22 Mayıs 2012 Salı      Günün haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle
 
 
 
 

 
 
 
 
Bursa, Tuncay'a acımadı: 1-0
Bursa, Tuncay a acımadı: 1-0
 
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya'nın Bad Tatzmannsdorf bölgesinde sürdüren Bursaspor, İngiltere'nin Stoke City takımıyla yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.
 
16 Temmuz 2010 - 00:49

Rakibine göre daha etkili bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlılar, ilk hazırlık maçında olduğu gibi yine duran toptan gol buldu.

37. dakikada sağ kanattan kazanılan korner atışını, Vederson kullandı. Vederson'un ceza sahasına ortasında İbrahim Öztürk, topu kafa vuruşuyla kaleye gönderdi. Yerden seken top, kaleci Begovic'in müdahalesine rağmen ağlarla buluştu.

Böylece geçen sezon duran top organizasyonlarıyla gol yollarında etkili olan yeşil-beyazlılarda, defans oyuncusu İbrahim Öztürk, oynanan iki hazırlık maçında da takımının bulduğu toplam 2 golün altına imzasını attı. İbrahim, Polonya'nın Jagiellonia Bialystok takımıyla oynanan ve 1-1 sona eren ilk hazırlık maçında da takımı adına gol kaydetmişti.

Stoke City'deki temsilcimiz Tuncay Şanlı ise takım kaptanı olarak sahaya çıktığı maçta, 10 oyuncu değişikliğinin birden yapıldığı 54. dakikada, yerini Sidibe'ye bıraktı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, defansın sağ kanadında takımın değişmez oyuncusu olan Ali Tandoğan'a alternatif oyuncu arayışına bu maçta da devam etti.

İlk hazırlık maçında sağ kanatta Ramazan Sal'ı deneyen Sağlam, bu maçın tamamında ise aynı görevi, geçen sezon defansın solunda oynayan, bu sezon Vederson'un transferiyle genelde yedek kalması beklenen Mustafa Keçeli'ye verdi.

Defansın solunda görev alan Vederson ise Bursaspor'un duran toplarını kullanan isim oldu.

Hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle her iki devrede su içmek için ara verilen maçta, az sayıda taraftar zaman zaman vuvuzela çalıp, meşale yakarak, yeşil-beyazlıları destekledi.

Bursaspor, üçüncü hazırlık maçını, 17 Temmuzda Sırbistan'ın Kızılyıldız takımıyla yapacak.

Sağlam memnun

Bursaspor'un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İngiltere'nin Stoke City takımını 1-0 yendikleri hazırlık maçıyla ilgili, "İlk maçın üzerine bir şeyler koyduğumuz için mutluyum" dedi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, Polonya'nın Jagiellonia Bialystok takımıyla 1-1 berabere kaldıkları ilk hazırlık maçının ardından aldıkları galibiyetten memnun olduğunu belirterek, "İlk maçın üstüne bir şeyler koyduğumuz için mutluyum. Eksiklerimiz var. Hüseyin, Bekir ve İvan Ergiç'in eksikliğini hissettik, ancak mevcut futbolcular da üzerlerine düşeni gereği gibi yaptılar" diye konuştu.

Yeni sezonda bireylere bağlı kalmadan, ekip birlikteliğini öne alarak çalışacaklarını ifade eden Sağlam, yeni transferler konusundaki bir soruya da "Kendi bünyemize uygun futbolcularla görüşüyoruz. Kısa zamanda ihtiyaç duyduğumuz 2 futbolcuyu bünyemize katmak istiyoruz" yanıtını verdi. Sağlam, bir stoper, bir de forvet oyuncusuna ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Avusturya'daki hazırlıklarını 21 Temmuz Çarşamba gününe kadar sürdürmeyi planlayanBursaspor, yarın akşam tek antrenman yapacak.

Bursaspor, üçüncü hazırlık maçında 17 Temmuz Cumartesi günü TSİ 19.30'da Sırbistan'ın Kızıl Yıldız takımıyla Gleisdorf kasabasında karşılaşacak.

BURSASPOR : 1 - STOKE CITY: 0
Stat: Sportzentrum der Marktgemeinde Stainach
Bursaspor: Ivankov (Dk. 60 Yavuz), Mustafa, Ömer, İbrahim (Dk. 60 Serdar), Vederson, Volkan (Dk. 60 Steinert), Ramazan (Dk. 82 İsmail), Kirita, Ozan (Dk. 46 Eren), Turgay (Dk. 60 Batalla), Sercan (Dk. 60 Muhammet) 
Stoke City: Begovic (Dk. 46 Nash), Huth (Dk. 54 Wilkinson), Shawcross (Dk. 54 Dickinson), Faye (Dk. 54 Shotton), Higginbotham (Dk. 54 Pugh), Lawrence (Dk. 54 Soares), Whelan (Dk. 54 Tonge), Delap (Dk. 54 Lund), Collins (Dk. 54 Marshall), Fuller (Dk. 54 Moult), Tuncay (Dk. 54 Sidibe)
Gol: Dk. 37 İbrahim (Bursaspor)

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Trabzonspor iyi başladı

Fenerbahçe kötü başladı

Guti Tamam, Sırada Raul
»  Beşiktaş Eduardo'nun peşinde
»  Şampiyon Tat Vermedi
»  Galatasaray farklı başladı
»  Abitoğlu Finalde Düdük Çaldı
»  Fenerbahçe antremanında tatsız gelişme
»  Makakula'da Geri Sayım
»  Cim Bom Çok Gergin
»  Kocaman: Mucize beklemiyorum
»  Yeni sezonda tüm maçlar 'canlı'
»  Demirören Guti'yi getiriyor!
»  Topal Valencia formasını giydi
»  Kartal GUTI'ye geri döndü
»  Trabzon, Barbekülü Partiyle Veda Etti
»  Cana Galatasaray'da
»  Polat: 5 yabancı alacağız
»  Manisa Bombayı Patlattı
»  Yıldırım, Nilmar ve Godin'i bitirdi
»  Bienvenida (Hoşgeldin) Salcido
»  Yıldırım Kimin İçin Gitti
»  Süper Kupa Olimpiyat'ta
»  'Bugün bile transfer yapabiliriz'
 
     
  Bize İnanan Güvenen Mahcup Olmaz  
   
  Kırcamisi Antalya’nın Hayallerinden Ötesi Olabilir
     
  Vah Gülben Vah  




Son Zamlardan Sonra Sigarayı Bırakmayı Düşünüyor musunuz?
Evet
Hayır
 Sonuçları göster   
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım
 
Şarkıcı Demet Akalın
     
  İzmirli Emlakçının Türkücü Sevgilisi  
 
Şanatçı Gülben Ergen
 
Oyuncu Tolga Karel
  Boğaz'ın 136 Metre Altından Müjde
2   Erdoğan 'Pakistan terör mücadelesinde ...
3   70 bin liralık çeki 38 yıl sonra buldu
4   Memura yeni teklif: Yüzde 3.5+3.5
5   İstanbul'da belediye otobüsüne molotof
6   Başbakan Erdoğan'dan Aziz ...
7   Diyarbakır'da çatışma: 1 şehit
8   Oyuncu Tolga Karel
9   TFF binası kurşunlandı
10   G.Saray'da yaprak dökümü
  Oyuncu Tolga Karel
2   Başbakan Erdoğan'dan Aziz ...
3   Ucuz, pahalı ve lüks konuta farklı KDV
4   İstanbul'da belediye otobüsüne molotof
5   İş adamlarına yeşil pasaport
6   G.Saray'da yaprak dökümü
7   Memura yeni teklif: Yüzde 3.5+3.5
8   Şanatçı Gülben Ergen
9   Şarkıcı Demet Akalın
10   Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım
 
ANA SAYFA   |   GÜNÜN TÜM HABERLERİ   |    ARŞİV   |   ZİYARETÇİ DEFTERİ   |   KÜNYE   |   REKLAM   |   İLETİŞİM
 
RSS  Add to Google   Byturco.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı By Turco sorumlu tutulamaz. Tasarım & Programlama