Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   18/25 °C
 
 
    Oğuzhan Hasipoğlu :Masadan Kaçmadık  
 
    Kırcami İmarında Müjdeli Haber İstinaf Mahkemesinden Geldi  
 
    ASFİM’de Parkinson Hastalarına özel egzersiz  
 
    Prof. Dr. Ata Atun Yazdı : Bölgesel Dengeler Hızla Değişiyor  
Ertuğrul Sağlam’dan Samimi Açıklamalar
Ertuğrul Sağlam’dan Samimi Açıklamalar
 
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni transferler, yeni sezon hedefleri ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı.
 
6 Eylül 2011 Salı - 21:33

Öncesiyle sonrasıyla, önlerindeki yeni sezonla alakalı ligdeki zirve yarışında kendilerinin de olabilmeleri için gidenlerin yerine takviyeler yaptıklarını söyleyen Sağlam, "Elde ettiğimiz tecrübeler ışığında, yaşadığımız gerçekler doğrultusunda bazı oyuncuların gitmesine karar veriyoruz, bazı oyuncuları kadromuza dahil ediyoruz. Gelen oyuncularda özellikle, bazı sıkıntılar ortaya çıkıyor. Bunları bir sonraki dönemde gidermeye çalışıyoruz. Bu dünyada hiçbir takım gösteremezsiniz ki, yapmış olduğu transferlerde yüzde yüz isabet sağlasın, başarılı olsun. Bunu zaman zaman biz de yaşıyoruz, ama yapmış olduğumuz hamlelerin hepsinde, tabi ki takımın gerçekleri doğrultusunda hareket etmeye çalışıyoruz. Takımın başarılı olması için hareket ediyoruz. Bu yıl da öyle yaptık. Biz eksik bulduğumuz mevkilere yeni oyuncular dahil etmeye çalıştık. Sezon bittiğinden sonra yaptığımız transferlerle, takımın yaş ortalamasını düşürdük. Gelecek senelerdeki planlamanın da başlangıcını yaptık. Basser, Tagoe, Sestak onlara nazaran biraz daha tecrübeli. En son kattığımız Musa ile beraber çok genç oyuncuları kadroya dahil etmeye çalıştık. Genç olurken, aldığımız oyuncuların hepsinden de gelecek adına takıma katkı sağlamalarını beklerken, ekonomik anlamda da değerli oyuncuları kadromuza dahil ettik. Bu hem takımın yapılanması açısından, hem de kulübün ekonomik yapısı açısından bize güç kazandıracak hamlelerdi. İnşallah Allah hem bu oyuncu kardeşlerimizi, hem de bizi utandırmasın. Sezon bittikten sonra ayrılan arkadaşlara daha önce teşekkür ettik. Daha sonradan ayrılan arkadaşlara da teşekkür etmek istiyorum. Bize yapmış oldukları katkılardan dolayı. İnşallah bundan sonraki dönemde gönüllerince olur ve burada yapamadıklarını şimdi gittikleri yerde yaparlar. Bu hafta sonu lig başlıyor. Takımda yeni katılan arkadaşlarla çalışma imkanı bulamadık. İnşallah yarın akşam bütün arkadaşlarımızın burada olmasını umuyoruz. Tagoe, Sestak, Basser, N'Diaye, Bangura, bütün arkadaşlarımız yarın akşam takımla beraber çalışmalarını düşünüyoruz" diye konuştu.
"2010 RUHUNU ORTAYA ÇIKARMALIYIZ"
Bir sakatlık olmazsa, hafta sonu da hayırlısıyla sezona başlayacaklarını ifade eden Sağlam, "Hedefimiz ilk 4 içerisinde, şampiyonluk grubu içinde olabilmek. Bu doğrultuda taraftarımızla beraber, camiada bize katkı sağlayan dinamiklerimizle beraber iyi bir sezon geçirmeyi temenni ediyoruz. Geçtiğimiz sezon zaman zaman sıkıntılar yaşadık ama bizim 2010 ruhunu tekrar ortaya çıkarmamız gerekir. Bu konuda herkesin üzerine düşen sorumluluğu almasını istiyorum. 2011-12 sezonu Bursaspor'a da hayırlı olur" şeklinde konuştu.
"İSTEDİĞİMİZ TRANSFERLERİ YAPTIK"
Antrenörlerin çok daha iyi oyuncular almak isteyeceğini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Kulübün bazı gerçekleri var, bu gerçekler doğrultusunda yönetim kurulumuza ve başkanımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu sezon bizim için farklı bir yapılanmanın doğrultusunda, önemli oyuncuları kadromuza kattık. Özellikle kulübümüz ekonomik imkanları sonuna kadar kullandı ve çok farklı bir kimliğe büründü artık Bursaspor. Bugün birçok büyük takımın almak istediği, Avrupa'dan bahsediyorum, kadrosuna katmak istediği oyuncuları biz kadromuza kattık. Tüm oyuncular kendi milli takımlarında oynayan oyuncular. Uzun bir aradan sonra inşallah kendi milli takımımıza da oyuncu gönderirsek, buradan 8-9 oyuncunun milli takımlara gittiğini göreceğiz. Baktığınız zaman hepsi birbirinden kaliteli ve değerli oyuncular. İnşallah bu oyuncular kaliteleri doğrultusunda takıma katkılarını kısa zamanda ortaya çıkarırız. İstediğimiz transferleri yaptık. Bazıları geç oldu ama futbol piyasasında bizim gibi ekonomik olarak iyi olmayan
 kulüpler bazı şeyleri kısa sürede yapamıyorlar. Transferin oluşması için yeterli şartların olması gerekiyor. İyi bir transfer dönemi geçirirken başkan ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Bu transferler belli bir maliyet çıkardı. Bundan sonraki dönem takımlarına sahip çıkmaları, maddi manevi desteklerini eskisinden biraz daha vermeleri gerekiyor. Birliktelik içersinde çok güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum" dedi.
"İKİ KULÜBE NAZIMIZIN GEÇECEĞİNE İNANIYORUM"
Spor Toto Süper Ligi'nin 3. haftasında oynanacak Beşiktaş maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sağlam, "Bu konuyla alakalı sayın Valimiz bir açıklama yaptı. Ben sayın Valimizin yapmış olduğu açıklamaya katılıyorum. Yasaklarla hiçbir yere varamayacağımız ortada. Bu yasakların ortadan kalkması gerekiyor. Bu yasakları ortadan kaldırmak için de futbolun içinde bulunan her birimin, futbolu yöneten tüm grupların bu tür bir beraberliğe hazır olması gerekiyor. Uygun ortam oluşturulursa, Beşiktaş seyircisinin takımlarını desteklemesi, bizim taraftarlarımızın destek vermesi şansını her takım taraftarının hak ettiğine inanıyorum. Futbolun güzelleşmesi açısından, son yaşanan olaylardan sonra eski kalitesine ulaşması açısından, futbolun içinde bulunan tüm herkesin daha fazla sorumluluk alması gerekiyor. Bu yüzden, bu konuda sayın Valimizin açıklaması tekrar değerlendirecektir yetkili birimler. En uygun kararın ortaya çıkacağına inanıyorum. Beşiktaş'ta 8 yıl kaldım. Benim için tabi önemli bir yer. Bir tarafta Bursaspor ile hayatımızın en güzel günlerini yaşıyoruz. İki camia da önemli. Husumetin kalkması için iki camiaya da nazımın geçeceğine inanıyorum. Üzerimize bir görev düşüyor. En fazla rahatsız olanların başında geliyorum. Bu husumetin ortadan kaldırılması için gelişme olacaksa bizim öne çıkmamız gerekecektir. Yetkim, sorumluluklarım, çözüm konusunda nasıl bir sorumluluk almamı gerektiriyorsa onu alacağım. Kimsenin darılmaması, güvenmemesi gerektiğini de çok samimi bir şekilde ortaya koyuyorum" diye konuştu.
 "SERCAN VE VOLKAN İÇİN İNŞALLAH HAYIRLI OLUR"
Başarılı teknik adam bir basın mensubunun, 'Sercan ve Volkan ile ilgili sadece Anderlecht maçında mı karar verdiniz' sorusuna ise, "Bu arkadaşlarımızla alakalı transfer gündemleri her sezonun başında ortaya çıkıyordu. Bu sezonun sonunda da vardı. Biz tabi birçok şeyin hem onlar açısından hem de bizim açımızdan daha güzel olabileceğini düşündüğümüz için gündemleri ortadan kaldırdık. Ama öyle bir karar almamız gerektiğini düşündüm. Hem kendileri açısından, gittikleri kulüpler ve bizim açımızdan hayırlı olabileceğini düşündüğümüz olayın içine girdik. Onlar da inşallah kendilerini ifade ederler. Ama bunu yapmamız gerekiyordu" şeklinde cevap verdi.
BURSASPOR ANTRENMANINDA IVANKOV SÜRPRİZİ
Şanlıurfaspor ile oynanan dostluk maçının ardından bir günlük izin yapan Bursaspor, Spor Toto Süper Ligi'nde karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı. Bursaspor'un eski oyuncusu Ivankov antrenmana gelerek futbolcular ile hasret giderdi.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmana kaleci Ivankov ile geldi. Yeşil-beyazlı futbolculara akşam saatlerinde yapılan antrenmanda Yardımcı Antrenör Mutlu Topçu nezaret etti. Ertuğrul Sağlam ise bir süre antrenmanı izledikten sonra ayrıldı. Antrenmana milli takım kamplarında bulunan Serdar Aziz, Bangura, Sestak, N'Diaye, Tagoe ve Basser katılmadı. Düz koşu ile başlayan antrenman yarı sahada çift kale maç ile devam etti. Timsah'ın Galatasaray'dan Sercan karşılığında aldığı Musa Çağıran'da ilk antrenmanına çıktı.
Bursaspor'un eski kalecisi Dimitar Ivankov'da antrenmana gelerek sürpriz yaptı. Bulgaristanlı futbolcu eski takım arkadaşları ve teknik heyet ile hasret giderdi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Ivankov'u görüntüleyen basın mensuplarına, "Transferin son gününde aldık" diyerek espri yaptı.
Bursaspor yarın yapağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Kayserispor, Bursaspor Maçına İddialı Hazırlanıyor
 
Yorgancıoğlu, Hükümetin Son İstihdam ve Terfilerini Eleştirdi
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Kayserispor, Bursaspor Maçına İddialı Hazırlanıyor
Deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçla Spor Toto Süper Lig'de yeni ...
Samsunspor’da Yeni Transferler Göz Doldurdu
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezonun ilk maçında ...
Fatih Tekke, Orduspor’da
Spor Toto Süper Lig'de transferin son günü Orduspor ile anlaşan Fatih ...
Galatasaray'ın Yeni Transferi Riera İstanbul'da
Galatasaray'ın Olympiakos'tan transfer ettiği İspanyol oyuncu Albert Riera İstanbul'a geldi.
 
 
Bursaspor’da Neşeli İdman
Spor Toto Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, günü tek antrenman ...
Trabzonspor’da Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor
Trabzonspor yarın akşam saat 19.00'da Çaykur Rizespor ile Rize'de oynayacağı ...
Karabükspor Teknik Direktörü İldiz’den Yeni Sezon Değerlendirmesi
Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Bu sene lig çok zorlu geçecek" dedi.
Bursaspor, Kayserispor’u Ağırlayacak
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında kendi sahasında Kayserispor'u ağırlayacak ...
 
 
Sivasspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.
Gaziantepspor’da Antalyaspor Mesaisi Başladı
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 10 Eylül Pazar günü ...
Fenerbahçe'de Buruk Bayramlaşma
Fenerbahçe'de geleneksel bayramlaşma töreni, şike soruşturması kapsamında ...
Beşiktaş’ta Bayramlaşma Coşkusu
Beşiktaş'ın geleneksel bayramlaşma töreni Akaretler'deki kulüp binasında yapıldı.
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Manavgat Büyük Yangın Alanınındaki   Bakım Çalışmaları Hızla Sürüyor

Manavgat Büyük Yangın Alanınındaki Bakım Çalışmaları Hızla Sürüyor

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Bölgesel Dengeler Hızla Değişiyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya