Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   21/27 °C
 
 
    Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
    Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
    AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
 
    Prof. Dr Ata Atun Yazdı :Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?  
Meteoroloji'den 4 Önemli Uyarı!
Meteoroloji den 4 Önemli Uyarı!
 
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Kütahya, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Muş ve Bitlis ile Van'ın kuzey kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
3 Ekim 2013 Perşembe - 09:22

Yağışların Doğu Karadeniz ile Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Ordu ve Kastamonu'nun batı kıyı ilçelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.
 
Hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede olmak üzere (6 ila 10 derece) azalacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.
 
Rüzgar yurdun kuzey ve batı kesimlerinde kuzeyli, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Karadeniz'in kıyı kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor.
 
UYARILAR
 
ZİRAİ DON UYARISI: 04.10.2013 Cuma, 05.10.2013 Cumartesi ve 06.10.2013 Pazar günleri İç Ege, İç Anadolu, Göller Bölgesi, Marmara’nın güneydoğusu, Batı Karadeniz’in ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde hafif ve yer yer orta kuvvette zirai don olayı beklendiğinden zirai faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
 
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Doğu Karadeniz ile Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Ordu ve Kastamonu'nun batı kıyı ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, yerel su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, heyelan vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
 
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Karadeniz'in kıyı kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
 
KAR YAĞIŞI: Ülke genelinde yağmur, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde devam eden yağışların; soğuk havanın etkisini artırması ile birlikte bugünden itibaren Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Batı Karadeniz’in iç kesimleri (Bolu, Kastamonu ve Karabük), Ankara’nın kuzey ilçeleri, Bilecik, Kütahya ve Bursa’nın yüksek ve dağlık bölgelerinde, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin kuzeyinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görüleceği tahmin edildiğinden karayolu ulaşımında meydana gelebilecek aksamalar, buzlanma ve don olayına karşı başta sürücüler olmak üzere vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusnun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzeyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi (40-60 km/s) esmesi bekleniyor.
BURSA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 13
 
EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu 15
 
İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 13
 
YALOVA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 11
 
EGE
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Afyomkarahisar, öğle saatlerinde Kütahya çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı ve iç kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
 
A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 13
 
İZMİR Parçalı ve çok bulutlu 19
 
MANİSA Parçalı ve çok bulutlu 18
 
MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu 22
 
AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/s) esmesi bekleniyor.
 
ADANA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 27
 
ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu 27
 
K.MARAŞ Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 24
 
OSMANİYE Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 24
 
İÇ ANADOLU
Parçalı çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
ANKARA Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 14
 
ESKİŞEHİR Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak sağanak yağışlı 10
 
KIRIKKALE Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak sağanak yağışlı 15
 
KONYA Parçalı çok bulutlu 15
 
BATI KARADENİZ
Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kastamonu'nun batı kıyı ilçeleri, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde kuvvetli olmak üzere, genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden itibaren iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
 
BARTIN Parçalı ve çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 12
 
BOLU Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor 8
 
DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 12
 
ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 11
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz ile Ordu çevrelerinde kuvvetli olmak üzere, genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kıyı kesiminde batı ve kuzeybatı kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
 
GİRESUN Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor. 15
 
SAMSUN Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 15
 
TOKAT Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16
 
TRABZON Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur , sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren kuvvetli olması bekleniyor. 16
 
DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Erzincan, öğle saatlerinde bölgenin kuzey ve batısı ile Van'ın kuzeyi ve Bitlis çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren bölgenin kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kuzey ve doğusunda güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
 
ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. 17
 
IĞDIR Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 25
 
MALATYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 23
 
VAN Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde kuzey kesimleri sağanak yağışlı 20
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Adıyaman, akşam saatlerinde bölgenin batısı ile gece saatlerinde kuzey kesimlerinin sağanak ve yer yer gökgürültülü yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin doğusunda güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
 
DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı 28
 
GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlı 24
 
ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu 26
 
SİİRT Parçalı ve çok bulutlu 26
 
DENİZLERDE HAVA
 
Batı Akdeniz'de fırtına, Karadeniz,Ege ve doğu Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor
 
KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'in kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı,gece doğusu güneybatıda 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m Görüş: Zayıf
 
MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu,doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 Dalga: 1,0 ila 1,5m, orta ve güneyinde 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
EGE Hava Durumu: parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 2,0m ila 3,0m Görüş: İyi.
 
AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de gündüz batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6,öğleden sonra açıklarında 5 ila 7, gece kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8;Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatı, gece kuzeybatıdan 4 ila 6,öğle ve akşam arası 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, gece batısının açıklarında 3,0 ila 4,0m, Görüş: İyi, yağış anında zayıf.
 
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m Görüş: İyi.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Trabzonspor’un Rakibi Lazio Trabzon’da
 
Galatasaray Sabaha Karşı İstanbul'a Döndü
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın doğusu, Ege, Akdeniz, İç ...
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Kuvvetli Rüzgar Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile ...
Sağanak Yağışlara Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre sabah saatlerinde Trabzon, Rize ve ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu ...
 
 
Sağanak Yağışlara Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre Batı ve Orta Karadeniz Kıyıları, Kastamonu, ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ...
Hava Sıcaklığı Artıyor
Yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde ...
Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğusu parçalı ...
 
 
Meteoroloji'den 4 İl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve doğusu parçalı ve ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre bugün Marmara'nın güney ve doğusu, ...
Kuvvetli Yağışa Dikkat
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın kuzeydoğusu, Batı ve Orta ...
Kuvvetli Yağışa Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin güney, iç ve zamanla doğu ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları  büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya