Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   15/20 °C
 
 
    KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri  
 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Bugün Hava Nasıl Olacak?
 
Hava sıcaklığı yağış alan yerlerde yağışla birlikte 4 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.
 
20 Kasım 2014 Perşembe - 09:29

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz ile Mersin ve Çorum çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Kütahya, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Antalya, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın çevreleri ile Ankara ve Uşak'ın kuzey ve batı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden, sabah saatlerinde Marmara ve Ege'de zamanla İç Anadolu'da kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.
 
UYARILAR
 
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Kütahya, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Antalya, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın çevreleri ile Ankara ve Uşak'ın kuzey ve batı kesimlerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu; bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Yalova ve Bursa, öğle saatlerinde Bilecik ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
BALIKESİR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 16
 
BURSA Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 15
 
İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 17
 
KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı, 12
 
EGE
Parçalı ve çok bulutlu; bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Manisa ve Kütahya ile Uşak'ın kuzey ve batı çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
 
A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak yağışlı, 12
 
DENİZLİ Parçalı ve çok bulutlu; gece saatlerine kadar il geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 18
 
İZMİR Parçalı ve çok bulutlu; akşam saatlerine kadar il geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenmektedir. 21
 
MANİSA Parçalı ve çok bulutlu; gece saatlerine kadar il geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 20
 
AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu; Batı Akdeniz ile gece saatlerinde Mersin çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Isparta çevreleri ile Burdur ve Antalya’nın doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
ADANA Parçalı ve çok bulutlu 23
 
ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra il merkezi ve doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 19
 
HATAY Parçalı çok bulutlu 23
 
MERSİN Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 22
 
İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batı kesimlerinin sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların; öğle saatlerinde Eskişehir, akşam saatlerinde ise Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması tahmin edilmektedir.
 
ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; akşam saatlerinde kuzey ve batı çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 16
 
ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 14
 
ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 12
 
KONYA Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 15
 
BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu; bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
BARTIN Parçalı ve çok bulutlu; öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 17
 
BOLU Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 14
 
DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 19
 
ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle ve akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor 21
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Çorum çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
ORDU Parçalı, zamanla çok bulutlu 21
 
RİZE Parçalı, zamanla çok bulutlu 21
 
SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 21
 
TRABZON Parçalı, zamanla çok bulutlu 20
 
DOĞU ANADOLU
Parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
ERZURUM Parçalı, zamanla çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde il genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 9
 
MALATYA Parçalı, zamanla çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde il genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 12
 
TUNCELİ Parçalı, zamanla çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde il genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 14
 
VAN Parçalı, zamanla çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde il genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 10
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğu kesimleri sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
BATMAN Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde il genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 17
 
DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde il genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 16
 
GAZİANTEP Parçalı, zamanla çok bulutlu 16
 
ŞANLIURFA Parçalı, zamanla çok bulutlu 19
 
DENİZLERDE HAVA
 
Fırtına beklenmiyor.
 
KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, sabah saatlerinde doğu ve güneydoğudan, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, akşam batısı kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
MARMARA Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, akşam 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
EGE Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, akşam 2 ila 4, güneyi kuzeybatıdan 4 ila 6, akşam 3 ila 5, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, sabah kuzeyi 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m güneyi 2,5m Görüş: İyi, yağış anında zayıf.
 
AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de güney ve güneybatıdan 2 ila 4, öğleden sonra 5, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde sisli, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, sis anında zayıf.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
CTP-BG Genel Sekreteri Erk Gündemi Değerlendirdi
 
Bill Cosby İşsiz Kaldı
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının bugün Batı Karadeniz kıyılarında 1 ila 3 derece artarak, ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artarak ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı, yer yer ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu ...
 
 
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim ...
 
 
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülke genelinde mevsim ...
Kuvvetli Rüzgar Bodrum Sahillerini Boşalttı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Sahiller ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının doğu bölgelerde 2 ila 4 derece olmak üzere ülkemiz genelinde ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığı Marmara ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya