Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   16/23 °C
 
 
    Erhürman: “KKTC Hükümeti zangır zangır sallanıyor, her an her şey olabilir”  
 
    Antalya Büyükşehir Zabıtası’ndan çöp ev tahliyesi  
 
    TODEV' den Mum Atölyesi Açılışı  
 
    Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü  
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı
Meteoroloji den Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı
 
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Adana, Osmaniye, K.maraş'ın batı ilçeleri, Hatay'ın kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
4 Eylül 2013 Çarşamba - 10:09

Karadeniz kıyı kesimi ile Sakarya çevrelerinde kuvvetli olacak yağışların; Sabah saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu’nun kıyı ilçeleri ile Sinop’un batı kıyılarında, öğleden sonra Trabzon’un doğu ilçeleri, Rize ile Artvin’in kıyı ilçelerinde şiddetli ve yer yer aşırı (100 mm. ve üzeri) olacağı, akşam saatlerinden sonra Osmaniye çevreleri Adana'nın doğu ilçeleri, K.maraş'ın batı kesimleri ve Hatay'ın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
HAVA SICAKLIĞI: Yurdun kuzeybatı kesimlerinde hissedilir derecede( 3 ila 8 derece) azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
 
RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, kuzey iç ve batı bölgelerde kuvvetli olarak (30-60 km/saat), Batı ve Orta Karadeniz’de fırtına şeklinde (60-80 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
UYARILAR
 
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Karadeniz kıyı kesimi ile Sakarya çevrelerinde kuvvetli olacak yağışların; Sabah saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu’nun kıyı ilçeleri ile Sinop’un batı kıyılarında, öğleden sonra Trabzon’un doğu ilçeleri, Rize ile Artvin’in kıyı ilçelerinde şiddetli ve yer yer aşırı (100 mm. ve üzeri) olacağı, akşam saatlerinden sonra Osmaniye çevreleri Adana'nın doğu İlçeleri, K.maraş'ın batı kesimleri ve Hatay'ın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını ve taşkın tehlikesi, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
 
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın ülke genelinde genellikle kuzeybatı, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güneybatı yönlerden kuvvetli, Batı ve Orta Karadeniz’de fırtına şeklinde(60-80 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanacak olumsuz şartlara karşı denizciler ve balıkçılar başta olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinden itibaren Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın bölge genelinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60km/saat) esmesi bekleniyor.
BALIKESİR Parçalı ve çok bulutlu 27
 
BURSA Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24
 
İSTANBUL Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı 25
 
SAKARYA Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı gececek. Yağışların; kuvvetli olması bekleniyor. 22
 
EGE
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık 23
 
İZMİR Az bulutlu ve açık 28
 
KÜTAHYA Az bulutlu 21
 
MUĞLA Az bulutlu ve açık 30
 
AKDENİZ
Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı ve çok bulutlu, Adana, Osmaniye, Hatay'ın kıyı kesimleri ve K.maraş'ın batı ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra Osmaniye çevreleri, Adana'nın doğu İlçeleri, K.maraş'ın batı kesimleri ve Hatay'ın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
ADANA Az bulutlu zamanla Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı gececek. Yağışların akşam saatlerinden sonra doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 33
 
ANTALYA Az bulutlu ve açık 35
 
HATAY Az bulutlu zamanla Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı gececek. Yağışların akşam saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 31
 
K.MARAŞ Az bulutlu zamanla Parçalı ve çok bulutlu, batı kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı gececek. Yağışların akşam saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 34
 
İÇ ANADOLU
Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, sabah saatlerinden sonra kuzeybatı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ANKARA Az bulutlu zamanla Parçalı bulutlu, kuzey ve batı çevreleri ile öğleden sonra il geneli sağanak yağışlı 22
 
ESKİŞEHİR Az bulutlu zamanla Parçalı bulutlu kuzey kesimleri sağanak yağışlı 20
 
KONYA Az bulutlu ve açık 26
 
NEVSEHIR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 23
 
BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri ile Sinop'un batı çevrelerinde şiddetli ve yer yer aşırı (100 mm. ve üzeri) olacağı tahmin ediliyor.
 
BARTIN Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı gececek. Yağışların sabah saatlerinden itibaren aşırı olması bekleniyor. 18
 
BOLU Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17
 
KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı gececek. Yağışların sabah saatlerinden itibaren kıyılarında aşırı olması bekleniyor. 18
 
ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı gececek. Yağışların sabah saatlerinden itibaren aşırı olması bekleniyor. 19
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı, kıyıları yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Orta karadeniz ile Giresun çevreleri, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarında yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların öğleden sonra Trabzon’un doğu ilçeleri, Rize ile Artvin’in kıyı ilçelerinde şiddetli ve yer yer aşırı (100 mm. ve üzeri) olacağı tahmin ediliyor.
 
ORDU Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı gececek. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. 26
 
SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı gececek. Yağışların sabah saatlerinden itibaren batısında, öğleden sonra doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 24
 
TOKAT Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26
 
TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı gececek. Yağışların kuvvetli, doğu ilçelerinde şiddetli ve yer yer aşırı olması bekleniyor. 25
 
DOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyinin parçalı çok bulutlu ve sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin güneydoğusunda güneyli yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
ERZURUM Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26
 
MALATYA Az bulutlu ve açık 31
 
TUNCELI Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32
 
VAN Parçalı az bulutlu 27
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 36
 
GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 32
 
KİLİS Az bulutlu ve açık 33
 
ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 35
 
DENİZLERDE HAVA
 
Orta Karadeniz ile Batı Akdeniz'de kuvvetli fırtına, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in batısı ile Orta Akdeniz'de fırtına; Güney Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
 
KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve aşırı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7, doğusu öğle saatlerinden sonra 6 ila 8, gece 7 ila 9; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, öğle saatlerinden sonra 4 ila 6; batısı 6 ila 8; gece 7 ila 9 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, öğleden sonra 2,5 ila 3,5m, gece 3,5 ila 4,5m; Görüş: İyi, yağış anında zayıf.
 
MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, sabah saatlerinde 4 ila 6; Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, güneyinde 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.
 
AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6, akşam saatlerinde 6 ila 8, gece saatlerinde 7 ila 9; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, gece saatlerinde kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7, batısında 6 ila 8 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, akşam saatlerinden sonra Batı ve Orta Akdeniz'de 2,5 ila 3,5m; Görüş: İyi.
 
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
'Usta'nın Hikayesi' Sosyal Medyayı Yıkıp Geçti
 
Anneler Dikkat Siber Hırsızların Yeni hedefi Çocuk Oyunları
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Yağmurlu Hava Haftasonu Etkili Olacak
Meteoroloji haftasonu için yağış uyarısında bulundu.Muhakak plan yaparken hava durumuna bakın!
Sıcaklık Mevsim Normallerinin Üzerinde
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke genelinde yağış beklenmiyor. ...
İşte Bayramda Hava Durumu
Ramazan Bayramı'nın da kutlanacağı Ağustos ayında, hava sıcaklıkları mevsim ...
Meteoroloji Uyardı: Kuvvetli Yağış Geliyor
Meteoroloji 14 ile kuvvetli yağış uyarısında bulundu.
 
 
Fırtına Ve Yağış Uyarısı
Türkiye'nin batı bölgelerinde fırtına, kuzeybatı kesimlerde ise yağış bekleniyor.
Kavurucu Sıcaklar Geliyor
Uzmanlar 'kavurucu yaz' uyarısında bulundu.
Doğu'da Kuvvetli Yağış Uyarısı
Türkiye'nin doğu kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.
Sıcak Hava Yolda
Yağış gidiyor, sıcak hava dalgası geliyor...
 
 
Mayısın Ortasında Kar Ve Fırtına
Van’da önceki gün başlayan ve belli aralıklarla etkisini gösteren kar ...
3 İlde Şiddetli Yağış
Düzce, Bolu ve Karabük'te yağmur hayatı olumsuz etkiledi.
Mersinde Hortum:1 Ölü, 14 Yaralı
Mersin'in Tarsus ilçesindeki Çukurova Uluslararası Bölgesel Havalanı inşaat ...
Aydın'da Caddeler Dereye Döndü
Aydın’da sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Erhürman: “KKTC Hükümeti zangır zangır sallanıyor, her an her şey olabilir”

Erhürman: “KKTC Hükümeti zangır zangır sallanıyor, her an her şey olabilir”

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Kıbrıs’ın Sahibi Biziz
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya