Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   21/26 °C
 
 
    Muratpaşa'da Dünya Çocuk Hakları Parkı tamamlandı  
 
    GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi  
 
    Prof. Dr Ata Atun Yazdı :Kıbrıs’ın Sahibi Biziz  
 
    KKTC 15 gündür tozlu havanın etkisinde  
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı
Meteoroloji den Kuvvetli Yağış Uyarısı
 
Hava sıcaklığı Marmara ile Karadeniz kıyılarında 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.
 
29 Ocak 2014 Çarşamba - 09:30

Yapılan son değerlendirmelere göre Van çevreleri dışında tüm yurtta görülecek yağışların, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Manisa, ile zamanla Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli, Antalya ve Muğla'da yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.
 
Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların, Doğu Anadolu, Kırklareli ve Edirne çevreleri ile gece saatlerinden sonra Marmara'nın Güneydoğusunun yüksekleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Kayseri, Sivas çevreleri ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu bölgelerde buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor.
 
RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu, gece saatlerine kadar Marmara'nın kuzeyi ile Batı Karadeniz kıyılarında doğu ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, batı bölgelerde yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
 
UYARILAR
 
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Manisa, ile zamanla Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli, Antalya ve Muğla'da yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, dolu, hortum vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
SOBA VE BACA GAZI ZEHİRLENMELERİNE DİKKAT: Yurdun batı kesimlerinde güney yönlerden esecek rüzgar, soba ve baca gazı zehirlenmelerine sebep olabileceğinden ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sabah ilk saatlerde bölgenin batısında kuvvetli(21-50 kg/metrekare) olması bekleniyor. Rüzgarın; bölge genelinde güney ve batı, Akşam saatlerinden sonra kuzeybatısında kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
 
BALIKESİR Çok bulutlu, sabah ilk saatlerde batı kesimleri kuvvetli olmak üzere akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı 14
 
ÇANAKKALE Çok bulutlu, sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı 12
 
İSTANBUL Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14
 
KOCAELİ Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17
 
EGE
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah ilk saatlerde Kıyı kesimleri ile Manisa çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/metrekare), sabah ve öğle saatlerinde Muğla'da yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/metrekare) olması bekleniyor. Rüzgarın; bölge genelinde güney yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
 
A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 10
 
AYDIN Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sabah ilk saatlerde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 16
 
İZMİR Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sabah ilk saatlerde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 16
 
UŞAK Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 10
 
AKDENİZ
Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Isparta, Burdur zamanla Adana, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/metrekare), Antalya'da yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/metrekare) olması bekleniyor. Rüzgarın; kıyılarında güney ve batı yönlerden kuvvetli olması bekleniyor.
 
ADANA Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 17
 
ANTALYA Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 18
 
HATAY Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 14
 
OSMANİYE Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 15
 
İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde batısı, zamanla bölge genelinin aralıklı yağmurlu, gece saatlerinden sonra kuzeydoğusunun yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) esmesi bekleniyor.
 
ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 9
 
ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 10
 
KONYA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 9
 
SİVAS Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu, yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı9BATI
 
KARADENİZ
Çok bulutlu, batısı ile akşam saatlerinden sonra bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; güney ve batı yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.
 
BOLU Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı 11
 
KARABÜK Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı 12
 
KASTAMONU Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı9
ZONGULDAK Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 17
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra bölge genelinin yağmurlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; güney ve batı yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.
 
ÇORUM Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu 12
 
ORDU Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu 19
 
SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu 20
 
TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu 19
 
DOĞU ANADOLU
Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar, Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
BİTLİS Çok bulutlu ve aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 1
 
ELAZIĞ Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu 7
 
ERZURUM Çok bulutlu ve aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 3
 
VAN Çok bulutlu 4
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU
 
Çok bulutlu, kuzey ve doğusu ise zamanla bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra Adıyaman çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
 
ADIYAMAN Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu geçecek. Yağışların akşam saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.13
 
DİYARBAKIR Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 10
 
GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu zamanla aralıklı yağmurlu 11
 
ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu zamanla aralıklı yağmurlu 15
 
DENİZLERDE HAVA
 
Batı Karadeniz kuvvetli fırtına, gece saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in doğusunda tam fırtına, öğle saatlerinde Marmara'da fırtına, Ege ve Batı Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor
 
KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 6 ila 8, zamanla kuzeyinde 7 ila 9, gece saatlerinden itibaren doğusunda 8 ila 10 kuvvetinde, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5, gece saatlerinden sonra batısında kuzeybatıdan 5 ila 7 kuvvetinde Dalga: 1,0 ila 2,0m, batısı 1,5 ila 2,5m akşam 3,0 ila 4,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: güney ve güneybatıdan 4 ila 6, öğle saatlerinden itibaren 6 ila 8, gece kuzeybatıdan 3 ila5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m öğle saatlerinde 2,5 ila 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
EGE Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7, öğle saatlerinden itibaren 3 ila 5, Güney Ege'de batı ve güneybatıdan 5 ila 7, akşam saatlerinden sonra 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
AKDENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve kuvvetli sağanak yağışlı, Rüzgar: güney ve güneybatıdan 3 ila 5, batısı akşam saatlerine kadar 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,5m, batısı akşama kadar 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu,, Rüzgar: batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: iyi.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Merkez Bankası'nın Faiz Kararı Dünyayı Etkiledi
 
Erdoğan'ın İran'da Gündemi ''Doğalgaz'' Olacak
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Kuvvetli Yağış ve Yoğun Kar Yağışı Uyarısı
Hava sıcaklığı orta ve Doğu Karadeniz Kıyılarında 4 ila 8 derece azalacağı, ...
Kuvvetli Yağış ve Kuvvetli Rüzgara Dikkat!
Yağışların; Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneyinde ...
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yurdun Batısı Yeni Bir Yağışlı Havanın Etkisine Giriyor
Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.
 
 
Kuzey ve İç Kesimlerde Sıcaklık Azalıyor
Hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer ...
Yurdun Büyük Kısmı Yağışlı
Hava sıcaklığı batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde ...
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim ...
Sıcaklık Mevsim Normallerinin 6 ila 10 Derece Üzerinde
Hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde 1 ila 3 derece artarak, ülke genelinde ...
 
 
Hava Sıcaklığı Mevsim Normallerinin Üzerinde
Hava sıcaklığı ülkemiz genelinde 3 ila 5 derece artarak mevsim normallerinin ...
Akdeniz'de Sıcaklık 20 Dereceyi Görüyor
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim ...
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.
Kuzey ve Batı Kesimlerde Sıcaklık Artıyor
Hava sıcaklığı kuzey ve batı kesimlerde 3 ila 5 derece artacağı, diğer ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi

GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Kıbrıs’ın Sahibi Biziz
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya