Konuşmasının ardından Bahçeli’ye Aksu Muhtarlar Derneği tarafından kepenek hediye edildi. Kepeneki korumalarının yardımıyla giyen Bahçeli, bozkurt işareti ile vatandaşları selamladı. Ardından Bahçeli, sırtında kepenek ile partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.
Öte yandan, MHP’den Aksu Belediye Başkanı seçilen ve daha sonra partiden ihraç edilen İsa Yıldırım, ilçe teşkilatına alınmadı.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Fenerbahçe'nin Zirve İnadı
 
Evde Sağlık Hizmetleri Başarıyla Sürüyor
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
MHP Lideri Bahçeli Serik'te
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, işçi, köylü ...
MHP Lideri Bahçeli Antalya'da
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir dizi açılış, toplantı ve ziyarette ...
BBP Manavgat İlçe Teşkilatı, Yazıcıoğlu'nu Unutmadı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat ilçe teşkilatı ve Alperen Ocakları ...
Türel: Türk Milleti Ayağına Vurulan Prangalardan Kurtuluyor
AK Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından Türkiye genelindeki 17 ilde düzenlenen ...
 
 
AK Partililer Hamza Taş’ı Unutmadı
AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve Milletvekili Hüseyin Samani, Gençlik ...
Kılıçdaroğlu, Antalya'dan Ayrıldı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gerçekleştirdiği ziyaret ve temaslarının ...
AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatında Katılım Sevinci
Eski Adalet Partisi Antalya Milletvekili Dr. Hasan Fehmi Boztepe’nin oğlu ...
BDP Eş Başkanı Kışanak Antalya’da
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Başkanı Gülten Kışanak, “Artık bu ...
 
 
CHP Antalya İl Başkanlığı’ndan Kaynaşma Yemeği
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Antalya İl Başkanlığı, son genel seçimlerde ...
Baykal, EXPO 2016 Alanını Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz ...
CHP İl Başkanlığı'ndan 2 B Mitingleri Hazırlığı
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı’nın bazı batı ilçe ve köylerinde ...
BDP İl Örgütü'nden Eylem
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Antalya İl Örgütü, Fransa’da öldürülen ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar :“Benim Babam Oyuncu Olmamı İstemiyordu ama …”

Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar :“Benim Babam Oyuncu Olmamı İstemiyordu ama …”

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya