Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/25 °C
 
 
    KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri  
 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
Bu Hafta 6 Yeni Film Vizyonda
Bu Hafta 6 Yeni Film Vizyonda
 
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 6 yeni film vizyona giriyor.
 
19 Kasım 2015 Perşembe - 09:45





ALAYCI KUŞ BÖLÜM 2
 
Katniss Everdeen, Panem halkıyla tam donanımlı hazırlandıkları savaş içerisindeyken Başkan Snow ile karşı karşıya gelir. Panem halkının özgürlük mücadelesini kazanmasına yardımcı olmak için Katniss’ın yakın arkadaşları Gale, Finnick, Peeta ve bir grup hayatlarının tehlikeye atarak 13. Bölge’den ayrılırlar. Atıldıkları bu tehlikeli görevin amacı Başkan Snow’a suikast düzenlemektir. Başkan Snow’un ise aklındaki tek şey Katniss’i yok etmektir. Düşmanlar, tehlikeli tuzaklar ve manevi tercihler, bu mücadelede hiçbir zaman olmadığı kadar zorlu olacaktır. Bu zamana kadar hayatta kalma savaşı veren Katniss, geleceğe yön verebileceğini fark eder.

İlk filmi büyük ilgiyle karşılanan The Hunger Games serisinin dördüncü filmi. Seri, ilk filmin ardından yönetmen koltuğunda bir değişime giderek I Am Legend filminin yönetmeni Francis Lawrence'ın denetimine bırakıldı.
 
Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2, Peter Craig ve Danny Strong’un senaryosunu yazdığı filmin oyuncu kadrosunda, Oscar ödüllü Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Oscar ödüllü Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Stanley Tucci ve Donald Sutherland bulunuyor. Seriye Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1’de katılan oyuncular ise Oscar ödüllü Julianne Moore, Mahershala Ali, Natalie Dormer, Wes Chatham, Elden Henson ve Evan Ross.
 
 
 
ANNEM
 
Margherita, kariyerinin en önemli işi olarak gördüğü bir işçi filmi üzerinde geceli gündüzlü çalışmaktadır. Sette mükemmelliyetçi bir yönemen olarak çalışan Margherita her şeyin dört dörtlük olması için elinden gelen çabayı gösterirken, bir yandan da özel hayatındaki problemlerle mücadele eder. Annesi ciddi bir rahatsızlıktan muzdariptir ve ergenlik dönemindeki kızı beklenmedik çıkışlar yapmaktadır. Tüm bunların ortasında film setine gelen ABD'li oyuncu Barry Huggins, Margherita'nın filmini iyice çıkmaza sokacaktır...

Dünya prömiyerini yaptığı 2015 Cannes Film Festivali'nin kadın odaklı filmlerinden biri olan yapım, sinema dünyası içinde ayakta kalmaya çalışan, aynı zamanda özel hayatı ile her şeyini adadığı film arasında denge kurmaya çalışan yönetmen Margherita'nın öyküsünü anlatıyor. Nanni Moretti imzalı yapım 3 kuşak kadının anne-kız ilişkisine ayna tutarken, filmin Moretti'nin hayatından yarı-otobiyografik yönleri olduğunu da ekleyelim. Oyuncu kadrsounda Moretti'nin yanı sıra Margherita Buy, John Turturro ve Giulia Lazzarini kadroda yer alan isimler.
 
 
GİZEMLİ GERÇEK
 
Bölge Savcılığı dedektifi Jess Cobb, FBI dedektifi Ray Kasten ve Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan kendi alanlarının yükselen isimleridir ve tümü 11 Eylül saldırıları sonrası Los Angeles merkezli terörle mücadele timine seçilmişlerdir. Ray ve Jess bir cinayeti araştırmakla görevlendirilirler ve olay mahalline gittiklerinde akıl almaz bir manzara ile karşılaşırlar: Maktul, Jess'in kızı Caroline'dır! Ray ve Jess, katili bulup, adalete teslim etmek için Claire ile iş birliği yapar. Fakat şüpheli, tanık koruma programında olan ve serbest bırakılmış bir federal tanık çıkar... Aradan 13 yıl geçer, hepsi yaşama normal bir şekilde devam etme çalışsa da üçünün de iyileşmeyen derin yaraları vardır. Ray, olaya dair yeni bir ipucu ortaya çıkarınca Los Angeles'a döner ve Claire'i dosyayı yeniden açmak için ikna etmeye çalışır. Bu süreçte Jess'in hayatı, resmen durmuş gibidir. Üstelik Ray'in Claire'e duyduğu ilgi yeniden alevlenir. Katilin peşine kendi yöntemleriyle düşmek için güç birliği yapacaklardır...

Oscar ödüllü Nicole Kidman, Julia Roberts ve Oscar adayı, BAFTA ödüllü Chiwetel Ejiofor’un başrollerinde yer aldığı Secret In Their Eyes/Gizemli Gerçek filminin yönetmenliğini ve senaristliğini ise Billy Ray üstleniyor.
 
 
HAYATIN KIYISINDA
 
1970’li yılların Fransa’sında bir sahil kasabasındayız. Evlilikleri krizde olan Roland ve karısı Vanessa yeni taşındıkları bu evin çevresindeki insanlar sayesinde kendilerini daha da yakından tanımaya başlarlar.
 
Yeni evli çift Lea ve François bir tarafta, köyün diğer sakinleri olan Michel ve Patrice ile zaman geçiren çift kendi yaşamlarındaki çözümsüz gibi görünen sorunlarda anlaşma noktası bumaya çalışırlar...
60’ların ve 70’lerin Avrupa sineması ve tiyatrosundan ilham alan filmin yönetmenliğini Oscar ödüllü Angelina Jolie Pitt üstlenirken, oyuncu kadrosunda kendisine eşi Brad Pitt, Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup ve Richard Bohringer gibi önemli isimler eşlik ediyor.
 
 
HÜDDAM
 
Can, annesi Derya ile birlikte sıradan bir şehir hayatı yaşamaktadır. Fakat bir süre sonra annesi normal olmayan davranışlar sergilemeye, hiç bilmediği antik dilleri konuşmaya başlar.  Kısa sürede ailenin dengeleri alt üst olur ve Can, psikolojisini bozan bu garip olayların üzerine gittikçe, işler daha da karmaşık bir hal almaya başlar. Olayların nedenini araştırmaya başlayan Can, işlerin dede ve anneannesine, annesinin doğduğu köye kadar uzandığını öğrendikten sonra annesiyle birlikte Ege'ye yolculuk eder.  Ailenin yardımına, Havas ve Hüddam ilmiyle yakından ilgilenen Asaf yetişir. Asaf, cinler aleminin en gizli tarikatının hizmet ettiği büyüyü çözmek için uğraştıkça, ifritlerin şekillendirdiği bu girdabın içine daha fazla kapılmaya başlar.

Hüddam; Cinler alemince adı yasaklı olan, Hz. Süleyman'ın ölümüyle onun hizmetinden çıkarak iblisin hizmetine giren, tarihin en eski ve lanetli ifrit tarikatının, Ege'nin ıssız ve karanlık bir köyündeki kan donduran vakasını beyazperdeye taşıyor.
 
 
PIRDİNO SÜRPRİZ YUMURTA
 
Kahramanlarımızın dinozor müzesine yaptıkları gezi onlar için yeni bir maceranın başlangıcı olur. Pırdino'nun aile özlemi, gördüğü dinozor maketleri yüzünden iyice büyür.  Pırdino'yu ailesine kavuşturmak için çare arayan Tarık, Porsuk ve Sansar çareyi zaman makinesi yapmakta bulurlar. Yolları böylece dahi fizikçi Sündüz Yekovan'la kesişir. Fakat Pırdino'nun eve dönmesini istemeyen biri vardır; Dinozor Müzesi'nin sahibi Sadi Torturo... Bakalım, kahramanlarımız zaman makinesini yapıp Pırdino'yu ailesine kavuşturabilecekler mi?

Sevilen teevizyon programının beyazperde macerasında Efe Kılıç, Bengi Bilir, Seda Kement ve Burak Sezer ve tabii ki Pırdino başrollerde...

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Yurtta Hava Durumu
 
FED'den Faiz Artışı Sinyali
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Sivas 73. Altın Küre Ödüllerinde Aday
İlk filminde yakaladığı başarıyla sinema dünyasında adından sıkça söz ...
Tokat'ta Bin Yıllık Altın Varaklı İncil Bulundu
Tokat'ta düzenlenen operasyonda 21x16 cm ebatında 51 yaprak, 102 sayfa, ...
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 7 film vizyona giriyor.
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 7 film vizyona giriyor.
 
 
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona giriyor.
15. Frankfurt Türk Film Festivali 2 Ekim'de Başlıyor
Bu yıl 2-9 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 15. Frankfurt Türk Film Festivali'nde ...
Bu Hafta 13 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli tam 13 yeni film vizyona girecek.
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 8 yeni film izleyiciyle buluşuyor.
 
 
Bu Hafta 9 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 9 yeni film izleyiciyle buluşuyor.
Levent Üzümcü Devlet Kadrosundan Çıkarıldı
Tiyatro sanatçısı Levent Üzümcü, İstanbul Şehir Tiyatroları'ndaki görevinden ...
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta tamamı yabancı 7 film izleyiciyle buluşacak.
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 3'ü yerli 7 yeni film vizyona girecek.
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya