Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/24 °C
 
 
    KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri  
 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Aklını Fetöcüler Gibi Kiraya Vermiş Gençlik İstemiyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan  Aklını Fetöcüler Gibi Kiraya Vermiş Gençlik İstemiyoruz
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4. TÜGVA Gençlik Buluşması'nda İstanbul'da konuştu...
 
27 Mart 2017 Pazartesi - 13:22

Bugün bizleri bir araya getiren Türkiye Gençlik Vakfı'na teşekkür ediyorum. Buradan acı vatan Almanya'yı sıla eyleyen, onuruyla, bakarıyla, helal rızık mücadelesi veren genç gurbetçilerimizi selamlıyorum…
 
BİR GONCA GÜL GİBİ TOPRAĞA DÜŞEN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE YADEDİYORUM
 
Sizlerni şahsında Gazze, Halep, Bosna, Rumeli, Kudüs'ün, Afrika'nın gençlerini gönülden selamlıyorum. Onuruyla, vakarıyla, helel rızk mücadalesi veren genç gurbetçilerimize selamlarımı yolluyorum. Hollanda'da demokrasiden asla taviz vermeyen gençlerimizi alnından öpüyorum. Tendürek, Kutu, Amanos'u PKK'lı teröristlere mezar eden, El Bab, Cerablus'ta DEAŞ'a karşı destan yazan Mehmetçiklerimizi yürekten selamlıyorum. Bu ülkenin güvenliği için gözünü kırpmadan canlarını ortaya koyan polis, asker ve korucularımıza bu salondan hep birlikte dualarımızı, teşekkürlerimizi iletiyorum. Bu vesile ile yüzyıllardır bu toprakları bize vatan kılmak için bir gonca gül gibi toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle yadediyorum.
 
TÜGVA 81 VİLAYET VE 150 İLÇEMİZDE ÖRĞÜTLENMİŞTİR


 
Bugün burada bizleri biraraya getiren Türkiye Gençlik Vakfı'na, sayın Başkan ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Türkiye'nin farklı yerlerinden programa katılan siz TÜGVA'lılara hoşgeldiniz diyorum. Kurulduğu günden beri sizlerin yaptığı faaliyetleri çok yakından takip ediyorum. TÜGVA maşallah adeta kendisiyle yarışıyor. 81 vilayet ve 150 ilçemizde tesis ettiği temsilci ve yurtlarında örgütleniyor. İnşallah yıl sonuna girmeden yeni açılıcak genel merkeziyle birlikte çok daha etkin ve agresif çalışmalar içerisinde olacağına inanıyorum. Dünya üzerinde iyiye, güzele dair ne varsa savunan, daima aklın yanında olan bir neslin ülkemize ve hatta tüm dünyaya kazandırılması için çaba gösteriyoruz.
 
AKLINI FETÖCÜLER GİBİ KİRAYA VERMİŞ GENÇLİK İSTEMİYORUZ
 
Bizim arzumuz bu ülke gençliğin elinde molotofla, silahla değil kalemle, bilgisayarla yetişen bir genç olmalıdır. İnsana ölümü, öldürmeyi şiddeti kutsayan ideolojilere prim vermeyen bir gençlik yetişmesini istiyoruz. Hangi fikri savunursa savunsun, okumalı, araştırmalı, sorgulamalı, zihnini birilerine asla kiraya vermemeli. Pensilvanya'ya kiraya verenler gibi olmamalı. Adam profesör ama maalesef kiracı. Ondan bir şey olmaz. Onlarla ilgili Peyami Safa'nın çok güzel bir tespiti var ama bu toplulukta o ifadeyi kullanmak istemem. Vakıf çeşmesi gibi olacak bir gençlik istiyoruz. Karşımdaki gençliği ben böyle görüyorum. FETÖ'cüler gibi diploma avcılığı yapan değil, ilim ve hikmet peşinde koşan hepsinden önemlisi ahlakı hayatına miğfer kılan bir nesil hayal ediyorum.
 


TÜGVA'YI HER ALANDA DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ
 
Vakfımızın her bir çatısı aynı zamanda istikbalimizin teminatı olan temsilcileri aynı zamanda ikinci bir üniversite gibi faaliyet göstermelidir. Hz. Peygamberimiz, faydası olmayan ilimden, huşu duymayan kalpten, doymak bilmeyen nefisten ve kabul olunmayan duadan sana sığınırım Allah'ım demiştir. Resullullah ümmetine de bu şekirde yakaşırta bulunmalarını emretmiştir. Şu anda salonumuzda bulunan ve gözlerinin ışıltısı yüreğimi ısıtan her bir kardeşimizin bu inançla, bu şuurla hareket ettiğimi biliyorum. ortak ideallerimiz doğrultusunda attığınız adımları takdirle karşılıyor, ülkem ve milletim adına sizlerin başarılarından gurur duyuyorum. Sizler çalışmaya devam ettikçe bizler de TÜGVA'yı her alanda desteklemeyi sürdüreceğiz.
 
BUNLAR BÖLGEMİZİN PARÇALANMASINA TAŞERONLUK YAPIYORLAR
 
7'inci yılına giren Suriye'deki rejim yaklaşık 1 milyon kardeşimizin hayatına maloldu. Halep gibi binlerce yıldır medeniyetlere beşiklik etmiş şehirler yıkıldı, enkaza döndü. Irak'ta, Suriye'de kardeş kardeşi katlediyor. Dünyanın en köklü kütüphanelerine, tarihe yön vermiş medreselerine ev sahipliği yapmış İslam beldeleri harap oluyor. Avrupa'da karşılarına çıkan insanlık dışı muameleler hepimizin yüreğini sızlatıyor. Kimi Avrupa ülkelerinin nasıl vicdanlarını iptal ettiklerini hep birlikte görüyoruz. Avrupa'nın ulvi değerleri diye parlatılan kavramların bizzat ayaklar altına alındığına şahit oluyoruz. Bu süreçte öne çıkan DEAŞ, YPG gibi terör örgütlerinin FETÖ gibi ihanet çetelerinin en büyük zararı Müslümanlara verdiğini görüyorum. Katil sürüleri, İslam ve insanlık dışı eylemleriyle bölgemizin parçalanmasına taşeronluk yapıyorlar.
 
UNUTMAYIN GECENİN EN KARANLIK ANI ŞAFAĞIN SÖKME ANIDIR
 
Eskiden Lawrence vardı bugün de modern hoca kılıklı, cübbeli modern Lawrencelerler aynı şeyi yapıyor. Oyuncular farklı olsa da kurgulanan oyun aynıdır. Bu acılar karşısında sergilenen çifte standartın sizleri kimi zaman ümitsizliğe sevkettiğini biliyorum. Unutmayın bizler müslümanız. Allah'ın rahmetinden ümidimizi kesmeyeceğiz. Bizler malikiyevmiddin olan; din gününün sahibine, yerlerin ve göklerin rabbine inanan insanlarız. Bizler zulüm olan yapınan binanın hiçbir zaman payidar olmadığına inanan bir inancın mensuplarıyız. Unutmayın her imtihan bir imkandır. Gecenin en karanlık olduğu an şafağın sökme anıdır.
 
CUMHURİYET, SELÇUKLU VE OSMANLI'NIN BİR  DEVAMIDIR
 


Bizim atamız Sultan Alparslan'dır. Osman Gazi, Orhan Gazi, Yavuz, Fatih'tir. Bizim atalarımız Osmanlıdır, Selçukludur. Cumhuriyet bizim için yeni bir dönem değildir. Cumhuriyet Selçuklu, Osmanlı, Cumhuriyet bir devamdır. Birilerinin hasta adam olarak görüp geldikleri Çanakkale'yi yedi düvele mezar etmiş bir neslin çocuklarısınız. Bu savaş ana kuzusu 15'lilerin savaşıydı. Ey Kılıçdaroğlu sen o 15'lileri gördün mü? Gazi Mustafa Kemal'in partisinin başıyım diyorsun. Ne diyor Gazi Mustafa Kemal, gençler Cumhuriyet'i sizlere emanet ediyorum  diyor. Çanakkale ayağında çarığı olmayan, doğru düzgün üniforması olmayan, silahında mermisi olmayan genç mehmetçiklerin savaşıydı.
 
KILIÇDAROĞLU BİZ SENİNLE O GÜN HAVALİMANINDA BULUŞABİLİRDİK
 
Bazı gafiller ülkemize baktıkça yeni Sevr'lerin hayalini kurabilir. Ama ben bu muhterislere 15 Temmuz gecesi yazılan kahramanlık destanını hatırlatmak istiyorum. Orada F-16'ların karşısında, tankların karşısında yılmayan gençler vardı. Helikopterlerden atılan mermiler karşısında yılmayan gençler vardı. Ama Kılıçdaroğlu sen neredeydin? Atatürk Havalimanı'nda kaçıyordun. Halbuki biz seninle havalimanında buluşabilirdik. Neymiş Bakırköy'e gitmiş.
 
AMA BİLİYORUZ Kİ BİZDE DAHA NİCE 249 GÜNEŞLER VAR
 
Hepiniz bir hilal uğruna yola çıkmış güneşlersiniz. Sizi öyle görüyorum. 15 Temmuz gecesi bir hilal uğruna 249 güneşimizin batışına şahitlik ettik. Ama biliyoruz ki bizde daha nice 249 güneşler var. Milletimiz o gece tankların altında ezildi, bombaların altında parçalandı ama namusunu çiğnetmedi. Şimdi ben Safiye kardeşimizi unutabilir miyim? Safiye kardeşimizin elinde silahıyla duran alçağın üzerine gidişini unutabilir miyim? Yılmadı üzerine gitti. Ve onlar ona elleriyle çeşitli hareketler yaptılar ama yılmadı. Çünkü Nene Hatun'un torunları farklıdır. Genci yaşlısı, kadını erkeğiyle tüm vatandaşlarımız FETÖ'cü hainler eliyle gerçekleştirmek istenen işgal girişimini işte bu şekilde püskürttü.
 
BENİM ŞAKAĞIMA SİLAH DAYAYANLAR BURADAKİLERLE İŞBİRLİĞİ YAPTI
 
Böyle bir milletin mensubu olmaktan hep birlikte iftihar etmeliyiz. Ben ediyorum. Ülkemizin  demokraside, ekonomide, yatırımlarda bugünkü seviyesine gelmesi elbette kolay olmadı. Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine taşımak için çetin mücadeleler verdik. Bugün ekonomi, sanayi, istihdamda müreffeh bir ülke var. Bizim kızlarımızı üniversitelerin önünde boynu bükük bekletmediler mi? Bugün hayır diyenler dün ikna odalarını kuranlardı. Ben de o kızlardan bir tanesinin babasıyım. Ama onların öyle bir derdi yok, ama bizim öyle bir sorunumuz var. Biz damdan düştük. Biz inanç özgürlüğü nedir biliriz, düşünce özgürlüğü nedir biliriz, hak ve özgürlükler biliriz. Ama bunların kitabında böyle bir şey yok. Şu anda İsviçre'de benim posterimde şakağıma silah dayayanlar kimse, onlarla beraber yürüyen kimse, şu an bunlar burada da işbirliği yaptılar.
 
BUNLAR SAMİMİ DEĞİL BUNLAR CAHİLİYE DÖNEMİNİ YAŞIYOR
 
Kandil, İmralı, Pensilvanya hayır diyor. Artık daha sormaya gerek var mı? Onlar hayır dediğine göre biz doğru yoldayız. Benim bakanım Avrupa'ya gidecek uçuş izni vermiyor. Hanım bakanım Hollanda'ya giriyor, arabaya hücum ediyorlar. Hani bunlarda kadın hakları vardı. Hani bunlarda kadın haklarıyla ilgili olarak saygı vardı. Bunlar dürüst değil, bunlar samimi değil. Bunlar cahiliyye dönemini yaşıyorlar. Hani o kız çocuklarını diri diri toprağa gömenler vardı ya, bunlar onların devamıdır. Hiç farkı yok. Genç kızlarımız artık üniversite kapılarında boynu bükük beklemiyor. Üniversiteyi bitirdikten sonra istedikleri devlet kurumunda başörtülü, başı açık hepsi görev alabiliyor. Artık üst yargıda bile başörtülü hanım kardeşlerimiz var mı, var. Daha da olacak. Hak yerini buluyor.
 
ANA MUHALEFETİN BAŞI AKŞAM SABAH YALAN SÖYLÜYOR
 
18 yaşa beyefendi karşı çıkıyor. 18 yaşındaki gençler 2 yıl içinde emekli olup, maaşlarını almaya başlayacak diyor. Bunlarda yalan gani. Bu zat bir yalan makinesidir. Akşam başka sabah başka. Utanmadan, sıkılmadan sabah, öğle, akşam benimle uğraşıyor diye konuşuyor. Uğraşılmayacak gibi değil ki, sabahtan akşama yalan söylüyorsun. İhtiyarları kandırmaya çalışıyor. Bakıyor ki, saf temiz. Yaşlı amca diyor ki, biz hastanelere gider, ne çileler çekerdik diyor. O ona hala yalan söylüyor; açıktan sizden hala para alıyorlar diyor. Gençler ben genç kardeşlerimizin, özellikle gençler üzerinde yapacakları çalışmayı çok önemsiyorum. 7,5 milyon genç oy kullanacak.
 
BEN SAYIN BAŞBAKANA VE SAYIN BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM
 
Batı dünyasında 59 ülkede 18-21 arası bir parlamento sözkonusu. 22,23,25 yaşında bakan olanları biliyorum. Yahu benim ecdadım Fatih, 19 yaşında geldi padişahlığı aldı, 21 yaşında bir çağı kapadı, bir çağı açtı. Gençler siz evlad-ı fatihan değil misiniz? Evlad-ı fatihana icrai bir görev yakışmaz mı? Parlamentoda görev alarak siz de bu milletin geleceğine hükmedeceksiniz. Sadece erkekler mi, genç kızlarımız da parlamentoya girecek. Bunların hazırlığı yok, ondan rahatsızlar. Ben sayın Başbakan Binali Yıldırım Bey'e, gerek sayın Devlet Bahçeli Bey'e koydukları tavır sebebiyle, birlikeki hareketleriyle, 339 milletvekilinin oyuyla ülkemizi halkoylamasına taşıma noktasındaki kararlılıkları sebebiyle milletim adına şahsım adına teşekkür ediyorum.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Çavuşoğlu'ndan İsviçre'ye 'Terör Örgütüyle Aynı Çizgidesin'
 
Başbakan Binali Yıldırım Gündemi Değerlendirdi
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Çavuşoğu 29 Mart'ta Rusya'ya gidiyor
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, 29 Mart'ta Rusya'ya gideceği açıklandı...
Yüksekova'da 1 asker şehit oldu
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi İkiyaka dağlarında süren operasyonlar sırasında ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Görüşmeleri Bitirirseniz Bizim İşimiz Kolaylaşır'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, idam cezasının geçmesi durumunda Türkiye ile görüşmeleri ...
Milletin Seçtiği Tek Adam Olmaz
Başbakan Yıldırım, "Ey Kılıçdaroğlu, Binali koltuk meraklısı değil. Memleketim, ...
 
 
Erdoğan,Türkiye İçin 16 Nisan Düğün Günüdür, Bayram Günüdür'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Parlamenter demokrasi' diyorlar ya, parlamenter ...
Başbakan Binali Yıldırım 'Said-İ Nursi Yaşasaydı Senin Yanına Sokmazdı'
Bitlis'te vatandaşlara seslenen Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ elebaşının ...
Ekonomi Bakanlığı'nda Yeni Atama
Ekonomi Bakanlığı Müşavirliğine Sevde Bayazıt Kaçar, Muğla İl Gıda, ...
Türkiye Ziyareti 30 Mart'ta
ABD Dışişleri Bakanlığı, Bakan Tillerson'ın 30 Mart'ta Türkiye'yi ziyaret ...
 
 
THY Kabinlerinde Elektronik Cihaz Yasağı Başladı
ABD ve İngiltere'ye yapılan direkt uçuşlarda yolcuların cep telefonlarından ...
Başbakan Yıldırım'Bir Yandan Şeytan Taşlayıp Bir Yandan İş Yaptık'
Başbakan Binali Yıldırım, Isparta'da halka seslenerek, "sizler 27 Mayıs'ın ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Millet Uzaya Giderken Türkiye Kavgalarla Uğraştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa'ya resti çekerek, "Siz Tayyip ...
Atatürk Havalimanı halk oylamasına hazır
Yurt dışında yaşayan, seçmen kütüğüne kayıtlı kişilerin oy kullanacağı ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya