23 Mayıs 2012 Çarşamba      Günün haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle
 
 
 
 

 
 
 
 
DP Genel Başkanı Denktaş’a Taziye Ziyaretleri Sürüyor
DP Genel Başkanı Denktaş’a Taziye Ziyaretleri Sürüyor
 
Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın vefatı nedeniyle, oğlu, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’a taziye ziyaretleri sürüyor.
 
24 Ocak 2012 - 13:50

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Belediye Meclis Üyeleri, Mahalli İdarelere Hizmet Derneği Genel Başkanı Mehmet Dönmez; Rum Yönetimi eski liderlerinden Glafkos Klerides’in kızı Keti Klerides ve Altınbaş Holding Yönetim Kurulu, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın oğlu, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’a taziyelerini sunmak amacıyla Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın çalışma ofisini ziyaret etti.
Denktaş’ın ofisinden verilen bilgiye göre, Serdar Denktaş’a taziyelerini sunan Keti Klerides daha sonra taziye defterine duygularını aktardı.
Altınbaş Holding Yönetim Kurulu da, Serdar Denktaş’a taziye ziyaretinde bulundu. Şirket yöneticileri, Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın vefatından duydukları üzüntüyü ifade etti.
Altınbaş Holding yöneticileri, taziye defterini de imzaladı.
OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Belediye Meclis Üyeleri, ayrıca Mahalli İdarelere Hizmet Derneği Genel Başkanı Mehmet Dönmez kalabalık heyet eşliğinde KKTC’ye gelerek Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş’ın oğlu Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş’a taziyelerini sundular.
Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın Lefkoşa’daki çalışma ofisinde gerçekleşen görüşmede, MAP Genel Başkanı Ata Tepe de hazır bulundu.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın sadece Kıbrıs Türk halkı için değil, tüm Türk Dünyası için büyük önem taşıdığını belirterek, Rauf Denktaş’ı kaybetmenin acısını yaşadıklarını ifade etti.
Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın 2005 yılında Osmaniye’yi ziyaretini de hatırlatan Kara, o dönemde Rauf Denktaş’ı fahri hemşeri kabul ettiklerini ve bugün bir yandan Türk Ulusunun Lideri, diğer yandan fahri hemşeriyi kaybetmenin acısının tarifinin imkansız olduğunu kaydetti.
Kara, Serdar Denktaş’a Rauf Denktaş’ın Osmaniye’de gerçekleştirdiği ziyaretin fotoğraf albümünü sundu.
SEMBOLİK MOZOLE
Kara, ayrıca Anıtkabir’de TC’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kabirdeki mozole taşının Osmaniye’ye ait olduğunu, aynı mozoleden kabul edildiği takdirde Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş içinde hazırlanabileceğine dikkat çekerek, sembolik mozoleyi Serdar Denktaş’a takdim etti.
Heyet görüşmenin sonunda taziye defterini imzaladı.
SERDAR DENKTAŞ: “BÜYÜK BİR LİDER. O’NU ÇOK ÖZLEYECEĞİM, ÖZLEYECEĞİZ”
Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın oğlu, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş ise yapılan tüm ziyaretlerin kendisini bir yandan gururlandırırken diğer yandan üzdüğünü ifade ederek duygularını açığa vurmakta zorluk çekti ve “taktir-i ilahi” dedi.
Kurucu Cumhurbaşkanı için “Büyük bir lider, O’nu özleyeceğim, özleyeceğiz” diyen Serdar Denktaş, Kurucu Cumhurbaşkanı’nın ardından yürüyen, çalışma ofisini ziyaret eden, mesaj gönderen, telefonla arayanlar olduğunu da hatırlattı ve tümüne şükranları sundu.
Rauf Denktaş’ın milyonlarca evladından biri olduğuna dikkat çeken Serdar Denktaş; “O herkesin babasıydı. Bizde evlatlarından sadece biriyiz” diye konuştu.
“BİZE DÜŞEN GÖREV KURDUĞU DEVLETE SAHİP ÇIKMAK YAŞATMAKTIR”
Serdar Denktaş “Bize düşen görev bizlere miras olarak kurduğu ve bıraktığı devlete sahip çıkmak, yaşatmaktır. Ancak bunu taktirde O’nun ruhu da rahat edecektir” dedi.
Heyet daha sonra Cumhuriyet Parkı’na giderek, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş’ın mezarını ziyaret etti ve dua etti.

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Başbakan Küçük, EL-SEN Yetkilileriyle Görüşecek

KIB-TEK’ten Yalanlama

Başbakanlık Sendikalara Diyalog Çağrısında Bulundu
»  TEL-SEN Grevi Kaldırdı
»  Greentree Zirvesi Başladı
»  KTAMS, Girne'de Grev Yapacağı İşyerlerini Açıkladı
»  Cumhuriyet Meclisi Toplanamadı
»  Bakanlar Kurulu TEL-SEN Grevini Yasakladı
»  KTAMS’den Destek Grevi
»  KKTC'de İletişim Durdu
»  Halkın Adalet Konseyi EL-SEN Grevini Eleştirdi
»  Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda Gündem Yoğun
»  ABD Yönetimi'nden Fırsatı Değerlendirin Çağrısı
»  63 Yıllık Hayat Arkadaşını Unutmadı
»  Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın Yeni Oda Meclisi Belirlendi
»  Kalyoncu: Diyaloğa Hazırız
»  Gazimağusa’daki Trafo Odasına Kasti Hasar
»  Askerlik Yasa Tasarısı Meclis Komitesi’nde
»  Grev Sırası Okul Otobüslerinde
»  Elektrik Krizine KKTC Hükümeti El Koydu
»  KKTC'de Elektrik Krizi Halkı Perişan Etti
»  Bakanlar Kurulu’ndan Yasaklama Kararı
»  KKTC Genelinde Grev Nedeniyle Elektrik Kesintisi
»  Cumhuriyet Meclisi'nde Denktaş'a Saygı Duruşu
 
     
  Bize İnanan Güvenen Mahcup Olmaz  
   
  Kırcamisi Antalya’nın Hayallerinden Ötesi Olabilir
     
  Vah Gülben Vah  




Son Zamlardan Sonra Sigarayı Bırakmayı Düşünüyor musunuz?
Evet
Hayır
 Sonuçları göster   
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım
 
Şarkıcı Demet Akalın
     
  İzmirli Emlakçının Türkücü Sevgilisi  
 
Şanatçı Gülben Ergen
 
Oyuncu Tolga Karel
  Erdoğan: Uludere'den sonradan haberim oldu
2   Deniz Seki'ye 6 yıl hapis şoku
3   İnternetten alışverişte 'Hollanda' sistemi
4   Gül 'Türkiye ile ne derdiniz var'
5   Ajda Pekkan'a yağmurun faturası 300 bin TL
6   Gül 'F-35, Predator'dan daha tehlikeli'
7   Özcan Deniz'in annesi Twitter'a ...
8   Haliç Köprüsü'nde üç şerit kapatıldı
9   Almeda Abazi, Survivor tarihine geçti!
10   Zico, Beşiktaş Sorularını Yanıtsız Bıraktı
  Erdoğan: Uludere'den sonradan haberim oldu
2   Gül 'Türkiye ile ne derdiniz var'
3   Gül 'F-35, Predator'dan daha tehlikeli'
4   Yorgancıoğlu'ndan Erken Seçim Çağrısı
5   YYK İlaç Reklamlarına Geçit Vermiyor
6   Girne Kültür Sanat Festivali Başlıyor
7   Haliç Köprüsü'nde üç şerit kapatıldı
8    Cumhurbaşkanı Eroğlu, Trabzon'a Gidecek
9   Deniz Kirliliğine Anından Müdahale
10   Yargıtay 11. Dairesi Onursal ...
 
ANA SAYFA   |   GÜNÜN TÜM HABERLERİ   |    ARŞİV   |   ZİYARETÇİ DEFTERİ   |   KÜNYE   |   REKLAM   |   İLETİŞİM
 
RSS  Add to Google   Byturco.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı By Turco sorumlu tutulamaz. Tasarım & Programlama