Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   14/21 °C
 
 
    Muratpaşa'da ‘Büyük Zafer’ konvoyu  
 
    Başkan Adayı Tütüncü : Antalya’da Hakan Tütüncü, Kepez’de Rıza Sümer diyeceğiz.  
 
    2. Etap Konyaaltı Sahil Projesi Hizmete Giriyor  
 
    Doç. Dr. Yurdagül AtunYazdı:Doğru mu, Yalan mı?  
Erdoğan :Antalya bizim vitrin ve marka şehirlerimizden biri
Erdoğan :Antalya bizim vitrin ve marka şehirlerimizden biri
 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri kampanyası kapsamında Antalya mitingine katıldı.
 
17 Mart 2019 Pazar - 23:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya mitinginde yaptığı konuşmada, “Antalya bizim vitrin şehirlerimizden, marka şehirlerimizden biridir. Antalya’da dünya üçüncülüğünü alan 200 adet mavi bayraklı plajımız bulunuyor. Geçtiğimiz yıl Antalya’ya 12,4 milyon turist geldi” dedi.
SEVDASI VATAN OLMAYAN BİZİ ANLAYAMAZ”

Sevginin sözde değil, özde; dilde değil, gönülde ve kalpte olduğunu belirterek, “Cananı millet olmayan, sevdası vatan olmayan bizi anlayamaz. Gönül gözü kapalı olanlar, bizim şu muhabbetimizin sırrına eremez” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’ya sıkışıp kalanların, son 5 yılda 10 kez Antalya’yı ziyaret etmesini kavrayamayacağını söyledi.
Çıkarlarına tapanların, menfaatlerine kul-köle olanların, 3-5 oy için bölücülere taşeronluk yapanların, verdikleri mücadeleyi asla idrak edemeyeceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Girdiğimiz 14 seçimde bize görev veren, bize yetki veren, bize sorumluluk yükleyen vatandaşlarımızın güvenine layık olmak için ter döküyoruz. Biz muhalefet gibi laf değil, eser üretiyoruz; biz CHP’nin başındaki zat gibi iftira değil, hizmet üretiyoruz” dedi.
Millete olan sevgilerini projelerle, yatırımlarla, Antalya’ya kazandırdıkları eserlerle ispat ettiklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugüne kadar şehirler arasında ayrımcılık yapmadıklarını, hiçbir zaman milleti kamplara bölmediklerini, kimsenin inancına, kılık-kıyafetine, hayat tarzına müdahale etmediklerini, yasakları değil, özgürlükleri; vesayeti değil demokrasiyi savunduklarını vurguladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yolsuzluklarını gizlemek için Antalya çöplüğünde evrak yakan, Antalya'ya hizmet diye bira festivali getiren, 15 Temmuz destanına FETÖ ağzıyla iftira eden gafillerden asla olmadık. Sizin için çalıştık, sizin için koşturduk, sizin için taş üstüne taş koymanın çabasında olduk. Seçim meydanlarında ne söz vermişsek, bu kürsüden sizlere neyi vadetmişsek hamdolsun alnımızın akıyla onu sizlerin hizmetine sunduk” sözlerine yer verdi.
ANTALYA’YA YAPILAN YATIRIMLAR
Son 17 yılda Antalya’ya 40 milyar liralık yatırım yaptıklarına işaret ederek, bu yatırımların arasında eğitimde 9 bin 431 yeni dersliğin, 3’ü vakıf, biri devlet olmak üzere yeni 4 yeni üniversitenin, 9 bin 148 yatak kapasiteli yurtların, 33 bin seyirci kapasiteli stadyumun, 10 bin seyirci kapasiteli spor salonunun, gençlik merkezlerinin, spor tesislerinin olduğunu aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 bin 387 yatak kapasiteli 20’si hastane olmak üzere 56 sağlık tesisini de şehre kazandırdıklarını hatırlattı.
Antalya’daki ihtiyaç sahibi vatandaşlara 2,5 milyar liralık sosyal yardım, yatırımcılara 27 milyar liralık yatırım teşviki, şehirdeki 198 bin iş yerine 4 milyar liralık SGK prim teşviki Antalyalı çitçilere ise 1,2 milyar liralık tarımsal destek verdiklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehirde 4 bin 432 konut projesini hayata geçirdiklerini, 2 olan atık su arıtma tesisi sayısını 32’ye, 195 km olan bölünmüş yol uzunluğunu 640 kilometreye çıkardıklarını ve 18 tünel inşa ettiklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Şehir Meydanı-Havalimanı-EXPO tramvay hattını hizmete sunduklarını, şehrin ikinci havalimanı olan Gazipaşa Havalimanını kazandırdıklarını, 29 tarihî eseri restore ettiklerini, 2 teknopark, 18 AR-GE ve bir de tasarım merkezi kurduklarını,  19 baraj ve 3 gölet inşa ederek 472 bin dekar zirai araziyi sulamaya açtıklarını, 92 dereyi ıslah ederek Antalya şehir merkezini, 143 yerleşim yerini ve 177 bin dekar araziyi taşkından koruduklarını sözlerine ekledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Antalya bizim vitrin şehirlerimizden, marka şehirlerimizden biridir. Antalya’da dünya üçüncülüğünü alan 200 adet mavi bayraklı plajımız bulunuyor. Geçtiğimiz yıl Antalya’ya 12,4 milyon turist geldi” diye konuştu.
Önceki ay yaşanan hortum felaketinden etkilenen çiftçilerin acil ihtiyaçları için felaketin hemen ardından Antalya’ya 1 milyon lira gönderdiklerini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma günü itibarıyla afetzedelerin zararlarını tazmin için 20 milyon lirayı daha şehre gönderdiklerini, Kepez’in yıllardır süren mülkiyet meselesini hallettiklerini ve 1500 hektarlık bu alandaki vatandaşların tapularının bugünden itibaren dağıtılmaya başlanacağını açıkladı.
“SİYASET, ÖZÜNDE BİR HİZMET YARIŞIDIR”
Siyasetin, özünde bir hizmet yarışı olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siyaset, aynı ilkeleri, aynı değerleri, aynı hedefleri paylaşan, dayanışma içinde çalışan kadroların başarabileceği bir mücadeledir. Ayrı telden çalanlar, hizipçilik yapanlar, adamlarına belediye meclislerinde koltuk ayarlamanın kavgasını verenler millete hizmet edemez” dedi.
Bölücü terör örgütü lehindeki ifadeleriyle bilinen ve örgütün güdümündeki partinin 2012’deki Antalya il başkanı olan bir ismin CHP’nin Antalya’daki meclis üyesi adayları arasında yer aldığına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Benim artık kardeşlerim bunları görmeli, bu oyunları bozmalıyız. Antalyalı kardeşlerime bu tabloyu yaşatanlar Türk siyasetinin yüz karalarıdır” ifadelerine yer verdi. 
Dünyanın hiçbir ülkesinde siyasetin kalibresinin bu kadar düşürülmediğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Koltuk uğruna, seçimde bir belediye daha fazla almak uğruna, daha önce hiçbir siyasi parti böyle bir rezalete imza atmamıştır” diye ekledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bay Kemal’in yeni yoldaşı hanımefendiye sorsanız, ‘biz milliyetçiyiz, biz vatanperveriz’ der. İttifakın adaylarına sorsanız, ‘bizim terör sevicilerle hiçbir bağımız, bağlantımız yok’ der. Bunların adı bölücülere koltuk değnekliği yapmak değil mi? Bunların adı örgütün uzantılarını belediyelere sızdırma ittifakı değil mi? Bunların adı Kandil’in çıkarı için millî iradeye pusu kurmak değil mi?” şeklinde konuştu.
“BEN ASLA O SİYASİ PARTİLERE OY VERENLERE TERÖRİST DEMEDİM”
Millet ittifakı içindeki partilerin Türk milletini kesinlikle tanımadığını, milleti de kendileri gibi basiretsiz ve ferasetsiz zannettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunlar resmen ve alenen 82 milyonun aklıyla, irfanıyla dalga geçiyorlar. Bay Kemal ve hanımefendi, HDP, bunlar hakikati açıkça kabullenmek yerine, sürekli kaçak güreşiyor. Sorularımıza dürüstçe, mertçe cevap vermek yerine, sabah-akşam bize hakaret ederek seçimden önceki son şu 13-14 günü atlatacaklarını düşünüyorlar” dedi.
Söz konusu partilerin; kirli ittifaklarını, kanlı pazarlıklarını, bölücülerle girdikleri alengirli işleri yüzlerine çarpıldığında koro hâlinde hepsinin de kendisine saldırdığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bay Kemal ve hanımefendi çıkmış, hiç utanmadan, benim CHP’ye, İyi Parti’ye, Saadet’e, hatta HDP’ye oy veren vatandaşlarıma terörist dediğim iftirasını atıyorlar. Dürüst olun dürüst, ben asla o siyasi partilere oy verenlere terörist demedim, diyecek kadar da bu işi bilmeyen birisi değilim” diye ekledi.
“Kürdistan” tanımıyla Türkiye’yi bölmeye çalışan, “Biz sırtımızı YPG’ye, PYD’ye dayadık” diyen ve bölücü terör örgütü lehine açıklamalar yapan söz konusu parti yetkilileri için “terörist” ifadesini kullandığının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  kendisine bu iftirayı atan siyasi parti liderine tazminat davası açtığını ve kendisiyle yargıda hesaplaşacağını açıkladı.
“VATANDAŞLAR, İTTİFAKIN ASIL ORTAKLARININ KİM OLDUĞUNU ÇOK NET BİR ŞEKİLDE GÖRÜYOR”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti: “İddialarını, iftiralarını ispat etmeye çağırınca da bu sefer seviyeyi daha da aşağıya çekiyorlar. Aslında bunlar bir yalanı daha büyük bir yalanla, bir iftirayı daha rezil bir iftirayla örtebileceklerini düşünen zavallılardır.  Bunlar, millete söyleyecek tek bir sözü, projesi, hedefi, iddiası olmayan çapsızlardır. Ancak ne kadar uğraşsalar da hakikatler tek tek ortaya çıkıyor, tüm çabalarına rağmen artık mızrak çuvala sığmıyor. Bölücülerle, Kandil’le, FETÖ’cülerle, Taksim’de Ezan-ı Muhammedi’yi ıslıklayan marjinal edepsizlerle kurdukları ittifak her gün deşifre oluyor. Millet oyunu görüyor, tezgâhı görüyor, ittifakın asıl ortaklarının kim olduğunu, ittifakın asıl kime hizmet ettiğini bu millet çok net bir şekilde görüyor. Bunun için de sabırsızlıkla 31 Mart’ı bekliyor. Aklıyla alay edenlere ders vermek için tüm Türkiye 31 Mart’tı bekliyor.
Konuşmasının sonunda miting alanındaki vatandaşlarla birlikte “tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet” vurgusunda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini, Antalyalıları, 31 Mart’ta sandıkta tekrar hizmet siyasetini tercih etmeye davet ederek tamamladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingin ardından, Antalya'da yapımı tamamlanan ve yarın hizmete alınacak olan tramvay hattının açılışını yaptı ve test sürüşü gerçekleştirdi. Hatta, Şehitler Parkı durağından Sakarya Bulvarı durağına kadar vatman koltuğuna oturan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve diğer yetkililer eşlik etti.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Dünya Sağlık Örgütü Dijital Reklamlar Konusunda Uyardı
 
Bir Tapu Sevincide Çalkaya'da Yaşandı
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Başkan Adayı Dülgeroğluna Finike Seçmenin'den Sevgi Seli
Seçim Çalışmalarına geceli gündüzlü Finikeli hemşerileriyle buluşarak ...
Başkan Uysal, Manavoğlu’nu ziyaret etti
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa’nın ilk belediye başkanı ...
Dülgeroğlu, “Halk 31 Mart’ta Sarıoğlu ve Geyikçi’yi sandığa gömecek”
Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Finike Belediye Başkan ...
Başkan Türel KONYSİAD Üyelerine Projelerini Anlattı
Konyaaltı Sanayi İş Adamları Derneği’nin (KONYSİAD) konuğu olan Antalya ...
 
 
Başkan Uysal Oyak Sitesi Sakinleriyle Buluştu
Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz’la birlikte CHP Muratpaşa İlçe Başkanı ...
Başkan Adayı Enç'den Zerdallilik Mahalesinde Soru Cevap Sohbeti
Seçim çalışmalarına Kahvehane toplantılarıyla devam eden Enç Zerdallilik ...
Başkan Sözen :Hedefimiz Side'yi Dünya Arenasına Çıkarmak
Manavgat Belediye Başkanı ve CHP-Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 17 Mart Pazar Günü Antalya'da
31 Mart Yerel Seçimlerinde Antalya'da Cumhur İttifakı Adaylarına Destek ...
 
 
Türel: “Şampiyonluk kupasını havaya kaldıracağız”
Cam Piramit’teki esnaf buluşmasına katılan Başkan Menderes Türel, “Antalya ...
KKTC Başkonsolosluk Hizmet Binası Açılış Töreni Ertelendi
Antalya'da hizmet vermeye başlayan KKTC Başkonsolosluk hizmet binasının ...
Başkan Uysal İmar Şölenini Kırcamililerle oynayarak kutladı
Başkan Uysal Muhtarlar ve bölge sakinleri Kırcami’nin imar sorunun çözülmesini ...
Ata’nın gelişi anısına bisiklet turu
Muratpaşa Belediyesi, Antalya Bisiklet Platformu’nu oluşturan bisiklet ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Doç. Dr. Yurdagül AtunYazdı:Doğru mu, Yalan mı?

Doç. Dr. Yurdagül AtunYazdı:Doğru mu, Yalan mı?

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
​Doğu Akdeniz’de Temelden Değişiklikler
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya