Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   21/26 °C
 
 
    Prof. Dr. Ata Atun Yazdı :Otur Oturduğun Yerde!  
 
    Akdeniz Üniversitesi Türkiye’deki genç devlet üniversiteleri arasında ilk sırada  
 
    KKTC Yüksek Mahkeme Başkanlığına atanan Özerdağ, Cumhurbaşkanı Tatar huzurunda yemin etti  
 
    Özel çocuklar kırmızı halıda alkışlandı  
Türkiye'ye "İtidal" Çağrısı
Türkiye ye  İtidal  Çağrısı
 
Hastanede, trafikte, sokakta, evde şiddet kol geziyor. En küçük bir tartışma kimi zaman ölümle kimi zaman hastanede bitiyor. İşte Türkiye'de son bir kaç gün içinde yaşananlar...
 
3 Ekim 2011 Pazartesi - 08:21

Nikahsız eşini 2. kez öldürmeye kalkıştı

GAZİANTEP’te cezaevinden çıkıp birlikte yaşadığı 4 çocuğunun annesi 29 yaşındaki Hatice Çarık’ı kendisini aldattığı iddiasıyla ikinci kez bıçaklayarak işkence yaptığı öne sürülen 38 yaşındaki Ali Rıza Keskinkılıç, saklandığı evden acıkıp dışarı çıkınca yakalandı. Ali Rıza Keskinkılıç, 26 Ocak 2011 tarihinde kendisini aldattığını ileri sürdüğü 4 çocuğunun annesi Hatice Çarık’ı bıçakla boyun, baş, yüz, kol, bacak ve vücudunun değişik bölgelerinden yaklaşık 20 yerinden yaralayınca tutuklanmış, kısa süre önce serbest kalmıştı.

Garsonluğu reddettim diye işkence gördüm

İZMİR’in Alsancak semtinde, barda garsonluk yapmayı kabul etmeyen genç kadın, kendisine tuzak kurularak götürüldüğü evde işkence gördüğünü belirterek suç duyurusunda bulundu. Eğlence mekanının sahibi, kardeşi ve kız arkadaşının banyoda üzerini ıslattıktan sonra döverek işkence yaptığı ileri sürülen E.Ç. tedavi altına alındı. E.Ç.’nin hastane odasında ve taburcu olduktan sonra çekilen görüntüleri de gördüğü işkenceyi gözler önüne serdi. E.Ç.’nin, şikayeti üzerine polisin soruşturma başlattığı, üç kişiyi aradığı bildirildi.


Kızı olduğuna inanmadı sinirlenince canından oldu


ADANA’da hamile eşini kontrol eden doktorun ’oğlun olacak’ dediği işçi 31 yaşındaki Savaş Fırtına, hastaneye götürdüğü 30 yaşındaki eşi Sevgi Fırtına kız bebek dünyaya getirince, kızgınlığının bedelini canıyla ödedi. Bebeğin hastanede değiştirildiğini iddia edip, baldızı 24 yaşındaki Fatma Çelebi’yi suçlayan ve küfreden Savaş Fırtına, bacanağı 27 yaşındaki Hüseyin Çelebi tarafından kalbinden bıçaklandı. Savaş Fırtına aldığı bıçak derbesiyle yaşamını yitirirken bacanağı tutuklandı. Çelebi hakkında “kasten adam öldürmekten” dava açıldı.


Öğrenci müdürün burnunu kırdı

KOCAELİ’nin Körfez İlçesi’nde 12’nci sınıfta eğitim gören H.A.’nın kılık kıyafetinin düzgün olmadığını tespit eden Körfez Milangaz Hacer Demirören Çok Programlı Lisesi Müdür Yardımcısı Mahmut Tüfekçi, öğrenciden babasını çağırmasını istedi. Bir süre sonra öğrencinin babası okula geldi. Müdür Yardımcısı Tüfekçi, öğrencinin velisinden çocuğunu uyarmasını istedi. İddialara göre, bu uyarıya hem öğrenci, hem babası sinirlendi. Çıkan tartışma sırasında öğrenci H.A. müdür yardımcısının yüzüne kafa attı. Tüfekçi burnunda iki kırık olduğu tespit edildi.

Kadın doktoru hastanelik etti

ADANA Devlet Hastanesi’nin acil servisini karıştıran olay şöyle gelişti: ddiaya göre, geçirdiği trafik kazasında hafif yaralanan Zafer Eren (25), yakınları tarafından getirildiği acil serviste kendisiyle ilgilenilmediğini iddia ederek doktorlara tepki göstermeye başladı. Hastanenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen olayda, Eren yarı çıplak halde yattığı sedyeden fırlayıp, küfür edip taşkınlık yaptığı için kendini uyaran Dr. Fulya Kaya’ya (37) saldırdı. Yüzüne iki yumruk darbesi alan acil servis doktoru Kaya yere düşerken, sağlık görevlileri ve bazı vatandaşlar saldırıyı sürdürmek isteyen Zafer Eren’i tutup, etkisiz hale getirmeye çalıştı. Yerde yatan doktoru tekmelemeye çalışan Zafer Eren, güçlükle zaptedilip gözaltına alındı.


Öfkeli kayınpeder damadını öldürdü dünürünü yaraladı


BURSA’da emekli 52 yaşındaki Hilmi Güler, hemşire kızı 18 yaşındaki Seda’nın kendisinden izinsiz evlenmesini hazmedemeyerek cinayet işledi. ’Ya ölüsünü ya dirisini alacağım’ diyerek, tabancayla dünürünün kapısına dayanan Hilmi Güler, damadı 27 yaşındaki Sezgin Yalovaç’ı öldürdü, dünürü Cafer Yalovaç’ı da ağır yaraladı.

Muradiye Devlet Hastanesi’nde stajyer hemşire Seda, sevgilisi 27 yaşındaki Sezgin Yalovaç ile evlenmesine ailesi izin vermeyince son üç ay içinde üç kez evden ayrılıp ona kaçtı. Babası Hilmi Güler’in her defasında bulup geri getirdiği Seda, 15 gün önce dördüncü kez kaçtığı sevgilisi ile Balıkesir’de nikah kıyıp evlendi. Seda ve Sezgin Yalovaç çifti nikahın ardından Bursa’ya döndü. Yeni evliler, Sezgin’in tekstil atölyesi olan anne babası Cafer ve Sevgi Yalovaç’ın evine yerleşti.

'YAL ÖLSÜNÜ YA DİRİSİNİ ALACAĞIM'

İşçi emeklisi Hilmi Güler, kendilerinden izinsiz evlenmesini hazmedemediği kızı Seda’nın Bursa’ya döndüğünü öğrenince dün akşam 'Ya ölüsünü ya dirisini alacağım' diyerek dün akşam yanına eşi Sebahat’ı da alarak, Cafer ve Sevgi Yalovaç çiftinin evine gitti.

Kentin merkez Osmangazi İlçesi Atıcılar Mahallesi Zafer Bulvarı’ndaki eve gelirken ruhsatsız tabancayı eşinin çantasına koyan Hilmi Güler, kapıyı açan kızı Seda’ya, 'Haydi eve dönüyorsun, bizimle gel' dedi. Seda Yolavaç ise babasına 'Ben artık evlendim. Mutluyum. Gelmek istemiyorum. Huzurumuzu bozmayın. Ancak bizi affederseniz elinizi öpmek istiyoruz' yanıtını verdi.

Kızının bu sözlerine sinirlenerek eşinin çantasındaki tabancayı çıkaran Hilmi Güler, kapıda baba- kızın tartışmasını izleyen damadı Sezgin Yalovaç’a namluyu çevirip 'Neden benim psikolojik sorunları olan kızımı baştan çıkarıp kaçırdın. Sonra da evlendin' diyerek ateş etmeye başladı.

DANATINI ÖLDÜRDÜ, DÜNÜRÜNÜ YARALADI

Sezgin Yalovaç kanlar içinde yere yığılırken silah sesi üzerine kapıya koşan babası Cafer Yalovaç’a da ateş eden Hilmi Güler, eşi Sebahat’ı da alıp otomobiline binerek kaçtı.

Kayınpederinin tabancasından çıkan, göğsüne ve kasığına isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Sezgin Yalovaç kaldırıldığı Şevket Yılmaz Devlet Hastanesinde yaşamını yitirirken, babası Cafer Yalovaç da Muradiye Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı.

Uğruna ailesini terk edip evlendiği eşi Sezgin Yalovaç’ın, babası tarafından öldürülmesine tanık olan Seda Yalovaç sinir krizi geçirdi. 'Mutluluğumu çekemeyen annem ve babam yuvamı yıktı. Onları polisten önce bulup öldüreceğim' diyerek gözyaşı döken Seda Yalovaç sinir krizleri geçirince tedavi altına alındı.

BAĞ EVİNDE YAKALANDI

Cinayetten sonra kaçan Hilmi Güler, Osmangazi İlçesi’ne bağlı Avrancık Köyü’ndeki bağ evlerinde eşi Sebahat’la birlikte saklanırken polisler tarafından yakalandı.

Emniyette sorgulanan Güler çifti, kızları Seda’nın psikolojik sorunları olduğunu sağlıklı düşünemediğini ileri sürdü. Hilmi Güler, 'Seda hasta bir çocuk. Sevgilisinin onu mutlu etmesi mümkün değil. Onu kurtarmak için eve getirmek istedik. Fakat olaylar istenmediğimiz boyuta vardı' dedi.

 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Obezite tedavisinde ölüm iddiası!
 
Anayasa imtihanı
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Obezite tedavisinde ölüm iddiası!
250 kilonun üzerine çıktığı için İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp ...
Turuncu tornavidalı askerler tutuklandı
BBP lideri Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturmada, helikopterden ...
Arınç Çocuk Sayısı Söylemedi
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, şahitlik yaptığı bir nikahta, Başbakan ...
Otobüs şoförüne dayak kamerada!
Erzincan'da toplu taşıma otobüsünde yaşanan şiddet güvenlik kamerası tarafından ...
 
 
Erdoğan: PKK görüşmeleri gerekirse başlar
Başbakan Erdoğan, son dönemde en çok tartışılan konu olan MİT ve PKK arasındaki ...
Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak yaşamına son verdi
BOĞAZİÇİ Köprüsü’nden bir kişi atlayarak hayatına son verdi. Ceset üzerinde ...
Afrodit’teki platformun fotoğrafları 'ilk kez' yayımlandı!
Kıbrıs Rum yönetimi Ticaret Sanayi ve Turizm Bakanı Praksula Andoniadu, ...
Yine İETT otobüsünü yaktılar
İstanbul Kağıthane’deki Sokullu Caddesi’nde dün 20.00 sıralarında yüzleri ...
 
 
Rusya'ya pahalı doğalgaz resti
Enerji Bakanı: Doğalgazda indirim yapmadılar, anlaşmayı bitirdik
95 gün sonra yemin
Tutuklu vekillerin serbest bırakılması için 28 Haziran’dan beri boykot ...
Gül yeni anayasayı tarif etti
Meclis’in yeni yasama yılı bugün başlıyor. TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in ...
İşte o katiller
3 Çeçen komutanın cinayetine ilişkin sır perdesi aralandı. 16 Eylülde ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Prof. Dr. Ata Atun Yazdı :Otur Oturduğun Yerde!

Prof. Dr. Ata Atun Yazdı :Otur Oturduğun Yerde!

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Otur Oturduğun Yerde!
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya