Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/20 °C
 
 
    Meteorolojik uyarı üzerine ekipler Antalya'da teyakkuzda  
 
    BATEM'de 91. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği  
 
    KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı  
 
    Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması  
Erdoğan: Rakibimiz Yok Kendimizle Yarışıyoruz
Erdoğan: Rakibimiz Yok Kendimizle Yarışıyoruz
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 yıl 10 ay sonra yeniden AK Parti Grup Toplantısı’nda konuştu.
 
30 Mayıs 2017 Salı - 16:19

HOŞGELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ
Erdoğan'dan önce kürsüye çıkan Başbakan Binali Yıldırım sözlerine 'Hoş geldiniz sefalar getirdiniz' diyerek başladı. AK Parti grup toplantısı açılışını yapan Yıldırım, "Grup sizi özledi Sayın Cumhurbaşkanım" dedi.  Yıldırım şunları söyledi: "16 Nisan'da anayasayı milletimizin onayıyla değiştirdik. Değişikliklerden en önemlisi seçilen cumhurbaşkanının partisiyle bağının kesilmesinin ortadan kaldırılmasına yönelik maddedir. Bugün bu maddenin gereği yerine getiriliyor. Yeni dönem atılım dönemi, reform dönemi, ilk günkü heyecanla Türkiye'nin gelecek hedeflerine koşar adımlarla gitme dönemidir. Yeni dönemin ülke ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Artık Türkiye'de hiç kimse milletin kayıtsız şartsız iradesini yok sayarak demokrasi dışı girişimlere teşebbüs etmeyecek. Vesayetçilerin bundan sonra işlerinin çok zor olduğunu bu millet gösterdi. O gece yaptığınız çağrı akın akın Anadolu'nun bütün köşesine yayıldı. Ülkeye sahip çıktı, geleceğe sahip çıktı, demokrasiye sahip çıktı. Böyle bir milletin karşısında şapka alıp gidilmez, şapka çıkarılır. Millet kararını 16 Nisan'da verdi ve Türkiye'nin geleceğini inşa edecek yönetim sistemini onayladı."
 
ASKERİ TÖREN YAPILMADI
21 Mayıs'ta AK Parti Genel Başkanı seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Temmuz 2014'te veda ettiği AK Parti grubuna geri döndü. AK Parti grup toplantısında partili cumhurbaşkanı sıfatıyla ilk kez konuşan Erdoğan, terör operasyonlarından Fetullah Gülen'in iadesine; 2019'daki seçimlerden AK Parti teşkilatlarında yapılacak olan görevden almalara kadar geniş bir perspektifte dikkat çeken açıklamalarda bulundu.  Erdoğan'ı Meclis girişinde TBMM Başkanı Hüseyin Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve partililer karşıladı. Meclis'e Genel Başkan sıfatıyla gelmesi nedeniyle Erdoğan için askeri karşılama töreni düzenlenmedi. TBMM Başkanı Kahraman'ı makamında ziyaret eden Erdoğan, ardından konuşmasını yapmak üzere AK Parti Grup Salonu'na geldi.
 
SLOGANLARLA KÜRSÜYE ÇIKTI
Yıldırım konuşması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kürsüye davet etti. Erdoğan'ın kürsüye çıkışı sırasında grup salonunda 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları atılmaya başlandı. Erdoğan'ın kürsüye çıkışı sonrası salonda 'Bir şarkısın sen' şarkısı söylenmeye başlandı. Erdoğan'ın açıklamalarının detayları şöyle: "AK Parti TBMM grup toplantısının, ülkemiz, milletimiz ve demokrasimizin için hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Mübarek Ramazan-ı Şerifi'nizi tebrik ediyorum. Manisa Saruhanlı ilçesinde meydana gelen depremden dolayı vatandaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. En büyük tesellimiz can kaybı olmamasıdır. Dün merhum olan Alparslan Türkeş'in yol arkadaşı Ahmet Er'e Allah'tan rahmet ve sevenlerime başsağlığı diliyorum. Türkiye terör örgütleriyle yürüttüğü mücadelesinde çok önemli mesafeler kaydettiği bir dönemden geçiyoruz. 336 terör örgütü üyesini etkisiz hale getiren güvenlik güçleri 43 de şehit vermiştir. Terör örgütünün girilememiş inlerine giren hem de dağları teröristlere dar eden güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunuyorum. Türkiye yürüttüğü mücadeleyi mutlaka ama mutlaka zaferle sonuçlandıracaktır.”
 
“BAHTİYARLIĞI YAŞIYORUM”
“Sizlerle en son Temmuz 2014'te bu salonda birlikte olmuştuk. Bugün aylar sonra sizlerle bir arada olmanın bahtiyarlığı yaşıyorum.”
 
“İŞİMİZ ARTIK DAHA ZOR!”
“Durmak yok yola devam! İnşallah artık partimizin tüm çalışmalarında beraber olacağız. Artık işimiz daha zor. Özellikle MYK ve grup toplantılarımıza mümkün olduğunca iştirak etmeye çalışacağım. Katılamadığım toplantılara genel başkan vekilliği ile Sayın Binali Yıldırım başkanlık ederek yürütecektir.  Bu ülkeye gerçek manada demokrasiyi de cumhuriyeti de refahı da getiren AK Parti olmuştur. AK Parti demokrattır bunun için milli iradeyi, sandığı hep en üstte tutmuştur. AK Parti cumhuriyetçidir. Bunun için bir örgüte bir zümreye değil cumhura dayanmış millete teslim olmuştur. AK Parti millidir, yerlidir. Şu veya bu ülkenin değil, milletin ne dediğine, halkın ne istediğine bakmıştır. AK Parti kucaklayıcıdır. Milletimizin birliğine husumet göstermeyen herkesi kendisinin doğal bir parçası olarak görmüştür. 80 milyon vatandaşımızın tamamının gönlünü kazanmak hedefimizdir, buna gayret edeceğiz.”
 
TEŞKİLATIN TAMAMI YENİLENECEK
“Bu yıl sonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımız kesinlik tamamını güncelleyeceğiz. Bütün parti teşkilatlarımızı güncelleyeceğiz ortada bir metal yorgunluğu var, bunu aşmalıyız. Çok daha dinamik ekiplerle 2019'a hazırlanacağız.”
 
AK PARTİ DEVRİMCİDİR!
“AK Parti devrimci bir partidir. Cumhuriyet tarihinde en köklü değişiklikler bizim dönemimizde atılmıştır. Hak ve özgürlükler konusunda atılan adımları acaba AK Parti'den önce hanginiz attınız. Siyasi partilere yaşam hakkı vermediniz. Bizi bile kapatmaya yeltendiler. Bu ülkede kılık-kıyafet noktasında üniversite kapısında ağlatmadınız mı, kızlarımızı sürüklemediniz mi? Nerede eğitim, inanç özgürlüğü? Öyle özgürlük benim sınıfıma dahil olanlarla olur diye bir şey olamaz! Milletle devleti düşman ettiğiniz sürece bu millet size bu ülkede iktidar vermez, vermeyecektir!”
 
İKİ İLÇE İL OLUYOR
“Yüksekova ve Hakkari ile Şırnak ve Cizre yer değiştirecek. Bu iki şehir süratle güçlü bir şehir olmanın fırsatını yakalayacak.”
 
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ
“O gece milletimizi adeta kıyam etmiştir. Bir çağrıya ülkemizin dört bir köşesinden milletimizin meydanlara dökülerek cevap vermesinin dünyada bir benzeri yoktur. Ben milletimle gurur duyuyorum. Yürüyeceksin ve millet yürüyecek arkandan. Öyle bir yürüdü ki FETÖ'nün kahpe iz sürücülerine bu ülke teslim edilmedi. Şimdi duruşmalar başladı. Bu duruşmalarla birlikte bizler bütün şehitlerimizin, gazilerimizin ailelerine mahkeme kararlarıyla iade-i itibarı sağlayacağız.”
 
DÜNYAYA SESLENİYORUM!
“Eğer sizler iade-i itibara yardımcı olmazsanız yarın bir gün sizlerin de bizim ellerimize düşünleriniz olursa bunları bizden alamayacağınızı bilin. Çünkü terörle mücadele lokal değildir, uluslararası bir mutabakatın uygulamasıdır. Bu mücadeleyi vereceksek bunları -ki yakında vatandaşlıktan da çıkaracağız- süratle bize iade etmenizi istiyoruz. Ettiniz ettiniz etmediniz men dakka dukka!”
 
16 NİSAN REFERANDUMU
“AK Parti MKYK'da 20'li yaşlarında iki kızımız var. Her fırsatta partimizde yenilenmeyi sürdüreceğiz. Tüm bakanlarımızdan 180 günlük kısa vadeli bir eylem planı yapmalarını istedim. 2019 seçimlerine kadar da çalışmaları yürütecek bir eylem planıdır. Reform yasa ve anayasa değişikliği demek. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için uyum yasalarının çıkarılması gerekiyor. Milletimiz bu yükü hep birlikte omuzlayacağız. Yeni Türkiye'nin inşasında omurga görevini yine sizler inşa edeceksiniz.”
 
BİZİM BİTTİĞİMİZ GÜNDÜR!
“AK Parti milletin bağrından çıkmış ve gücünü hep milletten almıştır. Milletimizle irtibatımızın kesildiği gün Allah göstermesin bizim bittiğimiz gündür. Siyasette ciddi bir rakibimiz olmadığı için projeler konusunda kendimizle yarışıyoruz.”
 
“EN YÜKSEK OY BİLE YETERLİ DEĞİL”
“16 Nisan'la başarı çıtası 50+1'e çıktı. Bu güne kadar aldığımız en yüksek oy bile artık yeterli değil. Sandıkta yüzde 50'nin üzerine çıkmak için milletimizin tamamına ulaşacak bir çalışma programı hazırlıyoruz.”

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Milletvekili Atay Uslu, KUTSO Üyelerini Misafir Etti
 
Erdoğan, Bozdağ ve HSYK Üyelerini Kabul Etti
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
HUDER Genel Başkanı Kaya Yazdı: Yarınki Yazım Bugünkü Hâlim
Yazmış olduğu köşe yazıları ile okuyucularından büyük ilgi gören HUDER ...
AK Parti Yeni A Takımını Ünal Açıkladı
AK Parti sözcüsü seçilen Mahir Ünal, AK Parti'nin A takımı olan yeni MYK'yı açıkladı.
Erdoğan’dan Brüksel Temasları Değerlendirmesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşünde uçakta Brüksel ziyaretini ...
Araştırma Komisyonu, FETÖ Raporunu Açıkladı
FETÖ'nün darbe gi̇ri̇şi̇mi̇ i̇le örgütün faali̇yetleri̇ni̇n ...
 
 
Başbakan Yıldırım, AK Parti Grup Başkanı
AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, 300 milletvekilinin ...
AK Parti'de 2. Erdoğan Dönemi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde 1414 ...
İşte AK Parti'nin Yeni MKYK Listesi
AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde yeni MKYK listesi açıklandı.
Erdoğan: AK Parti Demokrasinin Değişimin Teminatıdır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bin 370 delegenin imzasıyla Genel ...
 
 
Yıldırım: Bizim Her Kongremiz Büyük Türkiye Şölenidir
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım, "Gururla taşıdığım görevimi ...
CHP Parti Meclisi Kararını Verdi
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) kritik toplantı sona erdi. Toplantıda ...
Bahçeli: Önemli Bir Dönüm Noktası
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Değişikliği ...
Deniz Baykal, Almanya Programını İptal Etti
Bakan Bekir Bozdağ ve Nihat Zeybekci’nin programlarına izin verilmemesi ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı

KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya