Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   19/26 °C
 
 
    Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
    Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
    AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
 
    Prof. Dr Ata Atun Yazdı :Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?  
Mehmet Kesim’in Tarihi Çağrısında Kazanan Antalya Olacak
Mehmet Kesim’in Tarihi Çağrısında Kazanan Antalya Olacak
 
Turizm Bakanı Günay’dan gelen büyük destekle başlayan, Antalya turizm sezonunun 12 aya çıkartılması çağrısına destekler çoğalarak sürüyor
 
14 Ocak 2011 Cuma - 13:52

Byturco Genel yayın Yönetmeni Mehmet Kesim’in, Antalya’nın turizm sezonunun 12 aya çıkartılması için yaptığı tarihi seferberlik çağrısına verilen destek ve duyarlılık, toplumun her kesminden desteklenerek büyüyor.
 
Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın, Antalya için yapılan tarihi çağrıya destek vermesi, Antalya’da büyük bir memnuniyet yarattı. Bakan Günay’la birlikte başlayan duyarlılık ve desteğe Antalya kamuoyu da ilgi ve destekle sahip çıkması, konunun Byturco İnternet Gazete’niz tarafından büyük bir duyarlılıkla sürdürülmesine binlerce mail ve telefonlarla destek verilerek, teşekkür gelmesi sürüyor...
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın da yazılı bir açıklamayla, Antalya için yaptığımız tarihi çağrıya destek vermesinin, duyarlılığı ve desteği, Antalya kamuoyunda da önemle takip edilip takdir topladı.
 
Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu’nun, bölgesi adına desteği, Manavgat ve Side Otelciler Birliği Başkanı Cengiz Haydar Barut’un konuya olan duyarlılığı ve desteği de kamuoyunda ilgi ile takip ediliyor.
 
Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Sabah Gazetesi Antalya Temsilcisi Mevlüt Yeni’nin, Mehmet Kesim’in tarihi çağrısına yaptığı yazılı açıklamasıyla, büyük bir duyarlılık içinde Antalya için her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirmesi, Antalyalılar tarafından takdirle karşılandı.
 
Antalya’nın en büyük merkez ilçesi olan Kepez ilçesinin Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, “Antalya’ya hizmet için yapılacak her türlü çağrıda Kepez Belediye Başkanı olarak yanınızdayız” açıklamasıyla devam eden tarihi çağrımıza destek ve duyarlılık, çoğalarak devam ediyor.
 
--------

Byturco Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Kesim’in, Antalya’da turizmin 12 aya çıkartılması konusunda yazmış olduğu köşe yazısına büyük destek yağmuru sürerken, Turizm ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’da büyük bir duyarlılık göstererek, Kesim'e konuya ilişkin bir yazılı destek mesajı gönderdi.
 
Bakan Günay, Mehmet Kesim’e konuya olan duyarlılığı konusunda teşekkür ederken, aynı görüşlere de destek verdi.
 
İŞTE BAKAN GÜNAY’IN MEHMET KESİM'E ÖZEL AÇIKLAMASI
 
 
MEHMET KESİM NE YAZMIŞTI ? 

Son 15 gün içerisinde İstanbul’dan ve yurt dışından gelen misafirlerimiz için Belek, Beldibi ve Göynük’te bulunan tatil köylerine fazlaca gidip geldik.
 
Yurt dışında bulunan ticari ilişkilerimiz dolayısıyla bu tür misafir yoğunluğumuz fazladır.
 
Gidip geldiğimiz tatil köylerinin çoğunluğunda tatil köyleri, turizm sezonunu Ekim ayı sonunda kapatma hazırlıklarını sürdürüyorlardı.
 
Bu yüzden otel doluluk oranını profesyonel bir biçimde azaltırken çalışan personelinde bu sayıya uygun olarak çıkışlarını yaparak çoğunluğu Kasım ayının ilk haftasında kapanmayı gerçekleştiriyor.
 
Bölgenin çoğu turistik tesislerinin kendini yaz sezonuna göre hazırlayıp, kış sezonu için hiç bir girişimde bulunmamayı baştan kabul etmiş hali otellerin mimari yapısında ön plana çıkıyor.
 
Çoğu tatil köyünün kapalı restorantı dahil aşırı bir yağmur esnasında otelde konaklayanları toplu halde tutacak büyüklükte salonunun bile olmaması ‘KIŞIN BİZ YOKUZ’ mesajını veriyor. ..VE MAALESEF BU YÜZDEN YAZIN BU TESİSLERDE ÇALIŞAN 300 BİNİN ÜZERİNDE İNSANIMIZ KIŞI İŞSİZ GEÇİRİYOR.
 
Antalya gibi dünya turizminde her geçen gün büyüyen daha çok yıldızlaşan bir turizm kentinin kış turizmine daha profesyonel yaklaşımda bulunacak planlamayı hem bizi hemde bu işten Londra’da, Paris’te, Brüksel’de, Roma’da ve dünyanın bir çok yerinde ekmek yiyen dostlarımız şaşırıp soruyorlar, “NEDEN ANTALYA’DA 12 AY TURİZM YOK?”...
 
Kış turizminde Saklıkent gibi bir potansiyel gözardı edilerek değerlendirilmiyor. Antalya’ya 30 dakikalık mesafede, doğal kayak pistiyle, ekipmanıyla yıllardır hizmet veren ama maalesef tuırizmden nasibini alamayan Saklıkent Kayak Merkezinin turizm alanı bile ilan edilmemesi yüzünden ÜVEY EVLAT muamelesiyle çok büyük gruplar halinde kış turizmine hizmet veremiyor.
 
Kış turizminde sadece Saklıkent değil, Antalya’nın şehir merkezi içi ve sahillerinin, turistik yerlerinin mevsime göre pazarlanacağı turizm planlaması maalesef layıkıyla yapılamıyor.
 
Başta Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmazk üzere, Antalya Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin, Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, diğer Antalya Milletvekillerimiz, Antalya Valiliği, belediye başkanları olmak üzere tüm yerel yöneticiler, turizm ile ilgili derneklere, birliklere, acentelere, ATSO’ya, siyasi parti temsilcilerine, basın mensuplarına sesleniyor, Antalya’nın turizmdeki payını 12 aya çıkarmak için adeta bir seferberlik ilan edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bunu da hem Türk turizmi adına hem de Antalya ekonomisini kışında canlandırma açısından BYTURCO olarak gündeme getiriyoruz.
 
Niçin davulla, zurnayla, törenle turizm sezonunu Nisan-Mayıs ayında açıyoruz?
 
Niçin ‘VAY ŞU KADAR GÜN UZATTIK’ diyerek zamanlama koyup Ekim ayında sezonu kapatıyoruz.
 
Yoksa bilinmeyen gizli bir kanun mu var ?
 
Ulaşım şartlarını dünya standartlarına göre havadan ve karadan en az yaz ayı kadar güvenli olan Antalyamız’da çok lafa gerek kalmadan icraat bekliyoruz.
 
Hem Antalya ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacak bu hizmetin girişimcileri ANTALYA TARİHİNE ALTIN HARFLERLE YAZILACAKTIR.
 
BYTURO olarak iddia ediyor ve biliyoruz ki Antalya’nın yazı kadar kışı da güzeldir. Tatil için en ideal yerlerden biridir. Tarihi ve coğrafi konumunun yanı sıra iklimsel özellikleriyle, Antalya’nın kış mevsiminde de yaz ayları kadar ilgi çekeceğini umut ediyoruz.
 
Hele uluslararası kongre organizasyonlarının Antalya’da olmaması için hiç bir sebep yok. Dünyaca ünlü ASCO, ESMO, ECCO gibi kongre organizasyonları yapan şirketler için Antalya gibi yüzbinlerce yatak kapasitesi olan bir şehir her zaman cazip olacaktır.
 
Dünyanın en ünlü kongre merkezlerinden biri olan Rio De Jenerio ile yarışabilecek alt yapımız hazır. Oralarda küçücük bir otel odanın fiyatının, kongreye katılanlar tarafından günlük en az 200 dolardan ücret ödendiğini herkesin bilmesini isteriz.
 
Niçin kongre turizmini değerlendirmiyoruz?
 
Yazın Rusya’ya, Almanya’ya ve diğer ülkelere pazarlanan Antalya, kışında daha farklı ülkelerden insanların misafir edilebileceği, tatillerini geçirebileceği, kongre turizminin yapılabileceği bir şehir olduğunu, dünyanın her yerini gezen, bilen ve gittiği yerin değerlerini araştıran biri olarak sesleniyorum.
 
ANTALYA TURİZM SEZONUNU LÜTFEN 12 AYA ÇIKARIN...
 
Bu şehir için geçte olsa gerçekleşmesi gereken bir seferberlik için HAYDİ GÖREVE...
 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
UKÜ’den Güngör Çöplüğüne Protesto
 
Büyükşehir’den 10 ayda 137 bin kişiye ayni yardım
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR    Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Misafir
6 Aralık 2010 Pazartesi 03:14
Merhaba Ben bu düşüncesin sesi ve soluğu,önüsü ve mücadelecisi olan emek sahibi Sayın Mehmet KESİM BEY'i tüm kalbimle destekliyor ve yine tüm kalbimle kutluyorum. Bu çok büyük bir arzu ve öneridir mücadeledir. Hem ülke ekonomisi hem bölge ekonomisi açısından, istihdamın ve işin/işsizliğin iş gücünün ve emeğin bireyden aileye etkisi olarak toplumsal açıdan ve bir çok yönden çok önemli ve gerçekleştirilmesi derde şifa niteliğinde yarar sağlayacak olan mükemmel bir fikirdir. Sonuna kadar Sayın Mehmet KESİM BEY'i destekliyorum. Hasan BOYRAZ (Halk)
Katılıyorum  Katılmıyorum  
Puan verilmemiş
Misafir
13 Kasım 2010 Cumartesi 18:27
SAYIN BAKAN GÜNAYI YÜREKTEN KUTLUYORUM İNŞAALLAH ANTALYA İÇİN HAYIRLI OLUR İMREN KARLI
Katılıyorum  Katılmıyorum  
%100
Misafir
13 Kasım 2010 Cumartesi 18:19
SAYIN BAKANIN DESTEĞİNE MEHMET KESİMİN ÇAĞRISINA ANTALYALILAR ADINA SEVİNİYORUM İNŞAALLAH GERÇEKLEŞİR HÜSEYİN KIRMAN BELEK...
Katılıyorum  Katılmıyorum  
%100
 
DİĞER HABERLER
 
Side Belediyesi WTM Londra’da
Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Beldesi Belediyesi, World Travel ...
Lübnan’a Bisikletle Giden Alman Genç Antalya’da
Almanya'da üniversitede öğrenim gören genç, Lübnan'daki teyzesini ziyaret ...
Avrupalı Yaşlılar Antalya’da
Antalya’da turizm sezonun uzaması ve yaşlı turistlerin kente gelmesiyle esnafında yüzü güldü...
En İyi SPA Oteli ‘Güral Premier Tekirova’
Tekirova'da bu yılın mayıs ayında açılarak hizmet vermeye başlayan Güral ...
 
 
Rus Modellerin Hamam Sefası
Antalya’nın turizm beldesi Belek’te bulunan Attaleia Shine Luxury Hotel’de ...
Kemerli Turizmciler İngiltere Fuarı’na Hazırlanıyor
Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Alt Yapı işletme Birliği GATAB, Kemer ...
ATSO’dan Sağlık Turizmi Atağı
İngiltere Büyükelçiliği Küresel İşler Bölüm Başkanı Maya Sivagnanam ATSO ...
Antalya’da Turizm Sezonu Uzadı
Antalya Kültür ve Turizm Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, Antalya ...
 
 
ALTİD Başkanı Güner’den Değerlendirme
Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Gülçin Güner, Alanya'nın ...
Kaş'ın Alman Konukları Geldi
Kaş Merkez İlköğretim Okulu'nun Almanya'nın Hessen Eyaleti'nin Kassel ...
Çinli Gazetecilerin Türkiyeyi Tanıtım Atağı
Çinli gazeteci ve televizyoncular, Türkiye'nin tarihi ve doğal güzelliklerini ...
Sunexpress'in Kış Hedefi Dış Hatlar
Türk Hava Yolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu Sunexpress, 31 Ekim ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları  büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya