Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   15/20 °C
 
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
 
    “Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”  
 
    KANTDER başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli  
Bu Hafta 9 Yeni Film Vizyonda
Bu Hafta 9 Yeni Film Vizyonda
 
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 9 yeni film izleyiciyle buluşuyor.
 
27 Ağustos 2015 Perşembe - 13:01





AMERİCAN ULTRA
 
Mike ile sevgilisi Phoebe küçük bir kasabada son derece sakin bir hayat sürerken sıkıcı buldukları hayatları olağanüstü bir macerayla şenlecektir. Mike yakın zamanda sevgilisine evlilik teklifi etmeyi planlarken Mike'ı tanıyan kimsenin bilmediği bir sır her şeyi altüst eder. Mike esasında hükümet için çalışan bir gizli ajandır ve üstleri tarafından güvenilirliğine gölge düştüğü gerekçesiyle etiketlenmiştir. Mike, çalıştığı birim tarafından etkisiz hale getirilmeye çalışılırken Phoebe'yi de yanına alıp peşindekilerden kaçmak için yollara düşer ve tüm becerilerini sergilemek zorunda kalacağı zorlu bir deneyime adım atar.

Aksiyon-komedi türündeki filmde başrollerdeki Jesse Eisenberg ve Kristen Stewart'a Connie Britton, Walton Goggins ve Topher Grace eşlik ediyor. Filmin yönetmeni ise Project X ile sinemaya adım atan Nima Nourizadeh.
 
 
AŞK VE MERHAMET
 
Münzevi müzisyen Brian Wilson'ın hayatını anlatan film, sanatçının 1960'lı yıllardaki başarılarından The Beach Boys günlerine uzanan bir çizgide ilerliyor. Wilson'ın hem şarkı sözü yazarı hem solist olarak sürdürdüğü sanatçı kişiliğinin yanı sıra yaşadığı psikolojik sorunlar da filmde odaklanılan noktalardan biri. Babasının yol açtığı travmaları yıllarca taşıyan Wilson'ın gördüğü tedaviler ve Melinda Ledbetter ile yaşadığı aşkın da ele alındığı filmde Wildson'ın gençliğini Paul Dano, ileri yaş dönemini John Cusack canlandırıyor.
Filmin yönetmenliğini daha ziyade yapımcı kimliğiyle tanınan Bill Pohlad üstlenirken senaryosu ise The Messenger, I'm Not There ve Rampart gibi işlere imza atmış olan Oren Moverman'a ait.
 

AŞKIN RİTMİ
 
Başarılı bir DJ olan 23 yaşındaki Cole Carter ile arkadaşları Mason, Paige ve Ollie partilerin aranan DJ'leri arasındadırlar. İnsanları eğlendirirken aslında en büyük amaçları da her zaman daha iyisi olmaktır. Elektronik müzik piyasasına ismini kalıcı olarak yazdırmak için her şeyini ortaya koyan Cole'un hayatı, karizmatik DJ James ile tanışmasıyla birlikte değişime uğrar. James genç DJ'i kanatları altına alır ancak Cole giderek James'in sevgilisine aşık olmaya başlayacak, bu durum Cole'u zor bir kararın eşiğine götürecektir.
Max Joseph'in yönetmenliği üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda başı Zac Efron çekerken kendisine Emily Ratajkowski, Jonny Weston, Jon Bernthal, Shiloh Fernandez ve Wes Bentley isimleri eşlik ediyor.
 
 
EN GÜZELİ
 
Askerlik arkadaşı olan Safak, Doğan ve Güneş, İstanbul'da dikiş tutturamadıktan sonra soluğu güneyde bir otelde alırlar. Aşçı olarak çalışan Şafak, son derece gösterişli bu otelin mutfağında Şef ile birlikte çalışmaya başlar. Doğan ile Güneş ise otelin renkli hayatı karşısında kendilerini kaybedip ortamın tadını çıkarmaya karar verirler. Gece gündüz çapkınlık peşinde koşan ikili, otelde yapılacak güzellik yarışmasını merakla beklemektedir. Sessiz ve kendi halinde biri olan Şafak da bir gece ikiliye katılır ve o gece güzellik yarışmasındaki adaylardan biri olan Tuğçe’ye aşık olur…

Yayla Sanat Medya'nın sunduğu, yönetmenliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun üstlendiği komedi filminde Erkan Can, Mehmet Özgür, Tuvana Türkay, Tarık Papuçcuoğlu, Osman Karagöz ve Cem Kılıç gibi isimler rol alıyor.
 
 
GEÇMİŞİN LANETİ
 
David ile Eveleigh bir trafik kazası sonrası küçük bir çocuğun ölümüne tanık olurlar ve bu travmatik olayı geride bırakmak için yaşadıkları yeri terk edip küçük bir kasabada yeni bir sayfa açmaya karar verirler. Hamile olan Eveleigh zamanla yeni evlerinin çevresinde birtakım ürkütücü ses ve görüntülerle karşılaşmaya başlar. Eveleigh bir yandan bu korkunç, kimseye kanıtlayamadığı olayları yaşarken diğer yandan da kasaba sakinlerinin anlattıklarıyla dehşete kapılmaktadır. Talihsiz kadın parçaları birleştirip tüm bu yaşananların ardında yatan nedenleri bulmaya çalışırken bebeğinin ve kendisinin hayatını tehdit eden ölümcül bir labirente doğru sürüklenmektedir.
Saw serisi ve Jessabelle filmiyle tanıdığımız yönetmen Kevin Greutert'ın yönettiği filmin başrollerinde Isla Fisher ve Anson Mount’a Big Bang Theory dizisiyle tanıdığımız Jim Parsons eşlik ediyor.
 
 
KAÇIŞ YOK
 
Amerikalı bir aile, okyanus ötesinde yeni bir ev satın alır. Aile henüz yeni evlerine yerleşmenin heyecanını yaşarken bölgede anlam veremedikleri yabancıların görüldüğüne şahit olurlar. Şimdi çaresizce kaçıp canlarını kurtarmanın yollarını arayacaklardır.
Gerilim türündeki filmin yönetmenliğini John Erick Dowdle’ın üstlenirken senaryosu Drew Dowdle ve John Erick Dowdle ikilisine ait. Filmin oyuncu kadrosunda başı çeken isimlerse Pierce Brosnan, Owen Wilson, Lake Bell, Russell Geoffrey Banks, Sterling Jerins, ve Claire Geare.
 



KOD ADI U.N.C.L.E
 
Guy Ritchie'nin yönetmen koltuğunda oturduğu casusluk filmi 1960'lı yıllarda Soğuk Savaş döneminde geçiyor. Uzun süredir aralarındaki düşmanlık nedeniyle çeşitli olaylarda karşı karşıya çarpışmış olan CIA ajanı Solo ile KGB için çalışan Kuryakin, uluslararası bir suç örgütünü çökertmek için işbirliği yapmak zorunda kalırlar. Bu zorlu davada ellerindeki tek ipucu ise Alman bir bilimadamının kızına ulaştıkları takdirde ilerleyecek olmalarıdır. Dünyanın büyük bir felaketten kurtulması, zamanla yarışmak zorunda oldukları bu göreve bağlıdır. 1960'lı yılların popüler dizisinden uyarlanan filmin başrollerini Henry Cavill ile Armie Hammer paylaşıyor.
 


ŞEYTANIN GÖZLERİ
 
Gündelik işlerle geçinmeye çalışan Sarah Walker'ın en büyük hayali günün birinde çok başarılı bir oyuncu olmaktır. Bu nedenle birçok kereler oyuncu seçmelerine katılmış olsa da başarılı olamaz. Son başvurduğu filmlerden birinde nihayet role kabul edildiğinin haberini alınca talihinin döndüğünü düşünmeye başlar. Ancak bu filmle ilgili her ayrıntı biraz tuhaftır. Zira prodüksiyon hakkında bilgi verilmemiştir ve her şey oldukça gizemli görünmektedir. Sarah yine de kontratı imzalar. Bu an itibarıyla da hayatında oldukça tuhaf bazı durumları deneyimlemeye başlar. Sarah Walker artık zihinsel ve fiziksel anlamda ele geçirilmiş gibidir...
Yönetmenliğini ve senaristliğini Kevin Kolsch ile Dennis Widmyer ikilisinin üstlendiği filmin başlıca rollerinde Alex Essoe, Amanda Fuller ve Noah Segan var.
 
 
YİTİK KUŞLAR
 
1915 yılında, Anadolu'da bir Ermeni köyündeyiz... Varlıklı bir ailede büyüyen iki kardeş olan Maryam ile Bedo zamanlarının çoğunu herkesten gizledikleri güvercinlikte oynayarak geçirirler. İki kardeş bir gün ormanda gezinirken adını Baçik koydukları mavi bir kuş bulurlar. Bir sabah Baçik'e bakmak için ailelerinden habersiz evden kaçıp gizli güvercinliklerine giderler. Evlerine geri döndüklerinde kimseyi bulamadıkları gibi, köylerinde de kimse kalmamıştır. İki kardeşi ailelerini bulmaya çalıştıkları zorlu bir macera beklemektedir.
Senaristliğini ve yönetmenliğini Aren Perdeci ile Ela Alyamaç'ın üstlendiği filmin başrollerinde Heros Agopyan ve Dila Uluca bulunuyor.
 
 
 
 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Davutoğlu'ndan Tuğrul Türkeş'e Övgü
 
Avrupa'dan gelen Öğrencilere AÜ'de Staj İmkanı
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Levent Üzümcü Devlet Kadrosundan Çıkarıldı
Tiyatro sanatçısı Levent Üzümcü, İstanbul Şehir Tiyatroları'ndaki görevinden ...
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta tamamı yabancı 7 film izleyiciyle buluşacak.
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 3'ü yerli 7 yeni film vizyona girecek.
Bu Hafta 6 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 1'i yerli 6 yeni film vizyona girecek.
 
 
Bu Hafta 5 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 1'i yerli 5 yeni film vizyona girecek.
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 1'i yerli 8 film vizyona girecek.
Bu Hafta 9 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 1'i yerli 9 film vizyona girecek.
Merakla Beklenen Fantastik Dörtlü'nün Yeni Fragmanı Yayınlandı
Merakla beklenen yeni Fantastik Dörtlü filmi için geri sayım sürüyor. ...
 
 
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 2'si yerli 7 film vizyona girecek. Alper ...
Bu Hafta 6 Yeni Film Vizyonda
Bu hafta 6 yeni film vizyonda. İşte bu hafta seyirciyle buluşan aksiyon, ...
Bu Hafta 10 Yeni Film Vizyonda
Sinamalarda bu hafta 1'i yerli 10 film vizyona girecek
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
Sinemalarda bu hafta 2'si yerli 8 film sinemaseverlerle buluşuyor.
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı

KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya