Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   20/26 °C
 
 
    Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü  
 
    Muratpaşa'da Dünya Çocuk Hakları Parkı tamamlandı  
 
    GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi  
 
    Prof. Dr Ata Atun Yazdı :Kıbrıs’ın Sahibi Biziz  
Mete Düren’den Transfer Değerlendirmesi
Mete Düren’den Transfer Değerlendirmesi
 
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, transfer sezonunun henüz yeni başlamasına rağmen, transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını, kaliteli bir yabancı santrafor arayışı içinde olduklarını söyledi.
 
8 Haziran 2011 Çarşamba - 13:04

Bobo ve Nobre'nin yeni sezonda kadroda yer almayacağını belirten Düren, Guti'nin ise hatalarından ders aldığını ve yeni sezonda bambaşka bir kimliğe bürüneceğini savundu.
Çukurova Bölgesi'nde yayın hayatını sürdüren ve internet üzerinden 8 ayrı kentte okuyucusuna ulaşan; 'cukurovaexpres.com' adlı internet sitesinin, kuruluşunun 3. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Atlıhan Otel'de düzenlenen; 'Zirvedekiler-2011 Ödül Töreni'ne katılan Düren, burada İHA muhabirinin sorularını da yanıtladı. Başarıya giden yolda takım içindeki uyumun şart olduğuna dikkat çeken Düren, söz konusu uyumun da sadece 'yıldız oyuncular'ın yanı sıra 'tecrübeli' oyuncularla da
sağlanamayacağının altını çizdi. Düren, "Kadromuzu 'yıldız oyuncular' ile doldurduktan sonra bu oyuncuların etrafında adeta 'görev adamı' olarak hem teknik açıdan becerili, güç olarak da atletik özellikleri itibariyle belirli bir noktanın üzerinde olan oyuncuları da kazanarak, kadromuzu güçlendirdik" dedi.
"BU SEZON ÇOK FARKLI BİR GUTİ İZLEYECEĞİZ"
Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun Almanya ve Avusturya'daki genç gurbetçileri yakından takip ettiğini, bu noktada da kendilerine sunmuş olduğu rapor doğrultusunda hareket ederek, istenilen isimleri takıma kazandırdıklarını anlatan Düren, bu oyuncuların Guti, Quaresma, Simao, Fernandes gibi yıldızların yanında kendilerini daha iyi gösterme fırsatı bulacağını vurguladı. Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Sergen Yalçın'ın, ulusal bir gazetede yer alan yazısında; "Ya Guti gider ya da Tayfur' başlıklı yazısının kendisine hatırlatılması üzerine Düren, "Guti, geçen dönem yapmış olduğu hataların farkında ve bu sezon çok farklı bir Guti izleyeceğimize inanıyorum. Sergen, geçtiğimi dönemde özellikle özel hayatıyla ve yapmış olduğu bir takım hatalarıyla gündeme gelen Guti'yi, Tayfur Hoca gibi disiplinli ve çalışmayı seven, sisteme inanan bir hocayla bağdaştırmaya çalıştığı için böylesi bir yargıya varmış olabilir. Dediğim gibi Guti, kendisinden beklenileni verememenin ezikliğini de yaşıyor. Bu dönem çok farklı bir performansla taraftarlarımızın karşısına çıkıp, kendisine duyulan güveni boşa çıkartmayacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.
"BOBO İLE YOLLARIMIZ AYRILDI ARTIK GERİ DÖNÜŞ YOK"
Yabancı oyuncu transferiyle ilgili olarak açıklamalarda da bulunan Mete Düren, şu anda sadece iyi ve kaliteli bir santrafora ihtiyaç duyduklarını, bu konudaki arayışlarının da sürdüğünü dile getirdi. Düren, bazı oyunculara teklifte bulunduklarını ve alternatifleri de ellerinde hazır bulunduklarını ifade ederek, açıklamasını da şöyle sürdürdü; "Şuanda teklifte bulunduğumuz oyuncuların kararını bekliyoruz. Transfer dönemi henüz yeni başlamasına rağmen, Beşiktaş olarak biz transfer çalışmalarımızı neredeyse tamamladık. Bu nedenle geçtiğimiz yıllardan farklı olarak transferler arka arkaya geldi. Bir an evvel takımı oluşturup, tam kadro olarak kampa gitmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta sonuna kadar Beşiktaş'ın 'ideal kadrosu' da oluşturmak üzere çalışmalara başlayacağız." Trabzonspor ile Bursaspor'un Bobo ile yakından ilgilendiğinin kendisine hatırlatılması üzerine Düren, Bobo'nun artık takımdan ayrılmasına kesin gözüyle baktığının kaydeden Düren, kendisinin bundan sonraki süreçte herhangi bir takıma gidebileceğini, bundan sonraki sürecin de Bobo ile gidebileceğim takım arasında olduğu cevabını verdi. Bobo'nun, Beşiktaş'ın kendisine yapmış olduğu teklifi reddedip, ardından da Brezilya'ya gitmesiyle iplerin koptuğu yorumunda bulunan Düren, bundan sonra artık geri dönüşün de söz konusu olmadığını söyledi.
"TAYFUR HOCA NOBRE'Yİ YENİ SEZONDA KADRODA DÜŞÜNMÜYOR"
Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun, "Bu sezonki en büyük transferimiz; 'takım ruhu' olacak" şeklindeki sözlerini de değerlendiren Düren, geçtiğimiz sezon olumlu veya olumsuz birçok şey yaşadıklarını belirterek, edinilen tecrübenin de takıma olumlu yansıyacağına inandığını ifade etti. Düren, "Tüm bunların yanında yeni transferlerin de hızla takıma adapte olmasıyla önemli bir birlikteliği yine hep birlikte yaşayacağımızı düşünüyorum. Tayfur Hoca, bunu çok güzel formüle etmiş. Bazen hiçbir transfer yapmamak, sadece kapıları kapatıp içeride futbolcuların birbiriyle kaynaşması, transferden çok daha fazla katkı yapabilir. Biz her ikisini de yaptık. Hem kendi içimize döndük, hem de bize çok büyük katkılarda bulunabilecek oyuncuları kadromuza dahil ettik" dedi. Mersin İdman Yurdu'nun Nobre ile yakından ilgilendiğini vurgulayan Düren, Nobre'nin bir bedeli olduğunu ve bunun ödenmesi halinde transferin gerçekleşebileceğinin sinyalini verdi. Tafur Havutçu'nun yeni sezonda Nobre'yi kadroda düşünmediğini kaydeden Düren, Nobre'nin bu durumu değerlendirip, Mersin temsilcisinin teklifini göz ardı etmeyeceğini vurguladı.
"ADEM'İN TRANSFERİNDE UYGULANAN KONTRAT TÜRKİYE İÇİN BİR EMSALDİR"
Ersan Adem Gülüm'ün, Adanaspor'dan transferi konusunda uygulanan ve Türkiye'de bir 'ilk' olan kontratla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Düren, şöyle konuştu:
"Bunlar günün şartlarına göre artık transfer kontratlarına girmesi gereken maddeler. Bu sezon Beşiktaş, kendi alanında da bir rekor kırıp, 58 maçla sezonu tamamladı. Bu durumu göz bDediğim gibi Guti, kendisinden bekönünde bulundurup da Ferrari'nin durumunu irdeleyebiliriz. Ferrari, kontratında maç başına değil de ücretinin tamamına yakınını 'garanti para' olarak alan bir oyuncu. Uzayan sakatlılıkları nedeniyle çok az maç oynamış bir oyuncu. Bunun yanında 58 maçın 50'sinde forma giymiş bir başka oyuncuyu Ferrari ile karşılaştırın. Zaten aynı parayı almıyorlar ama biri 50 maç, diğeri 8 maç oynayan oyuncuları düşündüğünüz zaman yeni kontratlar oldukça önemli. Bu durum, oyuncuların maç trafiğini de arttıran önemli bir etken olacaktır. Oyuncuyu, maç artışına ayak uydurabilecek ve formunu bütün sezon sürdürdüğü takdirde artmasını öngörecek bir kontratı hayata geçirdik. Bu emsal olabilir, başka kulüpler de bunu örnek alıp kendi bünyelerinde uygulayabilir. Bundan sonraki süreçte de bu tür kontratlarla oyuncuları daha farklı değerlendirmeye çalışacağız"
 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Fikret Seçen GATA'da
 
Galatasaray Üst Üste 5. Kez Şampiyon
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Cafercan Aksu Gençlerbirliği’nde
Gençlerbirliği, geçen sezon devre arası anlaşma sağladığı Cafercan Aksu ...
Samsunspor’da Petroviç Dönemi
Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor, Bosnalı teknik direktör ...
Trabzonspor, Zokora İle Sözleşme İmzaladı
Trabzonspor, Sevilla'dan transfer ettiği Fildişi Sahilli futbolcu Didier ...
Medical Park Antalyaspor'da Mehmet Eren Sevinci
Medical Park Antalyaspor, Kayserispor'un kaptanı Mehmet Eren Boyraz ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.
 
 
Gabriç’ten Müjdeli Haber
Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz, Drago Gabric'in 1-2 gün içinde Hırvatistan'ın ...
Gaziantepspor, İbrahim Kızıl’la Devam Dedi
Gaziantepspor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılırken, başkanlığa ...
Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu’nda Önemli Kararlar
Bank Asya 1. Lig'de ikili averaj nedeniyle ikinci olarak 5 yıl aradan ...
Karabükspor, Volkan Dikmen İle Sözleşme İmzaladı
Kardemir DÇ Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, Herta Berlin takımından ...
 
 
Bursaspor Futbol Okulu Kış Dönemi Sona Erdi
Bursaspor Futbol Okulu'nda 2010- 2011 sezonun kış dönemi yapılan antrenmanla sona erdi.
Sinan Kaloğlu Kardemir Karabükspor'da
Kardemir Karabükspor, Vitesse forması giyen forvet Sinan Kaloğlu ile 1 ...
Medical Park Antalyaspor’da Musa Aydın Sevinci
Spor Toto Süper Lig takımlarından Mecical Park Antalyaspor, Bucaspor'dan ...
Sivasspor Kanada Milli Takım Kalecisini Transfer Etti
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor Kanada milli takım kalecisi ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi

GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Kıbrıs’ın Sahibi Biziz
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya