Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/21 °C
 
 
    Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması  
 
    KANTDER'de Antalya Usulü Hibeş Etkinliği  
 
    İbrahim Tatlıses: Reddi miras yapacağım!  
 
    UBP Milletvekili Hasipoğlundan Strazburg’da Önemli Mesaj  
Beyaz Esaret Okulları Tatil Etti
Beyaz Esaret Okulları Tatil Etti
 
Türkiye genelinde etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle pek çok merkezde okullar tatil edildi
 
14 Aralık 2016 Çarşamba - 07:36

Kar yağışı sebebiyle eğitime ara verilen il ve ilçeler;
 
TATVAN
 
Bitlis'in Tatvan ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildi.
 
Bu arada, kar yağışı Bitlis genelinde hayatı olumsuz etkiliyor. Trafikte zaman zaman aksama yaşanan kentte trafik polisleri, sürücüleri araçlarına zincir takmaları yönünde uyardı.
 
SAMSUN
 
Samsun'da 3 ilçe geneli ile 6 ilçede taşımalı eğitim yapılan okullarda kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verildi.
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentte gece başlayan kar nedeniyle Ayvacık, Asarcık ve Ladik ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.
 
Açıklamada, Canik, Alaçam, Atakum, Salıpazarı, Tekkeköy ve Terme ilçelerinde de taşımalı eğitim verilen okullarda bugün eğitim öğretim yapılamayacağı kaydedildi.
 
KAHRAMANMARAŞ
 
Kahramanmaraş'ta, olumsuz hava koşulları nedeniyle 3 ilçede eğitime ara verildi.
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ekinözü, Elbistan ve Göksun ilçelerinde etkisini artıran kar ve olumsuz hava şartları dolayısıyla eğitime 1 gün ara verildi.
 
Hava koşullarına göre tatil süresinin uzatılabileceği belirtildi.
 
AĞRI VE ERZİNCAN
 
Doğu Anadolu Bölgesi'nde dün başlayan kar yağışının gece saatlerinde etkisini arttırması nedeniyle Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi hariç il merkezi ve diğer tüm ilçelerinde, Erzincan'ın da Otlukbeli, Kemah, Çayırlı, Tercan ve Üzümlü ilçelerinde eğitime bugün ara verildi.
 
Erzincan'da, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de bugün idari izinli sayılacağı duyuruldu.
 
ORDU
 
Ordu'nun Çamaş, Çatalpınar, İkizce, Kabadüz ve Kumru ilçelerinde de kar yağışı dolayısıyla eğitime bir gün ara verildi.
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentte dün etkisini gösteren kar nedeniyle Aybastı, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Kabataş, Korgan, Mesudiye ve Ulubey ilçelerinin ardından, Çamaş, Çatalpınar, İkizce, Kabadüz, Kumru ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.
 
Açıklamada, Akkuş ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okullarda, Altınordu ilçesinde Gerce, Gökömer, Cumhuriyet, Yağızlı mahallelerindeki, Fatsa'da Aslancami, Kösebucağı, Hatipli ve Geyikçeli mahallerindeki, Gülyalı ilçesinde Kestane, Alibey, Mustafalı ve Taşlıçay mahallelerindeki, Ünye'de ise Pelitliyatak, Yenikent ve Erenyurt mahallelerindeki okullarda eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi.
 
Açıklamada, Perşembe ilçesinde ise eğitim ve öğretimin devam ettiği ifade edildi.
 
ERZURUM
 
Erzurum'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildi.
 
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yaşanan tipi ve kar yağışı nedeniyle anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde eğitim öğretime bugün ara verildiği bildirildi.
 
Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de bugün idari izinli sayılacağı duyuruldu.
 
TUNCELİ
 
Tunceli'de dün gece başlayıp halen etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle öğrencilerin mağdur olmaması amacıyla Pülümür, Hozat, Mazgirt, Ovacık ve Nazımiye ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın bir gün süreyle ara verildi.
 
Kent merkezinin yanı sıra Pertek ve Çemişgezek ilçelerinde ise eğitimin devam edeceği belirtildi.
 
SAKARYA
 
Sakarya'da kar yağışı nedeniyle kent genelinde taşımalı sistemle eğitim veren okullarda yarın eğitime ara verilecek.
 
Valilikten edinilen bilgiye göre, kentte akşam saatlerinde kentte etkili olan kar yağışından dolayı herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için Adapazarı, Serdivan, Karasu, Ferizli, Söğütlü, Hendek, Akyazı, Karapürçek, Sapanca, Arifiye, Pamukova, Geyve, Erenler, Kocaali, Kaynarca ve Taraklı olmak üzere tüm ilçelerde, taşımalı sistem kapsamındaki öğrenciler için eğitime bir gün ara verildi.
 
BİNGÖL
 
Valilikten yapılan açıklamada, meteorolojik verilere göre yapılan değerlendirme sonucunda 14 Aralık Çarşamba günü il merkezi, bağlı belde ve köylerde ilk ve orta öğretime bir gün süre ile ara verildiği bildirildi.
 
Karlıova ilçesinde de kar yağışı nedeniyle okullar 2 gün tatil edilmişti.
 
TOKAT
 
Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde okullar kar yağışı nedeniyle yarın tatil edildi.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, yaptığı açıklamada, Tokat'ın belli yerlerinde kar yağışının devam ettiğini söyledi.
 
Başçiftlik ilçesinde kar yağışının etkili olduğunu dile getiren Yazıcı, Başçiftlik Milli Eğitim Müdürlüğünce alınan kararla okul öncesi, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 14 Aralık Çarşamba ara verildiğini belirtti.
 
KARS
 
Kars'ta etkili olan kar yağışı sebebiyle il genelindeki tüm okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.
 
Kentteki tipi ve kar yağışı nedeniyle öğrencilerin mağdur olmaması için eğitime ara vermeyi kararlaştırdıklarını ifade eden Doğan, il genelindeki anaokullar, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde eğitim-öğretime yarın bir gün süreyle ara verildiğini kaydetti.
 
BAYBURT'TA
 
Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde tüm okullarda 14 Aralık Çarşamba eğitime ara verildiği belirtildi.
 
Açıklamada, kamu kurumlarında görev yapan engelli personelin aynı gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.
 
KARABÜK
 
Karabük Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Ovacık ve Eflani'de akşam saatlerinde başlayan kar yağışının etkisini artırdığı belirtildi.
 
Söz konusu iki ilçede taşımalı eğitim veren ilk ve orta dereceli okullarda yarın için eğitime ara verildiği kaydedildi.
 
KASTAMONU
 
İnebolu ve Azdavay Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılan açıklamada, mahalle ve köylerden ilçe merkezine taşımayla gelen öğrencilerle sınırlı kalmak kaydıyla eğitime yarın için ara verilmesi kararı alındığı belirtildi.
 
Bunun yanı sıra  Şenpazar ve Bozkurt ilçelerinde de kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.
 
GİRESUN
 
Kar yağışı nedeniyle Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerindeki okullarda eğitime yarın için ara verildi.
 
Alucra Kaymakamı ve Şebinkarahisar Kaymakam Vekili Ferhat Vardar, yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde başlayan kar yağışının devam ettiğini söyledi.
 
SİVAS
 
Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
 
Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde yaşanan tipi ve kar yağışı nedeniyle anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde eğitim-öğretime yarın ara verildiği belirtildi.
 
Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.
 
ORDU
 
Ordu'da il Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentte gün içerisinde etkisini gösteren kar nedeniyle Aybastı, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Kabataş, Korgan, Mesudiye ve Ulubey ilçelerinin tamamında eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.
 
Açıklamada, Akkuş ilçesinde ise taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi.
 
BOLU
 
Bolu Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Gerede'de sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yarın için eğitime ara verildi.
 
İlçede görev yapan engelli ve hamile kamu çalışanları da yarın idari izinli sayılacak.
 
Öte yandan Mengen ilçesine bağlı Pazarköy köyünde de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün süreyle tatil edildi.
 
BİTLİS
 
Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle, Bitlis merkez ve bağlı köylerinde eğitime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.
 
Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamilelerin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.
 
ELAZIĞ
 
Valilikten yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Elazığ merkez ve merkeze bağlı belde ile köylerde 14 Aralık Çarşamba günü eğitim öğretime bir gün ara verildi.
 
Öte yandan, Karakoçan ilçesinde de kar yağışından dolayı taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda da yarın eğitim öğretime ara verilmesi kararlaştırıldı.
 
DÜZCE
 
Düzce'de akşam saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışının devam ettiği, olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla taşımalı sistemle eğitim gerçekleştirilen okullarda eğitim öğretime 14 Aralık Çarşamba ara verildiği bildirildi.
 
Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.
 
YOZGAT
 
Yozgat'ta Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 14 Aralık Çarşamba günü köylerden il merkezine gelen taşımalı eğitim-öğretim gören öğrencilere bir gün süreyle okullar tatil edildi.
 
GÜMÜŞHANE
 
Gümüşhane'de yoğun kar yağışı ve aşırı soğuk dolayısıyla, Kelkit, Köse ve Şiran ilçelerinde resmi ve özel, okul öncesi, ilkokul, lise, yaygın eğitim ve özel eğitim okullarının yarın tatil edildiği belirtildi.
 
Söz konusu ilçelerde, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.
 
Gümüşhane Merkez, Torul ve Kürtün ilçelerinde ise taşımalı eğitim veren resmi ve özel, okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim öğrencilerinin bir gün izinli sayılacağı kaydedildi.
 
MUŞ
 
Muş'ta yoğun kar yağışı nedeniyle Muş merkez ile bağlı belde ve köylerdeki okullarda eğitime 14 Aralık Çarşamba ara verildiği belirtildi.
 
Açıklamada, ilçelerde eğitime ara verilmesi konusunun kaymakamlıklarca değerlendirileceği kaydedildi.
 
Konya ve Karaman'da kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
 
Yoğun kar yağışı ve aşırı soğuk dolayısıyla, Hadim ve Derbent ilçelerindeki bütün okullar ile Halkapınar, Yunak, Güneysınır ve Bozkır ilçelerindeki taşımalı eğitime yarın ara verildi.
 
KONYA
 
Konya ve Karaman'da kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
 
Yoğun kar yağışı ve aşırı soğuk dolayısıyla, Hadim ve Derbent ilçelerindeki bütün okullar ile Halkapınar, Yunak, Güneysınır ve Bozkır ilçelerindeki taşımalı eğitime yarın ara verildi.
 
KARAMAN
 
Karaman'da da kar nedeniyle taşımalı eğitim gören öğrencilere okullar bir gün süreyle tatil edildi.
 
Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, şiddetli kar yağışı ve tipi nedeniyle köylerde ve beldelerde taşımalı eğitim ile okullara erişimi sağlanan ilköğretim ve orta öğretim öğrencileri için 14 Aralık Çarşamba günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
İşte 2017'de En Düşük ve En Yüksek Trafik Cezaları
 
Bakan Soylu: MAĞARALARINDAN ÇIKAMAYACAKLAR
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
İşte 2017'de En Düşük ve En Yüksek Trafik Cezaları
Trafik cezaları 2017 yılında, Maliye Bakanlığınca belirlenen yeniden değerleme ...
Sağlık Bakanı Akdağ Patlamayla İlgili Son Bilgileri Paylaştı
İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısı ardından Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ...
Türkiye-AB KİK Üyelerinden Teröre Karşı Ortak Açıklama
Türkiye-Avrupa Birliği Karma İstişare Komitesi Türkiye Kanadını oluşturan, ...
O Yerin Adı Artık Şehitler Tepesi
Beleştepe olarak bilinen ve terör saldırılarının meydana geldiği yerin ...
 
 
Soylu: Arkadaşlarımızın Kanı Yerde Kalmayacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Beşiktaş Vodafone Arena yayında gerçekleştirilen ...
Mesnevi Okumaları TYB Genel Merkezi'nde Devam Ediyor
17. yılına ulaşan Mesnevî okumaları Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezi’nde devam ediyor
Bozdağ: Vatanımızı Böldürtmeyeceğiz
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul'da gerçekleşen hain terör saldırısı ...
3 Parti'den Teröre Karşı Ortak Açıklama
TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri devam ederken, bugünkü oturumun ...
 
 
TSK: Terörle Mücadelemiz Sürecek
Türk Silahlı Kuvvetleri, İstanbul’daki terör saldırısını lanetledi, son ...
Soylu: Şehit Sayısı 38 Oldu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beşiktaş'taki bombalı saldırıda şehit ...
1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
İstanbul’da dün gece meydana gelen terör saldırısı sonrası Ankara Valiliği'nce ...
Kanal İstanbul 2017'de İhaleye Çıkıyor
Türkiye İnovasyon Haftası Etkinliği'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması

Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya