Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/25 °C
 
 
    KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri  
 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
Cumhurbaşkanı Erdoğan :En büyük Gücümüz Birliğimiz ve Dayanışmamızdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan :En büyük Gücümüz Birliğimiz ve Dayanışmamızdır
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihî hadiselere şahitlik edilen 2019 yılını geride bırakarak, çok daha güzel gelişmelerin hep birlikte yaşanacağı yeni bir yıla girileceğini belirterek; 2020 yılının Türkiye, Türk Milleti ve tüm insanlık için hayırlara hayırlara vesile olmasını niyaz etti.
 
31 Aralık 2019 Salı - 14:00

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2020 yılının Türk Milleti ve tüm insanlık için barış, huzur, esenlik ve refah getirmesini temenni ederek, “Bugün Türkiye geleceğine, dün olduğundan çok daha güvenle ve umutla bakıyor. Dün Türkiye’yi kaosla, terörle, darbeyle, krizle, istikrarsızlıkla tehdit edenler; bugün attığımız adımlar karşısındaki çaresizliklerini itiraf ediyor, uzlaşma yolları arıyor. Hep söylediğim gibi, bizim en büyük gücümüz birliğimiz, dayanışmamızdır” dedi.
Her yıl olduğu gibi, 2019 yılını da yurt içi ve yurt dışında oldukça yoğun, önemli, verimli programlar, çalışmalar ve hizmetlerle değerlendirdiklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yurt içinde 58 ilimize, bazılarına tekrar tekrar gittiğimiz için toplamda 88 ziyaret gerçekleştirdik. Yurt dışında ise ülkemizi temsilen 14 ülkeye 19 ziyaret yaptık. Bunların yanında, Ankara ve İstanbul’da pek çok programa katıldık, pek çok toplantı yaptık, pek çok görüşme gerçekleştirdik. Her biri ülkemizin kalkınma yolculuğunda birer köşe taşı olan yatırım ve hizmetleri milletimizin istifadesine sunduk” ifadesini kullandı.
“ÜLKEMİZİ, BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE HEDEFİNE YAKLAŞTIRMAK İÇİN GECELİ-GÜNDÜZLÜ ÇALIŞIYORUZ”
Ülkeyi, büyük ve güçlü Türkiye hedefine biraz daha yaklaştırmak için geceli-gündüzlü çalıştıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “31 Mart seçimleriyle, önümüzdeki beş yıl boyunca şehirlerimizi yönetecek belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, il genel meclis üyelerimizi ve mahalle muhtarlarımızı belirledik. Seçim sonuçlarının bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum. Böylece Türkiye, 2023 yılı Haziran ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine kadar kesintisiz bir icraat dönemine girmiş oldu” dedi.
Yeni yapılan ve dünyanın en büyüklerinden olan İstanbul Havalimanı’nın, Nisan ayı başında tam kapasiteyle hizmete girdiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde 50 milyonuncu yolcusunun töreni yapılan havalimanının her yıl daha da büyüyerek, Türkiye’yi dünyada gururla temsil etmeyi sürdüreceğini kaydetti.
Ramazan’ın manevi ikliminin değerlendirildiği Mayıs ayı sonunda Yargı Reformu Strateji Belgesi’ni açıklayarak, Türkiye’nin demokrasi ve hukuk devleti yolunda kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğinin yol haritasını kamuoyuyla paylaştıklarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekim ayında ilk yargı paketinin Meclis’te kabul edilmesiyle, strateji belgesinin somut adımlarının da atılmaya başlandığını belirtti.
Ağustos ayında, Kurban Bayramı öncesinde tüm hatlarıyla hizmete açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Türkiye’nin en önemli ulaşım projelerinden biri olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eylül ayında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma ve gerçekleştirdiği görüşmelerle, Türkiye’nin insani duruşunu ve yapıcı politikalarını bir kez daha tüm dünyaya gösterdiklerini söyledi.
“BARIŞ PINARI HAREKÂTI İLE TERÖRLE MÜCADELE KARARLILIĞIMIZI ORTAYA KOYDUK”
“9 Ekim’de başlattığımız Barış Pınarı Harekâtı ile terörle mücadele ve ülkemizin güvenliği konusundaki kararlılığımızı fiilen de ortaya koyduk” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajına şöyle devam etti: “Bilindiği gibi, 2016 yılı Ağustos ayında Cerablus-El Bab bölgesinde Fırat Kalkanı Harekâtı’nı, 2018 yılı Ocak ayında ise Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekâtı’nı gerçekleştirmiştik. Böylece 4 bin kilometrekarelik bir alanı DEAŞ’lı ve PKK/YPG’li teröristlerden temizlemiş, 370 bin Suriyeli sığınmacının kendi vatanlarına geri dönmesini sağlamıştık. Barış Pınarı Harekâtıyla Resulayn-Telabyad arasındaki 4 bin 300 kilometrekareye yakın bir alanı daha terörden arındırdık.”
Kasım ayı sonunda Libya ile imzalanan “Güvenlik ve Askerî İşbirliği Mutabakat Muhtırası” ile “Deniz Yetki Alanlarının Sınırlandırılmasına İlişkin Mutabakat Muhtırası”nın Türkiye’ye çok önemli stratejik kazanımlar sağladığının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu muhtıralarla, daha önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile yaptığımız anlaşma ile başlattığımız süreci, çok daha genişletmiş ve yaygınlaştırmış olduk. Türkiye’yi Akdeniz’den tamamen dışlama projeleri, attığımız son adımlarla tümüyle akamete uğramıştır. İnşallah Libya’daki meşru Trablus Hükûmeti’ne vereceğimiz destekle, bu anlaşmaların tüm unsurlarıyla hayata geçirilmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
Aralık ayının ilk yarısında kamuoyuyla paylaşılan 100 bin sosyal konut inşası projesinin, 81 ilin tamamında büyük ilgi ve taleple karşılandığını; konut talebi sürdüğü müddetçe, kampanyayı her yıl 100’er binlik seriler hâlinde devam ettirmeyi planladıklarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2019 yılının son günlerinde, 82 milyonun tüm fertlerinin gururla karşıladığına inandığım bir projenin memnuniyetini hep birlikte yaşadık. Milletimizin 60 yıllık hayalini gerçeğe dönüştüren Türkiye’nin Otomobili Projesi’nin ilk araçlarının ön gösterimini yaptık. Gebze’de ilk defa kamuoyuyla paylaşılan araçlar, tasarımları ve özellikleriyle ülkemizin doğru yolda ilerlediğinin işaretidir” dedi.
“ÜLKEMİZE ÇOK BÜYÜK KATKILARI OLACAK KANAL İSTANBUL PROJESİ’Nİ DE NETİCEYE ULAŞTIRACAĞIZ”
“Her ne kadar, her şey gibi otomobilin de yerli ve millîsine tahammül gösteremeyenler çeşitli kulplar takmaya çalışsa da, bu projenin milletimiz tarafından benimsenmiş olması, başarısının ispatıdır” sözleriyle mesajını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 yılının sonunda satışa sunulacak Türkiye’nin Otomobili’ni hep beraber heyecanla bekleyeceklerini kaydetti.
Türkiye’ye stratejik ve ekonomik çok büyük katkıları olacak Kanal İstanbul Projesi’ni de adım adım ilerletecek ve neticeye ulaştıracaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Türkiye, son yedi yıldır terörden ekonomiye her alanda planlı bir kuşatma girişimiyle yüzleşmektedir. Ülkemizin toprak bütünlüğünden milletimizin birliğine, ekonomimizden güvenliğimize kadar birçok boyutu olan saldırıları, hamdolsun, hep birlikte göğüslemeyi başardık. Ne sokakları karıştırmaya çalışanların oyunlarına, ne terör örgütlerinin kanlı saldırılarına, ne içimizdeki hainlerin sinsi darbe girişimlerine ne de ekonomimize kurulan tuzaklara boyun eğdik.”
“EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZ VE DAYANIŞMAMIZDIR”
Gazi Mustafa Kemal’in “Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır” anlayışıyla, Türkiye ve Türk Milleti’ne yönelen saldırılara karşı tüm cephelerde mücadele yürüttüklerini; Allah’ın yardımı, mazlumların duası ve milletin güçlü desteğiyle, girdikleri her mücadeleden alınlarının akıyla çıktıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün Türkiye geleceğine, dün olduğundan çok daha güvenle ve umutla bakıyor. Dün Türkiye’yi kaosla, terörle, darbeyle, krizle, istikrarsızlıkla tehdit edenler, bugün attığımız adımlar karşısındaki çaresizliklerini itiraf ediyor, uzlaşma yolları arıyor” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajını şöyle sonlandırdı: “Hep söylediğim gibi, bizim en büyük gücümüz birliğimiz, dayanışmamızdır. Bunun için her fırsatta ‘bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız’ diyoruz. İnşallah 2020, bunca yıldır verdiğimiz mücadelelerin, yaptığımız fedakârlıkların, harcadığımız emeklerin meyvelerini toplamaya başladığımız bir yıl olacaktır. Bu büyük mücadelede gözlerini kırpmadan ölüme yürüyen şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. 2020 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, esenlik ve refah getirmesi temennisiyle, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.”

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Başkan Uysal :Şehrimizde, ülkemizde ve dünyada iyilikler kazansın.
 
Mehmet Kesim Yazdı : Hoş Geldin Sefalar Getirdin 2020
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Bakan Çavuşoğlu Libya tezkeresi için Kılıçdaroğlunu Bilgilendirdi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ...
Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Konuştu
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ...
Erdoğan :“Geçmişin ihtişamlarından cesaret alarak istikbale odaklanacağız”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen İlim ...
Kıran 9 ve 10 Operasyonları Başlatıldı
İçişler Bakanlığınca aynı anda 2 kritik bölgede daha binlerce personelin ...
 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT Ortak Yayınında Güncel Gelişmeleri Değerlendirdi
TRT Haber, TRT 1, TRT Türk, TRT Avaz, TRT World, TRT Arapça, TRT Kurdi ...
Yeni Büyükelçi Atama Kararnamesi Resmi Gazetede Yyaımlandı
Büyükelçiliklere ilişkin Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi, Resmi Gazete'de ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 6. Din Şûrası kapanış programında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen ...
MGK Bildirisi: “Barış Pınarı Harekâtı amacına ulaşana dek sürdürülecek”
Millî Güvenlik Kurulu (MGK) olağan toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
 
 
Erdoğan'dan “24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı '
​Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, “24 Kasım Öğretmenler ...
Erdoğan :“Milletimizin gıda güvenliğini garanti altına almak millî güvenlik meselesi hâline gelmiştir”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde ...
Erdoğan :2020 Faizlerin Dahada Düştüğü Bir Yıl Olacak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ...
Dışişleri Bakanlığın'dan Bayrak Yakılmasına Kınama
Kıbrıs Rum Tarafında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayrağının Yakılması ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya