23 Mayıs 2012 Çarşamba      Günün haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle
 
 
 
 

 
 
 
 
Kar yine geliyor
Kar yine geliyor
 
Yarın öğleden sonra Trakya'ya kar geliyor. İstanbul'da ise hızı 60 km'yi bulacak karayel Cuma öğleden sonra yağışları kara çevirecek. Tüm yurtta hafta sonu yağışlar kesiliyor ama önümüzdeki hafta yine kar var.
 
25 Ocak 2012 - 15:12

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; İstanbul'da Çarşamba ve Perşembe günü etkili olacak yağışların, Cuma günü karla karışık yağmur ve ykar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının güney ve batı bölgelerimizde 3 ila 5 derece artacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgâr ise genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı bulutlu (10)

ANKARA: Parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. (1)

İZMİR: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı (15)

ADANA: Parçalı, sabah saatleri çok bulutlu (12)

ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu (15)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu (10)

ERZURUM: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçecek. İl genelinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. (-7)

VAN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde gece ve sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. (1)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. (1)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın sabah saatlerinde Balıkesir çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğu kesimlerinde kar örtüsünün bulunduğu yerlerde gündüz saatlerinde güneşlenme ile birlikte hava sıcaklığındaki artışa paralel olarak kar erimeleri bekleniyor.

EGE: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Kıyı Ege ile Denizli, yarın sabah saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. İç kesimlerde kar örtüsünün bulunduğu yerlerde gündüz saatlerinde güneşlenme ile birlikte hava sıcaklığındaki artışa paralel olarak kar erimeleri bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın sabah saatlerinde Isparta ve Burdur çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. İç kesimlerde kar örtüsünün bulunduğu yerlerde gündüz saatlerinde güneşlenme ile birlikte hava sıcaklığındaki artışa paralel olarak kar erimeleri bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın sabah saatlerinde doğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Zonguldak, Bartın ve İnebolu sağanak yağışlı, Karabük yağmur ve karla karışık yağmur, Kastamonu çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Kar örtüsünün bulunduğu yerlerde gündüz saatlerinde güneşlenme ile birlikte hava sıcaklığındaki artışa paralel olarak kar erimeleri bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Rize ve Artvin ile öğlen ilk saatlerde Doğu Karadeniz'in aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve yarın sabah saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde eğimin fazla olduğu alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile öğlen ilk saatlerde bölge genelinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kuzeyinde kuvvetli olmak üzere, bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde eğimin fazla olduğu alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Mardin yağmurlu, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Dink davasının hakim ve savcısına inceleme

Gelir Testi yaptırma süresi uzatıldı

Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı
»  Otobüs şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 51 yaralı
»  Sanal ticaret kolaylaşıyor!
»  Erdoğan'dan önemli açıklamalar
»  Mehmet Kesim Fransa'yla İlişkilerimizin Sonrasını Yazdı
»  İşte Fransa'ya Uygulanacak Yaptırımlar
»  Fransa’da ‘vekâletli’ maskaralık
»  ‘Son 5 yılda Ermenilere hoşgörü arttı’
»  Fransa Senatosu yasayı kabul etti
»  Fransa Senatosu Gündemden Düşürme'yi Reddetti
»  Fransa Senatosu'nda Tarihi Karar
»  Kast sistemi sona eriyor
»  Acun'a telif hakkı şoku
»  Savunmada milli atak
»  Genelkurmay Başkanı hakkında suç duyurusu
»  Erdoğan: Bir daha Fransa'ya gitmem
»  Davutoğlu Oylama Öncesi Fransa'yı Uyardı
»  Fatih'te yangın: 5 ölü
»  Mehmet Kesim Tarihi Oylamanın İnce Hesaplarını Yazdı
»  Davutoğlu 'Yapmazsanız biz yaparız'
»  Yıldırım 'Boğaziçi Köprüsü kapatılmayacak'
»  Murdoch'tan Sabah ve ATV'ye 1 milyar dolar
 
     
  Bize İnanan Güvenen Mahcup Olmaz  
   
  Kırcamisi Antalya’nın Hayallerinden Ötesi Olabilir
     
  Vah Gülben Vah  




Son Zamlardan Sonra Sigarayı Bırakmayı Düşünüyor musunuz?
Evet
Hayır
 Sonuçları göster   
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım
 
Şarkıcı Demet Akalın
     
  İzmirli Emlakçının Türkücü Sevgilisi  
 
Şanatçı Gülben Ergen
 
Oyuncu Tolga Karel
  Askerlik sil baştan
2   Erdoğan: Uludere'den sonradan haberim oldu
3   Deniz Seki'ye 6 yıl hapis şoku
4   İnternetten alışverişte 'Hollanda' sistemi
5   Muhteşem vefa!
6   Altında kritik seviye 1490 dolar
7   Gül 'Türkiye ile ne derdiniz var'
8   Ajda Pekkan'a yağmurun faturası 300 bin TL
9   Gül 'F-35, Predator'dan daha tehlikeli'
10   Özcan Deniz'in annesi Twitter'a ...
  Erdoğan: Uludere'den sonradan haberim oldu
2   Gül 'Türkiye ile ne derdiniz var'
3   Gül 'F-35, Predator'dan daha tehlikeli'
4   Yorgancıoğlu'ndan Erken Seçim Çağrısı
5   YYK İlaç Reklamlarına Geçit Vermiyor
6   Girne Kültür Sanat Festivali Başlıyor
7   Haliç Köprüsü'nde üç şerit kapatıldı
8    Cumhurbaşkanı Eroğlu, Trabzon'a Gidecek
9   Deniz Kirliliğine Anından Müdahale
10   Yargıtay 11. Dairesi Onursal ...
 
ANA SAYFA   |   GÜNÜN TÜM HABERLERİ   |    ARŞİV   |   ZİYARETÇİ DEFTERİ   |   KÜNYE   |   REKLAM   |   İLETİŞİM
 
RSS  Add to Google   Byturco.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı By Turco sorumlu tutulamaz. Tasarım & Programlama