Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   20/25 °C
 
 
    Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
    Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
    AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
 
    Prof. Dr Ata Atun Yazdı :Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?  
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı
Meteoroloji den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı
 
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.
 
19 Ekim 2013 Cumartesi - 09:42

Yağışların; Kocaeli ve Sakarya'nın kıyı kesimleri, Batı Karadeniz kıyıları (Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri, Sinop), Trabzon'un doğu ilçeleri, Rize, Artvin'in kıyı kesimleri, Erzurum, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis, Van, Hakkari, Siirt ve Şırnak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
Yurdun güneydoğu kesimlerinde güneyli rüzgarlarla birlikte toz taşınımı tahmin ediliyor.
 
Hava sıcaklığı kuzey ve doğu bölgelerde 4 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor.
 
Rüzgar genellikle güney ve güneybatı yönlerden, Marmara, Karadeniz ve Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetli (30-60 km/saat), Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun doğusunda kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.
 
UYARILAR
 
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Kocaeli ve Sakarya'nın kıyı kesimleri, Batı Karadeniz kıyıları (Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri, Sinop), Trabzon'un doğu ilçeleri, Rize, Artvin'in kıyı kesimleri, Erzurum, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis, Van, Hakkari, Siirt ve Şırnak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, yerel su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
 
FIRTINA UYARISI: Doğu Karadeniz'de bugün (19.10.2013) ilk saatlerden itibaren batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına, kuzeyinde ise 7 ila 9 kuvvetinde (75-90km/s) kuvvetli fırtına bekleniyor. Kuvvetli fırtına aynı gün sabah saatlerinde, fırtına ise Pazar günü (20.10.2013) öğle saatlerinde etkisini kaybedecek.
 
TOZ VE KUM FIRTINASI UYARISI: Doğu Anadolu'nun güneyinde ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde güneyli yönlerden esen rüzgarlarla birlikte toz ve kum taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar, Görüş mesafesinde azalma, Hava Kalitesinde düşme, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kocaeli ve Sakarya'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.
BALIKESİR Parçalı ve çok bulutlu 21
 
BURSA Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17
 
EDİRNE Parçalı bulutlu 20
 
İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, Anadolu Yakası'nın sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 18
 
EGE
Az bulutlu, iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Kütahya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu 14
 
İZMİR Az bulutlu 21
 
MANİSA Az bulutlu 22
 
MUĞLA Az bulutlu 18
 
AKDENİZ
Az bulutlu, iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Hatay çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
ADANA Parçalı bulutlu 25
 
ANTALYA Az bulutlu 23
 
ISPARTA Parçalı bulutlu 12
 
K.MARAŞ Parçalı bulutlu 24
 
İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Ankara ve Eskişehir çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
ANKARA Çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı 14
 
ESKİŞEHiR Çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı 12
 
KONYA Parçalı ve çok bulutlu 15
 
NEVSEHİR Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 13
 
SİVAS Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 13
 
BATI KARADENİZ
Çok bulutlu, bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kıyı kesimlerinde batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/saat) esmesi tahmin ediliyor.
 
BARTIN Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor. 15
 
BOLU Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 13
 
DÜZCE Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor. 14
 
ZONGULDAK Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor. 14
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Çok bulutlu, bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trabzon'un doğu ilçeleri, Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat), kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
BAYBURT Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 10
 
ÇORUM Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 14
 
SAMSUN Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 19
 
TRABZON Çok bulutlu ve sağanak yağışlı olması bekleniyor. Yağışların doğu ilçelerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor. 19
 
DOĞU ANADOLU
Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur, bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışların Erzurum, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat), güneydoğusunda kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Bölgenin güneydoğusunda güneyli yönlerden esen rüzgarlarla birlikte toz ve kum taşınımı bekleniyor.
 
BİNGOL Çok bulutlu ve yağmurlu geçmesi bekleniyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor. 15
 
ERZURUM Çok bulutlu ve yağmurlu geçmesi bekleniyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor. 10
 
IĞDIR Çok bulutlu ve yağmurlu 17
 
VAN Çok bulutlu ve yağmurlu geçmesi bekleniyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor. 14
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Siirt ve Şırnak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Bölgenin doğusunda güneyli yönlerden esen rüzgarlarla birlikte toz ve kum taşınımı bekleniyor.
 
BATMAN Parçalı, zamanla çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23
 
DİYARBAKIR Parçalı, zamanla çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20
 
GAZİANTEP Parçalı, zamanla çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20
 
SİİRT Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor. 19
 
DENİZLERDE HAVA
 
Doğu Karadeniz'de kuvvetli fırtına, Batı Karadeniz'in doğusunda fırtına, Batı Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
 
KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusunda kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, doğusu sabah saatlerinde 6 ila 8, öğle saatlerinden itibaren 5 ila 7, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 7 ila 9, öğle saatlerinde 6 ila 8, akşam saatlerinden itibaren 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Batı Karadeniz'in doğusu ile Doğu Karadeniz'de 3,5 ila 4,5m, akşam 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, öğle saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 2 ila 4, gece saatlerinde 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, güneyinde 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.
 
AKDENİZ Parçalı az bulutlu, İskenderun Körfezi sabah saatlerinde sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7, öğle saatlerinden itibaren 4 ila 6; Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4, akşam saatlerinden itibaren 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, sabah saatlerinde batısında 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu ve kuvvetli sağanak yağışlı, Rüzgar: Doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, akşam saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 3 ila 5, gece saatlerinde 4 ila 6 kuvvetinde 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, akşam saatlerinden sonra 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında zayıf.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Google İlk Kez 1000 Doları Gördü!
 
ODTÜ'de Gece Yarısı Gerginliği
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Meteoroloji'den 22 İlimize Yağış Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin büyük bir bölümünde yağış ...
Yağmur Tüm Yurdu Vurdu
Yurdu etkisi altına alan yağmur bazı illerde hayatı felç etti. İstanbullular ...
Yurdun Batısı Yeni Bir Yağışlı Havanın Etkisinde
Yapılan son değerlendirmelere göre öğle saatlerinden itibaren yurdun batı ...
Bahar Havası Devam Ediyor
Yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinde yağış beklenmiyor. Sabah ...
 
 
Sıcaklık Mevsim Normallerinin Üzerinde
Yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve ...
Sıcaklık Ege ve Akdeniz'de 30 Dereceyi Buluyor
Yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinde yağış beklenmiyor, bütün ...
Ülke Genelinde Hava Az Bulutlu ve Açık
Yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinde yağış beklenmiyor, bütün ...
Hava Sıcaklığı 2 ila 4 Derece Artacak
Yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinde yağış beklenmiyor. Gece ...
 
 
Ülke Genelinde Yağış Beklenmiyor
Yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinde yağış beklenmiyor. Doğu ...
Hava Sıcaklığı Artmaya Devam Ediyor
Yapılan son değerlendirmelere göre bu akşam saatlerine kadar Van, Ağrı ...
Hava Sıcaklığı Ülke Genelinde Artıyor
Yapılan son değerlendirmelere göre Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Gümüşhane, ...
Havalar Yeniden Ne Zaman Isınacak?
Mevsim normalleri altında olan hava sıcaklıkları hafta başından itibaren ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları  büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya