Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/21 °C
 
 
    Sarı kodla uyarılan Antalya’da şiddetli rüzgar  
 
    Meteorolojik uyarı üzerine ekipler Antalya'da teyakkuzda  
 
    BATEM'de 91. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği  
 
    KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı  
Bankalardan Yeni Yıla Özel Kredi Kampanyaları
Bankalardan Yeni Yıla Özel Kredi Kampanyaları
 
Bankacılık sektörünün yılbaşı kredi kampanyaları bu defa tüketici kredisi sınırlarını aştı...
 
27 Aralık 2016 Salı - 10:28

Bankacılık sektörünün yılbaşı kredi kampanyaları bu defa tüketici kredisi sınırlarını aştı. Yılın son kampanyalarında kredi kartından, otomobile kadar yelpaze iyice genişlemiş durumda. Kredinin konusu yeni yıl olunca, bankalar kredi için ayrı hediyeler de hazırladı. İşte bankaların yeni yıl için sunduğu kredi kampanyaları...

Akbank, yılbaşı alışverişlerini Akbank kredi kartları ya da banka kartı ile yapan müşterilerine, kartlarının son 2 hanesi kadar chi-para kazandırıyor. Kredi kampanyasında ilk kez ihtiyaç kredisi kullanacaklara, konut ve taşıt kredisi kullanacak müşterilerini de yeni yıl kampanyasına dahil eden Akbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, "Yılbaşı alışverişleri her zaman keyiflidir; biz de Akbank olarak müşterilerimize yeni yılın ilk hediyesini vererek bu keyiflerini artırmak istedik" dedi. Aralık ayı boyunca Axess, Wings, Free kredi kartları ve Neo banka kartlarıyla tüm sektörlerde yapılacak 150 TL ve üzeri 5. alışverişte, kullandıkları kartlarından son 2 hanesi en yüksek olan kadar chip-para kazandıracak olan Akbank, kartlarının son iki hanesi 50’den az olan müşterilerine ise bu kampanya ile 50TL chip-para hediye edecek.

İsfendiyaroğlu, Akbank’ın yeni yıl fırsatları ile ilgili açıklamasında, “Akbank olarak 31 Aralık’a kadar alacağı krediyle ilk kez ev sahibi olacak müşterilerimize 500 TL’ye kadar chippara hediye ediyoruz” bilgisini verirken kampanya kapsamında ilk ev için kullanılan kredilere özel olarak, kredi tutarının binde 5’i oranında ve 500 TL ile sınırlı olmak üzere müşterilerinin Akbank kartlarına chip para yükleyecek. Akbank, konut kredisi faiz oranlarını da bu kampanya ile 5 yıla kadar olan vadelerde yüzde 0,89, üzerindeki vadelerde yedi yıla kadar %0,90 ve yedi yılın üzerinde yüzde 0,91 olarak belirledi.


Akbank'tan ilk kez ihtiyaç kredisi alanlara kredi tahsis ücretini yeni yılda hediye ettiklerini belirten Arif İsfendiyaroğlu, “ Müşterilerimize 48 aya varan vadelerde yüzde 1,29 faiz oranı sunuyoruz. Akbank’tan ilk kez ihtiyaç kredisi kullanan müşterilerimize maksimum 10 bin TL’ye kadar kredi kullanımlarında kredi tahsis ücretlerini chip-para olarak hediye ediyoruz. Ayrıca yeni yıl öncesi nakit ihtiyacı olan tüm müşterilerimize 48 aya varan vadelerde 30 bin ve üstü kredi kullanımlarında yüzde 1,14 faiz oranı ile kredi imkanı sağlıyoruz” dedi.

 
İsfendiyaroğlu taşıt kredisi kampanyası ile ilgili olarak da, “Hayallerindeki 0 km aracı almak isteyen müşterilerimize 12 Aralık’ta başlayan olan Kaskolu Taşıt Kredisi kampanyamızı sunuyoruz. Aralık ayı boyunca taşıt kredisi kullanmak için şubelerimize gelen müşterilerimize, Kırmızı Kasko ürünümüzü satın alırlarsa yüzde 1,08 faiz avantajı sağlıyoruz” açıklamasını yaptı.


Yapı Kredi’nin bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz oranları yüzde 0.99’dan başlıyor. Yapı Kredi Grup Direktörü Serkan Ülgen tarafından yapılan açıklamada “Yapı Kredi olarak 'Hizmette sınır yoktur' anlayışımız doğrultusunda, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yılı sevdikleri ile coşkuyla karşılamak isteyen müşterilerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz” denildi.

Açıklamada, yılbaşı kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerin tüm Yapı Kredi şubelerinden ya da Yapı Kredi Mobil üzerinden kredilerini kullanabileceği belirtildi. Ayrıca İnternet Bankacılığı ve Çağrı Merkezi aracılığıyla da kredi kullanmaları durumunda kredi tutarının anında hesaplarına geçtiğini görülebiliyor.

Banka ihtiyaç kredisinin yanı sıra Worldcard ile de yılbaşına özel kampanyası var. 9-31 Aralık 2016 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, Yapı Kredi Worldcard müşterilerine, Yapı Kredi World Üye İşyerleri’nde tek seferde yapacakları ilk 100 TL’lik alışverişten sonra tek seferde yapacakları her 100 TL’lik alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan hediye ediliyor. Ayrıca kampanyaya Yapı Kredi Cüzdan uygulaması ile katılan müşterilere, tek seferde yapacakları 11’inci 100 TL’lik alışverişe ek 25 TL ile toplamda 125 TL Worldpuan kazanma imkanı veriliyor.
 
 
 
2017’yi dijital kuşak uygulamaları ve altın kampanyası ile karşılıyor. DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı kullanıcıları 31 Aralık 2016 tarihine kadar İnternet Bankacılığı, MobilDeniz veya fastPay’e giriş yaptıkları takdirde iPhone7, iPhone 7 Plus veya Apple Watch Series 2 kazanmak için çekilişe hak kazanıyor. Çekilişe katılmak için sadece uygulamaları kullanmak yeterli oluyor.

Diğer taraftan Bankanın Altın Bankacılığı Bölümü de DenizAltın Günleri’nde 16 yetkili şubesinde her çarşamba, 4 yetkili şubede ise her Pazartesi günü altın topluyor. Bankadan yapılan açıklamada “DenizAltın Günleri ile müşterilerimizin yastık altı olarak da tabir edilen, kiralık kasalarında veya kişisel imkanları ile muhafaza ettikleri cumhuriyet altınından bileziğe, yüzükten kolyeye her tür ve ayardaki fiziki altınlarını bankamız mevduat hesaplarında hiçbir masraf ödemeden güvenli bir şekilde dilerlerse faiz getirisi ile değerlendirmelerini sağlıyoruz” denildi.

VakıfBank, 48 aya varan vade ve uygun geri ödeme koşullarıyla Yeni Yıla Özel ‘Taksitli İhtiyaç Kredisi’ ve ‘Sıfır Kilometre Otomobil Kredisi’ kampanyası başlattı. VakıfBank’ın ‘Taksitli İhtiyaç Kredisi’ kampanyasında yüzde 1.14’ten başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri ile sunulurken kredi, “artan taksitli” seçeneğiyle de geri ödenebiliyor.



Bankadan yapılan açıklamada “Kampanya kapsamında sunulan ‘Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi’ ile tüm bireysel müşteriler, otomobil kredisi ihtiyaçlarını cazip koşullarda karşılayabiliyor. Uygun faizleriyle kullanıcılarına avantaj sağlayan krediden yararlananlar, eşit taksitli ödeme seçeneğinin yanı sıra değişken taksitli ödeme seçeneklerini de tercih edebiliyor” bilgisi paylaşıldı.
 
 
 
 
Türk Ekonomi Bankası (TEB), yüzde 1,32 faizli ihtiyaç kredisini 3 ay erteleme imkanıyla sunuyor. TEB’den yapılan açıklamaya göre, banka, 2017 yılına sayılı günler kala düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyasında, 50 bin liraya kadar yüzde 1,32 faiz oranının yanı sıra, tahsis ücretini de sıfırlayarak 3 aya kadar öteleme imkanı sağlıyor.
TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, kampanyaya ilişkin değerlendirmesinde, yeni yıl yaklaşırken ihtiyaçların da arttığını belirterek, “TEB olarak artan harcamalar için müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre kendilerini zora sokmayacak en uygun çözümü üretmeyi hedefl edik. Kampanyamız kapsamında müşterilerimizin ihtiyaçlarını değil ödemelerini erteliyoruz” dedi.

 
 
 
QNB Finansbank, “Kredi Finansçıdan Alınır!” kampanyasıyla müşterilere günde 10 TL’den başlayan taksitlerle 10.000 TL ihtiyaç kredisi sunuyor. Günde 10 TL’den başlayan taksitlerle 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullandıracak olan banka isteyen müşterisine taksit ödemelerine 3 ay sonra başlatacak. QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu, “Harcamaların yoğunlaştığı ve nakit ihtiyacının arttığı yeni yıl döneminde ‘Kredi Finansçıdan Alınır!’ kampanyamızla, müşterileri günde 10 TL’den başlayan taksitlerle 10 bin TL ihtiyaç kredisinden yararlanmaya davet ediyoruz üstelik müşterilere dilerlerse ödemelerine 3 ay sonra başlama fırsatı sunuyoruz” dedi.
 
 
 
Paraf'tan 100 TL ParafPara hediye: Yılbaşı Kampanyası ile 1-31 Aralık tarihleri arasında yurt içi ve yurt dışı tüm banka POS’larından tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri her ikinci işlemde 20 TL ParafPara kazanıyor. Paraf ve Parafly sahipleri İkinci, dördüncü, altıncı, sekizinci ve onuncu 100 TL ve üzeri işlemde 20 TL olmak üzere toplamda 100 TL’ye varan ParafPara kazanabiliyor.
 
 
 
‘Yeni Yıl’kampanyası ile tüketiciler yüzde 1.14’ten başlayan faizlerle kredi kullanabilecek. Her kanaldan başvurulabilen kredi başvurusuna cevap anında cep telefonundan alınıyor.
 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
KOSGEB Faizsiz Kredi Ödemeleri Başladı
 
Firefox Yeni Bir Deneyim
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Motorlu Taşıtlar Vergisi Tutarları Belli Oldu
Araç sahipleri 2017 motorlu taştırla vergisinin ne olacağını merak ediyordu. ...
EPDK Doğalgaz İhalesi TL Üzerinden Yapıldı
EPDK, Türk Lirası ile ilk ihalesini gerçekleştirdi. İhalede en düşük teklifi ...
Merkez Bankası'ndan Dolara Müdahale
Merkez Bankası dolar cinsi yabancı para zorunlu karşılıklarına gecelik ...
Vergide Nakit Yerine Kredi Kartı Dönemi
Kamu alacaklarını tahsilde nakit dönemi bitiyor. 300 kalemden fazla vergi ...
 
 
Tekstil Sektöründe 50 Bin Personel Açığı Var
TİGSAD Başkan Yardımcısı, 1.2 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren iç ...
Ülke Enerjisine 20 Milyon Metreküp Katkı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın açılış ...
Çeyrek altın ne kadar?
Uluslararası piyasalarda Noel ve yılbaşı tatillerinin bugünden itibaren ...
Dolarda son durum!
Dolar/TL sabah saatlerinde 3.50-3.51 bandında işlem görüyor...
 
 
Giriş Zorunlu Ama Çıkış Serbest
Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreteri Mehmet Akif Eroğlu, Bireysel Emeklilik ...
Ehliyet ve pasaport ücretlerine zam
Muhasebat Genel Müdürlüğü, değerli kağıtlar tablosunda yer alan ücretleri ...
11 milyon emekliye müjde!
11 milyon emeklinin dört gözle beklediği promosyon çalışması tamamlandı.
Altın 10 ayın en düşüğü yakınında
Altın güçlenen dolar ile 10 ayın en düşük seviyesine geriledikten sonra yatay seyretti.
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Sarı kodla uyarılan Antalya’da şiddetli rüzgar

Sarı kodla uyarılan Antalya’da şiddetli rüzgar

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya