Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/24 °C
 
 
    Antalya 31 Mart Pazar günü Seçime Hazır  
 
    BARÜ’nün projesiyle Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak  
 
    KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri  
 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Bugün Hava Nasıl Olacak?
 
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.
 
27 Kasım 2014 Perşembe - 09:27

Yapılan son değerlendirmelere göre Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Kocaeli, Sakarya, Tokat, Nevşehir, Kayseri, Sivas ve Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimler ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde gerçekleşmesi beklenen yağışların; Hakkari çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya kesimi ile iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı, İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
UYARILAR
 
YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Sabah saatlerinde Hakkari çevrelerinde yoğun kar yağışı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.
 
BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Trakya kesimi ile iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı, İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya kesiminde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
BALIKESİR Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Bandırma çevreleri hafif yağmurlu 10
 
BURSA Parçalı ve çok bulutlu 10
 
ÇANAKKALE Parçalı bulutlu 9
 
İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu 10
 
EGE
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 6
 
AYDIN Parçalı ve az bulutlu 17
 
İZMİR Parçalı ve az bulutlu 14
 
UŞAK Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 9
 
AKDENİZ
Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölgenin doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi ile Adana ve Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
ADANA Parçalı zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 16
 
ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 17
 
ISPARTA Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 5
 
MERSİN Parçalı zamanla çok bulutlu 17
 
İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Nevşehir, Kayseri ve Sivas çevrelerinin hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
ANKARA Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 6
 
ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 6
 
KIRIKKALE Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 5
 
KONYA Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 2
 
BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
BARTIN Parçalı çok bulutlu ve hafif yağmurlu 9
 
BOLU Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 6
 
DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu 8
 
ZONGULDAK Parçalı çok bulutlu ve hafif yağmurlu 7
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
 
Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz ile Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kıyı kesiminde batı yönlerden kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
AMASYA Parçalı ve çok bulutlu 7
 
ÇORUM Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 5
 
RİZE Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 10
 
TRABZON Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 10
 
DOĞU ANADOLU
Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Batısında yağmur ve karla karışık yağmur, doğusunda kar şeklinde görülecek olan yağışların; sabah saatlerinde Hakkari çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
ERZURUM Çok bulutlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 0
 
KARS Çok bulutlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 1
 
MALATYA Çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmur, yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 6
 
VAN Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 5
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin batısında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
ADIYAMAN Çok bulutlu ve yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu 11
 
BATMAN Çok bulutlu ve yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu 10
 
DİYARBAKIR Çok bulutlu ve yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu 9
 
ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde pus ve sis hadisesi bekleniyor. 11
 
DENİZLERDE HAVA
 
Sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in doğusunda fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
 
KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4, doğusu kuzeybatıdan 3 ila 5, akşam 2 ila 4, Doğu Karadeniz'de; batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, doğusu ilk saatler 7, akşam tamamı 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Doğu Karadeniz 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de; kuzeydoğudan 3 ila 5, öğle 2 ila 4, Güney Ege'de; kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6, kuzeyi 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, güneyi 2,0m, Görüş: İyi.
 
AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de; kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, öğle 2 ila 4, Doğu Akdeniz'de; kuzey ve kuzeydoğu, batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: iyi.
 
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu ve kar yağışlı, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, zamanla güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Yabancılar Konut Alımında Antalya'yı Tercih Ediyor
 
Galatasaray Avrupa'ya Veda Etti
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyretmeye ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının güneybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Ülke genelinde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim ...
Hakkari ve Sivas Beyaza Büründü
Hakkari ve Sivas sabaha karşı etkili olan kar yağışı nedeniyle beyaza büründü.
 
 
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının batı kesimlerde 2 ila 4, doğu kesimlerde 5 ila 10 derece ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığı yağış alan yerlerde yağışla birlikte 4 ila 8 derece azalacağı, ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının bugün Batı Karadeniz kıyılarında 1 ila 3 derece artarak, ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artarak ...
 
 
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı, yer yer ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
BARÜ’nün projesiyle Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak

BARÜ’nün projesiyle Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya