Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   15/20 °C
 
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
 
    “Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”  
 
    KANTDER başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli  
Erdoğan :“Hiçbir terör örgütüne meydanı bırakmadık”
Erdoğan :“Hiçbir terör örgütüne meydanı bırakmadık”
 
Akhisar Mitingin'de Konuşan Erdoğan “PKK’sından FETÖ’süne kadar hiçbir terör örgütüne meydanı bırakmadık ve hepsinin dersini verdik” dedi.
 
28 Mayıs 2018 Pazartesi - 21:04

AK Parti’nin Akhisar mitinginde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyanın en eli kanlı terör örgütlerinin beslenip, büyütülüp, silahlandırılıp, siyaseten desteklenip Türkiye’nin üzerine salındığını vurgulayarak, “PKK’sından FETÖ’süne kadar hiçbir terör örgütüne meydanı bırakmadık ve hepsinin dersini verdik” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Manisa Akhisar mitingine katıldı. Akhisar Stadyumunda gerçekleşen mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.
“TÜRKİYE’Yİ 16 YILDA 3,5 KAT BÜYÜTTÜK”
Geçen 16 yılda Türkiye’yi her alanda 3,5 kat büyüttüklerini ve 2023’e kadar iki kat daha büyütmeye talip olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, yürüttükleri siyasetin her zaman hizmet siyaseti olduğunu, millete efendi değil hizmetkâr olma anlayışla çalıştıklarını söyledi.
Mitingin yapıldığı, açılışı yapılan Akhisar Stadyumunu işaret ederek Akhisarspor’un tarihinde ilk defa Türkiye Kupasını kazanarak böyle bir stadı hak ettiğini gösterdiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, takımın, kimsenin beklemediği bir şampiyonluğu, Türkiye Ziraat Kupasını aldığını kaydetti.
AK Parti olarak hükûmete geldiklerinde, Türkiye’deki mevcut statların büyük bölümünün artık günümüz ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olduğunu görerek, büyükşehirlerdekilerden başlayarak statları yenilemeye karar verdiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 37 stat projesinden 15’ini tamamladıklarını, 11’inin inşaatının, 6’sının da proje ve ihale sürecinin devam ettiğini hatırlattı.
“SİYASET DÜRÜSTLÜK İSTER”
Konuşmasında ana muhalefet partisi cumhurbaşkanı adayının, AK Parti’yi kurarken Pensilvanya’ya gittiği yönündeki iddiasına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konu ile ilgili şunları söyledi: “Sana ben buradan bir nasihatte bulunayım; sen siyasette daha çok çok çıraksın. Ama sana bir şey söyleyeyim; siyaset dürüstlük ister. Senin genel başkanın yalancı, ama sen de hemen erkenden bir şeyler kaptın, başladın yalana. Benim Pensilvanya’ya giderek izin almak suretiyle AK Partimizi kurduğumu söylersen bunu ispat etmen gerekir. Bizim Pensilvanya’dan izin almaya ihtiyacımız olmadı, böyle bir şey de söz konusu değil. Şimdi sen mademki böyle bir iddiada bulunuyorsun, bunu ispat etmen gerekir. İspat edemezsen namertsin.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’yi kurarken 40 yıllık siyasi tecrübeyle ve arkadaşlarıyla birlikte karar vererek yola çıktıklarını, istişarelerini yaparak partiyi kurduklarını aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yanımda olanlar varmış, onları ben cevap vermeden açıklayamıyormuş, ben cevap verdikten sonra açıklayacakmış. Tamam, bak cevabı verdim, hadi bakalım açıkla. Ben kimle gittim Pensilvanya’ya, bunu açıklaman lazım. Açıklamıyorsan, bak söyledim, namertsin. Senin genel başkanına biz alıştık da, şimdi sen de bunu söyledin. Ha, siz aynı yolun yolcususunuz, al birini vur öbürüne. Demek ki yalanda genel başkanının yanında iyi yetişmiş” değerlendirmesinde bulundu.
“27 MAYIS TÜRKİYE TARİHİNİN KARA SAYFALARINDAN BİRİ”
Geçtiğimiz 16 yılda Manisa’ya 23 milyar liralık yatırım yapıldığını hatırlatan ve eğitim, sağlık, ulaşım, toplu konut, tarım ve sulama alanlarındaki bu yatırım ve hizmetlerden örnekler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yıl dönümü olan 27 Mayıs askerî darbesine değinerek 27 Mayıs’ın Türkiye tarihinin kara sayfalarından biri olduğunu kaydetti.
Merhum Adnan Menderes’in, darbeyle devrilmeden dokuz gün önce Manisa’da kendi döneminde inşa edilen ve hâlen hizmet veren Demirköprü Barajı ve hidroelektrik santralinin açılışını yaptığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapıldığı dönem için çok büyük bir eser olan bu barajın, suyuyla toprağa bereket sağlamaya, elektriğiyle sanayiye destek olmaya devam ettiğine dikkat çekti.
Merhum Menderes’in, yaptığı bu hizmetlerin bedelini idam sehpasında canıyla ödediğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizde birileri dışarıdan da destek alarak milletimize hizmet veren yerli ve millî duruş sergileyen herkese bedel ödetmenin gayreti içindedir. Rahmetli Menderes’i asanlarla merhum Özal’a dünyayı zehir edenler aynıdır” diye konuştu.
Menderes’i idam edenlerin kararının arkasında Cumhuriyet Halk Partisi zihniyetinin olduğunu ve bu zihniyetin geçmişte 360 milletvekiliyle iktidarken AK Parti’yi kapatmaya çalıştığını; ancak başaramadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerinin devamında şunları ekledi: “İstanbul’u Büyükşehir Belediye Başkanı oldum, aynı zihniyeti karşımda buldum. Türkiye’ye Başbakan oldum, aynı yapıyı daha da bilenmiş ve azmış olarak yine karşımda buldum. Cumhurbaşkanı oldum, aynı çete tüm kiniyle ve hırsıyla yine karşımdaydı. 15 Temmuz’da milletimizle birlikte darbe girişimine maruz kaldık. Aynı zihniyet tankları selamlayarak, tankların eşliğinde güvenli yerlere çekilerek kontrollü darbe söylemleriyle verilen mücadeleye iftira atarak yine karşımıza çıktı.”
Bugün, Türkiye’yi yeni bir yönetim sistemine kavuşturma gayreti içinde oldukları şu günlerde aynı ekibi, bu defa çok daha geniş bir ittifakla karşısında gördüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eğer ellerinden gelse tıpkı Menderes gibi bizi de darağacına çıkartacaklar, ama hamdolsun milletimiz izin vermiyor. Milletimizle birlikte yol yürüdüğümüz müddetçe Allah’ın izniyle bunların hevesleri hep kursaklarında kalmaya devam edecek” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugüne kadar nasıl bunların üstesinden geldiysek, inşallah 24 Haziran’da bu mankurtları yine sandığa beraber gömeceğiz, çünkü bizim meşrebimizde sadece Allah’ın dediği olur, sadece milletin istediği olur” ifadelerini kullandı.
“YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞI VERİYORUZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin; son yıllarda içeriden ve dışarıdan maruz kaldığı saldırılarla âdeta yeni bir Kurtuluş Savaşı verdiğini ifade ederek, dünyanın en eli kanlı terör örgütlerinin beslenip, büyütülüp, silahlandırılıp, siyaseten desteklenip Türkiye’nin üzerine salındığını vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında “PKK’sından FETÖ’süne kadar hiçbir terör örgütüne meydanı bırakmadık ve hepsinin dersini verdik” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekâtı’nın başladığı günden bu yana Afrin bölgesinde 4 bin 481, Kuzey Irak’ta 423, yurt içindeki operasyonlarda 415 teröristi etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.
Konuşmasında ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet’ vurgusunda bulunarak, bu dört ilkeye sahip çıkıldığı sürece Türkiye’ye Allah’ın izniyle ne içeride ne dışarıda kimsenin bir zarar veremeyeceğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun için bir, beraber, kardeş ve hep birlikte Türkiye olunması gerektiğini kaydetti.
“TERÖRİSTLERE POLİS KORUMASINDA MİTİNG YAPTIRIYORLAR”
Terör örgütlerini destekleyenlerin tüm uğraşlarına rağmen, Türkiye’yi yolundan döndüremeyeceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim arkadaşlarımıza devlet görevleri için dahi ülkelerindeki toplantılara Almanya’da katılma izni vermiyorlar, PKK’ya veriyorlar değil mi? Bize de yalan söylüyorlar, teröristlere polis korumasında miting yaptırıyorlar. Bizim arkadaşlarımızın attıkları her adımda önlerini kesenler güya dergi kapağı denilerek tüm sokaklara asılan aleyhimizdeki afişleri polis gücüyle oralarda tutuyorlar. Tayyip Erdoğan için siz hangi afişi asarsanız asın, ne derseniz deyin, benim milletimle gönül köprüm var gönül köprüm.”
Bu çevrelerin, milletle kendisi arasındaki bağı görmeye ve engellemeye güçlerinin yetmeyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu bağın adı imandır, sevgidir, aşktır, muhabbettir. Sanıyorlar ki kapıları kapatırsak bu sevdanın önüne geçeriz. Sanıyorlar ki teröristlerin önünü açarsak bu muhabbeti boğarız. Sanıyorlar ki yalanla, riyayla, ikiyüzlülükle, inkârla biz bu aşkı söndürürüz” diye konuştu.aptı.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
AŞI YAPTIRMAYAN KİŞİLER, TOPLUM SAĞLIĞINI RİSKE ATIYOR
 
Emeklilere Çifte Müjdeyi Bakan Sarıeroğlu Verdi
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Erdoğan : “Her iki seçimden de yüzümüzün akıyla çıkacağız”
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ...
Budak : Artık Tek Yumruk Olacağız
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, ...
Milletvekili aday listeleri İçin Son Saatler
​24 Haziran seçimlerinde yarışacak siyasi partiler milletvekili ...
Erdoğan :”Avrupalı Türkler kendi aralarında birlik içinde olmalı”‬‬
UETD 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
 
 
İnce Seçim manifestosunu Samsun'da Açıkladı
Samsun'da seçim manifestosunu açıklayan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, ...
Erdoğan :Kudüs Kırmızı Çizgimizdir
“Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi başta olmak üzere, uluslararası ...
Türk Dışişleri İstedi, İsrail Büyükelçisi Gitti
Dışişleri Bakanlığı’nın ülkesine dönmesini istediği İsrail'in Ankara Büyükelçisi ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Birleşik Krallığa Resmi Ziyaret
Erdoğan, resmî ziyaretini gerçekleştirmek ve Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu’na ...
 
 
Kalın'dan Gündemdeki Gelişmelere İlişkin Önemli Açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: “ABD’nin, İran ile nükleer anlaşmadan çekilme kararı endişe verici”
CHP'de Seçim Bildirgesi Mesaisi
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Bülent ...
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manifestosunun Tam Metni
Erdoğan :“Önümüzdeki dönemde erdem, irade ve cesaretle Türkiye şahlanacak”
Muharrem İnce Resmen CHP Cumhurbaşkanı Adayı
CHP TBMM Grubu, 24 Haziran'da yapılacak seçimde partinin cumhurbaşkanı ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı

KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya