Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/21 °C
 
 
    Sarı kodla uyarılan Antalya’da şiddetli rüzgar  
 
    Meteorolojik uyarı üzerine ekipler Antalya'da teyakkuzda  
 
    BATEM'de 91. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği  
 
    KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı  
Erdoğan Emniyet Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’nde konuştu
Erdoğan Emniyet Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’nde konuştu
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emniyet Teşkilatı’nın 174. Kuruluş Yıl Dönümü ve Özel Harekât Başkanlığında yaptığı konuşmada, Emniyet Teşkilatı’nın 174’üncü kuruluş yıldönümünü tebrik ederek, bugüne kadar Türkiye’ye ve milletine hizmet etmiş tüm emniyet saygıyla yâd ettiğini söyledi.
 
10 Nisan 2019 Çarşamba - 22:36

Emniyet Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’nde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devleti dağılan milletlerin ne tür felaketlere maruz kalacağını görmek için çevremize şöyle bir bakmamız bile yeterlidir. Güvenliğin ve huzurun kalmadığı yerlerde terör örgütlerinin ve güya onlarla mücadele için gelen dış güçlerin insanlara yaptıkları zulümler, âdeta birbiriyle yarışıyor. Bu bakımdan devletimize ve onu ayakta tutan güvenlik, adalet, ekonomi gibi değerlerimize sıkı sıkıya sahip çıkmak zorundayız” dedi.
Özel Harekât Başkanlığı’nın hizmet binalarının 15 Temmuz gecesi FETÖ’cü alçaklar tarafından bombalanarak tahrip edildiğini anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan hizmet binalarının da hayırlı olmasını diledi.
“ÖZEL HAREKÂTÇILAR FETÖ’NÜN DARBE GİRİŞİMİNİN BASTIRILMASINDA ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER İFA ETTİLER”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz’da FETÖ ihanet çetesince ele geçirilen uçaklardan atılan bombalarla, havacılık biriminde yedi, nizamiye önünde de 44 polisin şehit olduğunu hatırlatarak, tüm şehitlere Allah’tan rahmet temennisinde bulundu. 15 Temmuz’da şehit düşen kahraman polislerin her birinin ayrı ayrı hikâyeleri olduğunu, darbe girişiminin yaşandığı anda da farklı kahramanlık hikâyelerinin yaşandığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, polis teşkilatının özellikle de özel harekâtçıların FETÖ’nün darbe girişiminin bastırılmasında çok önemli görevler ifa ettiklerini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz gecesi 63’ü polis, beşi asker, 183’ü sivil olmak üzere toplam 251 vatandaşın şehit düştüğünü, 2 bin 193 vatandaşın da gazi olduğunu hatırlatarak, şehitlere bir kez daha rahmet, gazilere de sıhhat ve afiyetler diledi.
“YÜREĞİ YANIK BABALARIN, ANALARIN, EŞLERİN, EVLATLARIN, KARDEŞLERİN, ARKADAŞLARIN AHLARINI YERDE BIRAKMADIK”
15 Temmuz’un birinci yıl dönümünde Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki anma programında ikiz evlatları şehit düşen Ali Oruç’un çocukları için yazdığı şiiri okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kalbimizi dağlayan hainlere karşı topyekûn bir mücadele yürüttük. Yüreği yanık babaların, anaların, eşlerin, evlatların, kardeşlerin, arkadaşların ahlarını yerde bırakmadık” dedi.
Şu anda cezaevlerinde 20 bin 226’sı hükümlü, 10 bin 333’ü tutuklu toplam 30 bin 559 FETÖ’cünün bulunduğu bilgisini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, tutuklu ve hükümlülerden 4 bin 446’sının emniyet teşkilatı içinden çıktığını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ’nün en çok örgütlendiği, en çok önem verdiği yerlerin emniyet, ordu, yargı ve eğitim olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti: “Bugüne kadar Emniyet Teşkilatımız içinden ihraç edilenlerin sayısı 31 bini aşmıştır. Ordu içinden ihraç edilenlerin sayısı 15 binin, yargı içinden ihraç edilenlerin sayısı da 4 binin üzerindedir. Diğer kurumlarımızda da hukuk devleti ilkesinden asla sapmadan, benzer temizlikler yapıldı. Açık konuşmak gerekirse, FETÖ ihanet çetesi mensuplarını kurumlarımızdan hâlâ tam olarak temizleyemediğimizi düşünüyorum. Bazıları zaman zaman gelip ağlıyorlar vesaire falan, kusura bakmayın bu iş için hukuk içerisinde yargımız gereğini yapıyor ama şunu ilke olarak söylüyorum, acırsak acınacak hâle geliriz.”
“FETÖ’CÜ TEK BİR HAİNİ BİLE CEZASIZ BIRAKMAYACAĞIZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendilerini gizleme becerileri, inkâr stratejileri ve hücre sistemi faaliyet yöntemleri sebebiyle FETÖ’cülerin tespit edilmesinin güç olduğuna dikkati çekerek, “Yurt dışına kaçan ağababalarının tersine, buradakiler bukalemun gibi her ortama ayak uydurarak ayakta durmaya çalışıyor. Buna rağmen biz, titiz bir çalışmayla, kimseyi mağdur etmeden ama tek bir haini de cezasız bırakmama azmiyle mücadeleyi sürdürüyoruz” ifadesini kullandı.
Türkiye’ye yapılan ihanetin peşini asla bırakmayacaklarını sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devletimizi ve milletimizi bu melanetten tamamen kurtarana kadar bize durmak, dinlenmek haramdır. Şehitlerimize ve canı pahasına istiklaline, istikbaline, şahsımıza sahip çıkan milletimize, özellikle de polislerimize ancak bu şekilde layık olabileceğimize inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.
“EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN 174. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR OLMAMIZ TARİHİMİZDEKİ SÜREKLİLİĞİN İFADELERİNDENDİR”
Türk milletinin tarih boyunca her zaman güçlü devletlere sahip olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Cumhuriyeti, binlerce yıllık tarihimizin ve bin yıldır yaşadığımız bu coğrafyadaki son devletimizdir. Malazgirt’ten Çanakkale’ye ve 15 Temmuz başta olmak üzere son yıllarda yaşadığımız hadiselere kadar neredeyse her günümüz, vatanımızı savunmakla geçmiştir. Ecdadımız üç kıta yedi iklimde hüküm sürerken bile, gücünü hep buradan almıştır. Bugün, Emniyet Teşkilatımızın 174’üncü yıldönümünü kutluyor olmamız, tarihimizdeki sürekliliğin ifadelerinden biridir” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Devleti dağılan milletlerin ne tür felaketlere maruz kalacağını görmek için çevremize şöyle bir bakmamız bile yeterlidir. Güvenliğin ve huzurun kalmadığı yerlerde terör örgütlerinin ve güya onlarla mücadele için gelen dış güçlerin insanlara yaptıkları zulümler, âdeta birbiriyle yarışıyor. Bu bakımdan devletimize ve onu ayakta tutan güvenlik, adalet, ekonomi gibi değerlerimize sıkı sıkıya sahip çıkmak zorundayız.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde ezana, Türk Bayrağı’na, sınırlara ve ekonomiye yapılan saldırıların asıl amacının Türkiye’yi sarsmak, mümkünse yıkmak olduğuna işaret ederek, “Sınırlarımız boyunca oluşturulmaya çalışılan terör koridoruyla bizi dize getireceklerini sananlara, attığımız adımlarla, bunun mümkün olmadığını gösterdik. Buna rağmen hâlâ aynı senaryoda ısrar edenlere çok yakında anlayacakları dilden yeni mesajlar vereceğiz” dedi.
“TÜRKİYE’Yİ BAŞKA ÜLKELERLE KARIŞTIRANLAR BU ÜLKENİN FARKLI OLDUĞUNU ÖYLE VEYA BÖYLE ANLAYACAK”
“Türkiye’yi başka ülkelerle karıştıranlar, bu ülkenin ve milletin farklı olduğunu öyle veya böyle anlayacaklar. Şehadeti göze alan bir milleti durdurabilecek hiçbir güç yoktur” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugüne kadar tüm fitneleri bertaraf ederek, tüm saldırıları göğüsleyerek uhuvvetin korunduğunu, bundan sonra da aynı şekilde devam ederek, hedeflere adım adım yaklaşacaklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emniyet Teşkilatı’nın milletin güveni ve huzuru konusunda en çok çalışan kurumların başında olduğunu kaydederek, Cumhurbaşkanı olarak da kendisinin daima Emniyet Teşkilatı’nın yanında yer aldığını sözlerine ekledi. Tüm emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni hizmet binalarını kısa sürede tamamlayarak kullanıma sunan Rönesans Holding ve Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile TOKİ’ye teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını “Kahraman polislerimizin her birini alınlarından öpüyorum” diyerek tamamladı.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Deniz Baykal, Başkan Böcek'i Ziyaret Edecek
 
Bakan Ataoğlu :Küçük Toplular Kenetlenerek Ayakta Durur
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Bakan Gül :Adaleti Sağlamak Değişmez Çabamızdır
Bolu Adalet Sarayı’nın açılış töreninde konuşan Adalet Bakanı Gül, reform ...
Bakan Gül: Bildirge Yargı Mensuplarının Türk Milletine Bir Sözüdür
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türk Yargı Etiği Bildirgesi'nin HSK'nın ...
81 İlde Eș Zamanlı Aranan Șahıslar Operasyon'da 2bin 612 kişi yakalandı
Yapılan operasyonlarda; 7 bin 327 ekip, 30 bin 53 personel görev alarak, ...
Yargıda Birlik Derneğin'den Çermik Olayı İle İlgili Açıklama
Yargıga Birlik Derneği Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde halı saha tartışması ...
 
 
İçişleri Bakanlığın'dan Pasaport Tahdit Açıklaması
İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 57 ...
Ankara Merkezli 75 ilde FETÖ operasyonu: bin 112 gözaltı kararı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 2010'da yapılan Polislikten Komiserliğe ...
İstanbul Valisi Yerlikaya :4 Askerimiz Şehit oldu
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, askeri helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma başlattı.
Bakan Gül :Güven Veren Adalet İçin Tüm Kesimlerle Diyolog Halindeyiz
Adalet Bakanı Gül, Türkiye Barolar Birliği’ni (TBB) ziyaret etti. Basına ...
 
 
İlk Resmi Açıklama Vali Yerlikaya'dan
İstanbul Kartal'da çöken binada kurtarma çalışmaları sürerken Olay yerinde ...
Kartal'da 6 Katlı Bina Çöktü.Kurtarma Çalışması Sürüyor
24 Dairelik ve altında tekstil atölyesi bulunduğu idaa edilen Binanın ...
HSK 8 yeni Yargıtay üyesi seçti
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Genel Kurulu, boş bulunan 8 Yargıtay üyeliği için seçim yaptı.
Ticari Taksilere Eş Zamanlı Polis Denetimi
Emniyet Genel Müdürlüğünce 15 İlde Eş Zamanlı Olarak “Taksi Uygulaması 2019/1” Gerçekleştirildi
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de Alkışlar  Turgül ve Nermin Tomgüsehan Çifti İçin

KKTC'de Alkışlar Turgül ve Nermin Tomgüsehan Çifti İçin

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya