Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   21/27 °C
 
 
    Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
    Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
    AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
 
    Prof. Dr Ata Atun Yazdı :Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?  
Karakış Türkiye’yi Sardı
Karakış Türkiye’yi Sardı
 
Kar yağışı nedeniyle karayollarında ulaşım aksamaları yaşanıyor.
 
9 Mart 2011 Çarşamba - 09:15

 

İstanbul ve Ankara'da kar yağışı etkili oluyor. Kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Afyonkarahisar-Ankara ve Afyonkarahisar-Antalya karayolları yoğun kar yağışı nedeniyle uzun süre trafiğe kapandı

İstanbul'da etkisini sürdüren kar yağışının cuma gününe kadar devam edeceği, hava sıcaklıklarının hafta sonu mevsim normallerine döneceği bildirildi.
İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul genelinde aralıklı kar yağışının sürmesinin beklendiğini söyledi.
Rüzgarın, poyrazdan fırtına şeklinde estiğini belirten Yıldırım, fırtınanın hızının Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 66, Şile'de 67, Atatürk Havalimanı'nda 72, Çatalca'da da 108 kilometreyi bulduğunu ifade etti. 
Mustafa Yıldırım, poyraz fırtınasının perşembe günü etkisini kaybetmesinin beklendiğini anlattı.
İstanbul'da en düşük sıcaklığın Çatalca'da eksi 2, Florya, Samandıra ve Eminönü'nde 1, Kartal'da 2 derece hissedildiğini söyleyen Yıldırım, gün içinde en yüksek sıcaklığın 3 derece civarında seyretmesinin beklendiğini belirtti.
Yıldırım, gece il genelinde hava sıcaklığının 0 ile 1 derece civarında olmasının beklendiğini, bugün ise hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağının öngörüldüğünü kaydetti. 
İl genelindeki kar yağışının bugün de aralıklarla devam etmesinin beklendiğini ifade eden Yıldırım, yağışların özellikle kentin Anadolu yakasında daha yoğun görüleceğini söyledi.
Yıldırım, yağışlı havanın Cuma günü İstanbul'u terk edeceğini, hava sıcaklığının hafta sonu hissedilir derecede artarak mevsim normallerine döneceğini belirtti.

AFYONKARAHİSAR-ANKARA KARAYOLU KISMEN ULAŞIMA AÇILDI

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Ayonkarahisar-Ankara karayolu, kısmen ulaşıma açıldı.
Kar yağışı ve buna bağlı olarak meydana gelen trafik kazaları nedeniyle kapanan Afyonkarahisar-Ankara karayolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
Yaklaşık 4 saat ulaşımın sağlanamadığı Afyonkarahisar-Ankara karayolu Köroğlu mevkisinde, tır ve kamyonların geçişine izin verilmiyor. ''Otomobil ve kamyonet'' gibi araçlardan ise zincirli olanların geçişine izin veriliyor.
Öte yandan, Karayolları ekiplerince Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 25. kilometresindeki Damlalı mevkisinden itibaren başlatılan kar temizleme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.
Afyonkarahisar-Antalya karayolu ise ulaşıma henüz açılmadı.

AFYONKARAHİSAR-ANTALYA KARAYOLU ULAŞIMA AÇILDI

Yoğun kar yağışı nedeniyle Kapanan Afyonkarahisar-Antalya karayolu ulaşıma açıldı.
Kar yağışı ve buna bağlı olarak meydana gelen trafik kazaları nedeniyle kapanan Afyonkarahisar-Antalya karayolu ulaşıma açıldı. 
Yaklaşık 7 saat ulaşımın sağlanamadığı Afyonkarahisar-Antalya karayolunun Damlalı boğazı ve Başaağaç rampaları mevkilerinde zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor.
Öte yandan, Afyonkarahisar-Ankara karayolunun da tamamen ulaşıma açıldığı, Köroğlu mevkisinde ise yine zincirsiz araçların geçişine izin verilmediği bildirildi.

ANKARA-KONYA YOLU TRAFİĞE KAPANDI

Ankara-Konya karayolunun Ahlatlıbel-Gölbaşı arasındaki bölümü trafiğe kapandı. 
Edinilen bilgiye göre gün boyunca etkili olan kar yağışı şehir içi ulaşımın yanı sıra şehirlerarası trafiği de olumsuz etkiledi.
Ankara-Konya karayolunun Ahlatlıbel mevkisinde kontrolden çıkan bir tırın yolu ulaşıma kapatması sonucu Gölbaşı ilçe merkezine kadar araç kuyruğu oluştu. 
Yaklaşık 10 kilometrelik araç kuyruğunun oluştuğu karayolunda özel bir okula ait 25 servis aracının da içindeki öğrencilerle birlikte Kepekli mevkisinde mahsur kaldığı bildirildi.
Bu arada Gölbaşı-Konya karayolunun 15. kilometresinde meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle ulaşımın durduğu öğrenilirken, kazada yaralananlar olduğu belirtildi. Olay yerine giden ambulansların yolun ulaşıma kapanması nedeniyle henüz bölgeye ulaşmadığı kaydedildi.
Öte yandan Ankara'nın Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle ilçelerindeki bir çok semtte, maddi hasarlı trafik kazaları nedeniyle ulaşımın sağlanamadığı, yüzlerce aracın yollarda kaldığı gözlendi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN UYARI

Ankara Büyükşehir Belediyesi ise yaptığı açıklamada, kenti etkisi altına alan ve şiddetini artıran kar yağışı ile soğuk hava koşullarının devam edeceğini bildirdi. 
Açıklamada, hava sıcaklığının ''-4'' dereceye kadar düşeceği ve yollarda gizli buzlanma yaşanabileceği konusunda uyarılarda bulunulurken, aşınmış ve mevsim koşullarına uygun olmayan kabak lastikli araçlarla yollara çıkılmaması istenildi.
Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, zorunlu haller dışında ulaşımda, toplu taşım araçlarının tercih edilmesi çağrısında bulunarak, Ankara'daki tüm cadde, bulvar ve sorumluluğundaki sokakların trafiğe açık tutulması için ekiplerin çalışmalarına devam ettiğini vurguladı.
Anons araçlarıyla da vatandaşların sürekli bilgilendirildiğini kaydeden yetkililer, 37 ayrı ekip, 52 adet kar küreme ve tuz atan araç (unimog), 20 adet önü bıçaklı ve tuz atan kamyon, 20 adet greyder, 26 adet loder, 23 adet dozer, 21 adet hidromek, 207 adet kamyon ve bin 80 personel ile 24 saat süreyle 3 vardiya halinde çalışıldığını belirtti.
Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yeterli tuz stoklarının bulunduğunu da belirterek, karlı ve buzlu yollara alüminyum silikat katkılı fırınlanmış tuz döküldüğünü bilgisini verdi.

ANKARA'DA KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Başkentte önceki gün sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.
Sabah saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan Ankaralılar yollarda biriken karlar nedeniyle zor anlar yaşadı. Vatandaşların özel otomobilleri yerine toplu taşım araçlarına yönelmesi otobüs, metro ve dolmuş duraklarında yoğunluğa neden oldu.
Şehirde çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana gelirken, başta İstanbul, Konya, Samsun ve Eskişehir yolu olmak üzere birçok caddede vatandaşlar otomobillerini yol kenarlarına park ederek toplu taşıma araçlarını kullanıyor.
Kar kürüme ve yol tuzlama çalışması yapan ekiplerle koordineli çalışan Emniyet güçleri, tuzlama ve kürüme çalışmalarında ekipleri yönlendiriyor. 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü kar yağışının gün içinde zaman zaman kuvvetlenerek devam edeceğini bildirdi.

AFYONKARAHİSAR'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ
Afyonkarahisar'da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle tüm okullarda eğitime, bugün, 1 gün süreyle ara verilecek.
Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle tüm okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

KIRIKKALE'DE EĞİTİME KAR ENGELİ

Kırıkkale'de kar yağışı dolayısıyla il genelindeki okullar bir gün tatil edildi.
Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde ilk ve orta dereceli okulların 9 Mart Çarşamba günü tatil edildiği bildirildi.
Açıklamada, özürlü kamu görevlilerinin de aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

ISPARTA'DA OKULLAR 1 GÜN TATİL

Isparta'da yoğun kar yağışı nedeniyle bugün okullarda eğitime ara verilecek.
İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, yoğun kar yağışı nedeniyle Şarkikaraağaç ilçesi dışında il genelindeki tüm okullarda 1 gün süreyle eğitime ara verileceğini bildirdi.

BURSA'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Bursa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ''Yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle Bursa'da ilk ve orta öğretime 1 gün ara, kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan engellilere de bir gün idari izin verilmiştir'' denildi.
Yaşanan yoğun kar yağışının devamı halinde eğitime yarın da ara verilebileceğini belirten yetkililer, zorunlu kalmadıkça dışarı çıkılmamasını istedi.

KARAMAN'DA EĞİTİME 1 GÜN ARA

Karaman'da ilköğretim ve orta dereceli okullarda yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. 
İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildiğini belirterek, ''Öğleden sonra Sayın Valimiz başkanlığında toplanıp bir değerlendirme yapacağız. Hava böyle devam ederse bu tatili uzatabiliriz'' dedi.
Kent merkezinde kar kalınlığının 15 santimetreyi bulduğu bildirildi.

EĞİTİME KAR ENGELİ

Kar yağışı nedeniyle Kırklareli'nin Demirköy ve Vize ilçeleri ile Eskişehir'in Mahmudiye ilçesi ve bağlı köylerinde, ilköğretim ve liselerde eğitime bir gün ara verildi.
Eskişehir'de de yoğun kar yağışı nedeniyle, Mahmudiye ilçesine kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu. İlçe merkezi ve bağlı köylerdeki tüm okullarda eğitime bir gün ara verildi. 
Eskişehir'in Çifteler ilçesinde de eğitime bir gün ara verildi. Sivrihisar ilçesinde eğitime bugün için bir gün ara verileceği bildirildi.
Van'ın Çatak ilçesinde 2, Başkale ilçesinde 1 gün eğitime ara verildi.
Hakkari Valisi Muammer Türker, kent merkeziyle ilçelerdeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün süreyle ara verildiğini bildirdi.
Kastamonu'nun İnebolu, Bozkurt, Küre ve Çatalzeytin ilçelerinde ''taşımalı eğitim'' verilen okullar kar yağışı nedeniyle tatil edildi. Çanakkale'nin Çan, Yenice ve Bayramiç ilçelerinde etkili kar yağışı ve tipi nedeniyle eğitime ara verildi.
Kütahya'da da il merkezi ve Domaniç ilçesinde bugün ilk ve orta dereceli okullar ile anaokullarının tatil edilmesi kararlaştırıldı.

MARMARA'DA ŞİDDETLİ FIRTINA
Marmara Denizi'nde seyreden 41 yerli ve yabancı bandıralı şilep ve tanker, saatteki hızı zaman zaman 80 kilometreye ulaşan şiddetli poyraz nedeniyle geceyi Şarköy'de geçirdiler. Fırtına nedeniyle Erdek-Marmara Adası ile Erdek-Tekirdağ arasındaki seferler iptal edildi.

SEFERLER İPTAL EDİLDİ
Bu arada Balıkesir'in Erdek ve Bandırma ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına, deniz ulaşımını olumsuz yönde etkiliyor.
Erdek Limanı Başkanı Cemal Yıldırım, saatteki hızı 80 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle Erdek-Marmara Adası ile Erdek-Tekirdağ arasındaki seferlerin iptal edildiğini bildirdi. Yıldırım, ''Liman Başkanlığı olarak Erdek-Tekirdağ arasındaki Ro-Ro taşımacılığını durdurduk. Erdek-Marmara Adası arasında yolcu taşıyan Gestaş firmasının ise fırtınanın etkisini kaybetmesi durumunda gün içinde seferlerine devam etmesi söz konusu olabilir'' dedi.
Bandırma ve Erdek'teki balıkçılar da denize açılmamaları ve barınaklara sığınmaları konusunda uyarılıyor.



ANKARA VALİLİĞİNDEN KAR AÇIKLAMASI

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, başkentte dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan soğuk ve kar yağışlı havanın etkisini hafta sonuna kadar aralıklarla sürdüreceği belirtildi. 
Açıklamada, şunlar kaydedildi: 
''Ankara'da genel hayatı olumsuz etkileyebilecek herhangi bir durum bulunmamaktadır. Devlet, karayolları ve otoyollarda, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri sorumluluk alanlarında bulunan kent içi yollarda ve köylerde meteorolojik şartlar nedeniyle herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması, kırsal alanda yaşayan vatandaşların genel hayatını etkileyecek ve mağdur edebilecek bir durumun ortaya çıkmaması bakımından Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü, büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile İl Özel İdaresinin çok sayıdaki iş makineleri ve personeli, aralıksız olarak kar mücadelesi yapıyor.''



HAMİLE, HASTA VE ENGELLİ KAMU PERSONELİNE İZİN

Ankara'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle, hamileler, emzikli bayanlar, kalp, böbrek yetmezliği, tansiyon hastaları ve engelli kamu personelinin dün ve bugün idari izinli sayılacakları bildirildi. 

KAR YAĞIŞI AKŞAM SAATLERİNE KADAR SÜRECEK

Kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı ile kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın bazı bölgelerde akşam saatlerine kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan meteorolojik uyarıya göre, Marmara'nın doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova), İç Ege (Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya), Batı Karadeniz (Bolu, Düzce, Zonguldak, Kastamonu, Karabük, Bartın) ile Isparta, Kahramanmaraş, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Sivas, Ordu, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışının akşam saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor. Mersin, Adana, Isparta, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde ise kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı öngörülüyor. 
Vatandaşların ve ilgililerin, buzlanma ve don olayı ile ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

ARABA VAPURU SEFERLERİNE BAŞLANAMADI

Çanakkale'deki kuvvetli rüzgar, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.
Alınan bilgiye göre, fırtına nedeniyle önceki gün değişik saatlerde durdurulan Gelibolu-Lapseki, Gökçeada-Kabatepe ve Geyikli-Bozcaada arasındaki araba vapuru seferlerine, rüzgarın etkisini sürdürmesi nedeniyle bu sabah da başlanamadı. 
Çanakkale Boğazı'ndaki deniz ulaşımı, Çanakkale-Eceabat seferleriyle sürdürülüyor.

KEMİKLİ RAMPALARI MEVKİSİ ULAŞIMA KAPALI
Karabük'ün Eskipazar ilçesindeki Kemikli rampaları mevkisi, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.
Karabük Bölge Trafik Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, D-100 Karayolu Eskipazar Kemikli rampaları mevkisi, akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ve tipi sebebiyle ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri, yaklaşık 5 kilometrelik alanda yol açma, kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Trafik ekipleri de sürücüleri, zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarıyor.



BOŞ KURU YÜK GEMİSİ KARAYA OTURDU

Rus Bayraklı ''Dvina'' adlı kuru yük gemisi, Karabiga önlerinde karaya oturdu.
Karabiga Limanından kalsit yükleyip Rusya'nın Rostov Limanı'na götürmek üzere bekleyen, 108 metre uzunluğunda, 2 bin 426 grostonluk kuru yük gemisi, şiddetli fırtına nedeniyle demir tarayarak, Altınkum sahilinde karaya oturdu.
Bölgede önceki geceden beri etkili olan fırtına nedeniyle geminin karaya oturduğunu ifade eden yetkililer, gemi personelinin yardım talebinde bulunmadığını kaydetti.

BOLU DAĞI'NDA KAR YAĞIŞI

D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde 2 gündür etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor.
Karayolları ekipleri Bolu Dağı güzergahında kar küreme ve tuzlama çalışmasını aralıksız sürdürürken, trafik ekipleri de sürücülerden kar yağışı ve buzlanmaya karşı dikkatli olmalarını istedi. 
Bu arada, Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından merkezde 8 ve Gerede ilçesinde 20 olmak üzere toplam 28 köy yolu ulaşıma kapandı. 

KAPALI YOLLAR
Kar yağışı ve tipi nedeniyle Sivas'ın Kangal ilçesine bağlı 10, Koyulhisar ilçesine bağlı 12 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.
Kangal ve Koyulhisar ilçelerinde yüksek kesimlerde ulaşım güçlükle sağlanıyor.
Olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde 30 köye elektrik verilemediği, 97 yerleşim biriminin haberleşme sisteminde arıza meydana geldiği kaydedildi.
Öte yandan Tokat'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ulaşımda aksamalara yol açıyor. Tokat-Sivas karayolunun Kızıliniş ve Çamlıbel mevkilerinde sürücüler güçlük çekiyor.
Kar yağışıyla birlikte Tokat'ın Yeliyurt ilçesi de beyaza büründü.
Tunceli'de 148, Erzurum'da 66, Muş'ta 28, Ardahan'da 24, Bingöl'de 5 ve Kars'ta 4 köy olmak üzere toplam 275 köy yolunda kar nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.
Van, Hakkari, Ağrı, Amasya, Samsun, Sinop, Ordu, Trabzon, Sivas, Bilecik ve Karabük'te toplam bin 338 köyle ulaşım sağlanamıyor.

ÇİÇEK AÇAN AĞAÇLAR BEYAZ ALTINDA

Erken gelen baharın sevincini yaşayan Muğla'da aniden başlayan kar yağışı, çiçek açan ağaçları, beyaz örtü altında bıraktı. 
Mart ayında yağan kar, en çok kar topu oynayarak karın keyfini çıkaran çocukları sevindirdi. 
Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğlalıların Mart ayında kar yağışına alışık olmadığına işaret ederek, ''Bahar sevincini yaşayan Muğlalılar aniden başlayan karla şaşkına döndü'' dedi. 
Kar yağışından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürün, ''Son bir kaç aydır Muğla ve yöresi fazla yağış almamıştı. Yağan karla yer altı sularında artış yaşanacağını umuyorum. Aniden başlayan kar güzel bir sürpriz oldu'' diye konuştu.Baharın müjdesi leylekler hazırlıksız yakalandı



ESKİŞEHİR-BOZÜYÜK KARAYOLU ULAŞIMA AÇILDI
Yoğun kar yağışı ve buzlanma ile maddi hasarlı trafik kazaları nedeniyle ulaşıma tek yönlü kapanan Eskişehir-Bozüyük karayolu trafiğe açıldı.
Alınan bilgiye göre, Eskişehir-Bozüyük karayolunun 20. kilometresinden itibaren gidiş istikametinde kar yağışı, buzlanma ve maddi hasarlı trafik kazaları yüzünden kapanan yol, Karayolları ekiplerinin çalışmaları sonucu ulaşıma açıldı.
Tırların geçişine izin verilmeyen bölgede diğer araçlar, ulaşıma açılan yolda ilerlemeye başladı.

ESKİŞEHİR-ANKARA KARAYOLUNDA ULAŞIM GÜÇLÜKLE SAĞLANIYOR

Eskişehir-Ankara karayolunda ulaşım güçlükle sağlanıyor.
Özellikle Eskişehir'e 90 kilometre mesafedeki Sivrihisar ilçesi yakınlarında yaşanan tipi ve yoğun kar yağışı ile maddi hasarlı trafik kazaları, ulaşımı olumsuz etkiliyor.
Sivrihisar-Eskişehir ile Sivrihisar-Polatlı karayolları, kar, tipi ve buzlanmanın yanı sıra maddi hasarlı kazalar yüzünden zaman zaman ulaşıma kapanıyor.
Karayolları ekiplerinin tuzlama ve yol açma çalışmaları aralıksız sürüyor. Trafik ekipleri de zinciri olmayan araçların geçişine izin vermiyor.

KÜTAHYA'DA 103 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Kütahya'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 103 köy yolu ulaşıma kapanırken, Aslanapa, Altıntaş ve Dumlupınar ilçelerinde de ilk ve orta dereceli okullar ile anaokulları tatil edildi.
Alınan bilgiye göre, önceki gün akşam başlayan ve aralıklarla etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelinde 103 köy yolu ulaşıma kapandı.
İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı 50 işçi ve 30 araçtan oluşan 9 ekip, köy yollarının ulaşıma açılması için çalışma yürütüyor.
Öte yandan, Kütahya Valiliği ve Domaniç Kaymakamlığı, il merkezi ve Domaniç ilçesinde bugün ilk ve orta dereceli okullar, anaokulları, yaygın eğitim kurumlarının tatil edildiğini duyurmuştu. Aslanapa, Altıntaş ve Dumlupınar Kaymakamlıkları da okulların tatil edilmesine karar verdi.

EDREMİT-ÇANAKKALE KARAYOLU ULAŞIMA KAPANDI

Balıkesir çevresinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Edremit-Çanakkale karayolu ulaşıma kapandı.
Sabah saatlerinden bu yana etkili yağan kar ve kuvvetli poyraz, ulaşımı olumsuz etkiliyor. Tipi şeklinde kar yağışı nedeniyle Edremit'i Yenice ve Çan güzergahından Çanakakkale'ye bağlayan karayolunda ulaşım sağlanamıyor.
Edremit Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hacıaslanlar köyünden itibaren araçların geçişine izin vermiyor.
Bu arada akşam saatlerinde yolu açmak için bölgeye gönderilen greyderlerin yoğun yağış nedeniyle geri çağrıldığı öğrenildi.
Yol açma çalışmalarının tipinin etkisini kaybetmesinden sonra devam edeceği bildirildi.

BURDUR'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Burdur il merkezi ile 5 ilçedeki okullar, olumsuz hava koşulları nedeniyle bir gün süreyle tatil edildi.
Burdur Milli Eğitim Recep Yiğit, yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca, il merkezi ile 5 ilçedeki ana okulları ile ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında eğitime bir gün süreyle ara verildiğini bildirdi.
Tatil kararı il merkezinin yanı sıra Gölhisar, Çeltikçi, Çavdır, Tefenni ve Altınyayla ilçelerinin belde ve köylerinde de uygulanacak. Karar, bu yörelerdeki belediye ve cami hoparlörlerinden halka duyuruluyor.

İDO'DAN SEFER İPTALLERİ

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin (İDO) bazı dış hat deniz otobüsü ve hızlı feribot seferleri poyraz dolayısıyla iptal edildi.  
İDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, sabah 07.00'de yapılması gereken Yenikapı-Bandırma hızlı feribot seferi, 07.30'daki Yalova-Yenikapı ve Bandırma-Yenikapı-Bostancı ile saat 08.00'deki Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri poyraz nedeniyle iptal oldu.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Yolcu Otobüsü Devrildi: 23 Yaralı
 
Katil Sivrisinekler Ölüm Saçıyor
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Yolcu Otobüsü Devrildi: 23 Yaralı
İzmir'den Trabzon'a giden yolcu otobüsünün Kemalpaşa ilçesinde şarampole ...
Ankara’da Kar Yağışı Hayatı Felç Etti
Akşam saatlerinde başlayan etkili kar yağışı, Ankara'da hayatı adeta felç ...
Bursa’da Termal Su İçin Tarihi İmza
Bursa'da yeni bulunan kaplıca suları otellere 3 ay içinde verilmeye başlanıyor. ...
Baykal'dan Taciz İddialarına Yanıt
Deniz Baykal'ın avukatından taciz iddiaları ile ilgili yazılı bir açıklama geldi
 
 
Yurt Dışı Seçmen Kaydı İçin 31 Mart Son!
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Yurt Dışı Seçmen Kütüğü’nde kaydı bulunmayan ...
Üç Yeni Bakanın İsimleri Resmi Gazete’de…
Adalet, İçişleri ve Ulaştırma Bakanlığına atamaya ilişkin Başbakanlık ...
THY’ye 13 Yeni Uçak
Türk Hava Yolları (THY), yolcu ve kargo pazarındaki büyüme planlarını ...
Milas-Söke Karayolu 2 Saat Kapatılacak
Muğla Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Milas-Söke karayolu, Milas ...
 
 
Kadınlar Gününde Karısının Boğazını Kesti
Çanakkale'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde cadde ortasında tartıştığı ...
Ankara’da Okullara Kar Tatili
Ankara Valiliği, yarın ilk ve orta dereceli okullar ile anaokulları ve ...
Gazeteci Balbay Adaylığını Açıkladı
Ergenekon tutuklusu gazeteci Mustafa Balbay, avukatı aracılığıyla bir ...
Emniyet Genel Müdürü Köksal İstifa Etti
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal'ın ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları  büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya