Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   21/25 °C
 
 
    Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü  
 
    Muratpaşa'da Dünya Çocuk Hakları Parkı tamamlandı  
 
    GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi  
 
    Prof. Dr Ata Atun Yazdı :Kıbrıs’ın Sahibi Biziz  
Ünlü Sanatçı Tarık Mengüç Tecde Spor İle Sahaya Çıktı
Ünlü Sanatçı Tarık Mengüç Tecde Spor İle Sahaya Çıktı
 
Malatya’lı İşadamı ve TECDE SPOR Kulübü 2. Başkanı Hulusi AKKOYUN , Hafta Sonu yapılan , Tecde spor – Çatyol Belediyespor Karşılaşmasında futbolculara sürpriz yaparak ,Ünlü sanatçı Tarık Mengüç’ ü Malatya’ya getirdi.
 
24 Aralık 2013 Salı - 11:06

Tecde Spor Kulübü 2. Başkanı Hulusi AKKOYUN Tecde spor – Çatyol Belediyespor Karşılaşmasında futbolculara sürpriz yaparak Ünlü sanatçı Tarık MENGÜÇ’ ü Malatya’ya getirdi. Futbolcu ve taraftarlar Tarık MENGÜÇ ’le maçı izlediler.. Karşılaşma Çatyol Belediyespor -Tecdespor: 0-0 eşitlikte sonuçlandı..Tecde Spor Kulübü 2. Başkanı Hulusi AKKOYUN , Değerli Sanatçımıza Bugün yanımızda olduğu, Takım ve taraftarımızı yalnız bırakmayıp destek verdiği için Teşekkür ediyoruz dedi. Gün boyu Malatya’yı gezen Tarık MENGÜÇ, Malatya’ya hayranlığını, Malatya insanının sevgi , hoşgörü ve Misafirperverliği karşısında çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Spor camiası ve Tecde spor için düşüncelerini de paylaşan Hulusi Akkoyun,
“Futbol Dünya'da ve Ülkemizde en yaygın spor aktivitelerin başında gelmektedir. Amatör futbol kulüplerimiz saha, malzeme, taşıma ve diğer ihtiyaçlar için büyük sorunlarla karşı karşıyadır. Ancak Tecde spor başkan ve yöneticileri olarak bizler üzerimize düşen sorumlulukları tam anlamıyla yerine getirmekteyiz.
Spor bireylerin ruhsal, bedensel ve zihinsel olarak dengeli ve sağlıklı olabilmelerini temin eden en önemli aktivitedir. Eğer sağlıklı bir takım olarak varlığımızı sürdürmek, kulüp olarak imkân ve kabiliyetlerimizi planlı, doğru, verimli, etkin ve sürdürülebilir bir yapılanmayla organize etmemiz gerekmektedir.
Bizler kadar futbol tutkunlarının da merakla beklediği yeni sezonda Tecdespor olarak mutlak ve tek hedefimiz Tecde spor Amatör Lig’i şampiyonluğa taşımaktır. Bu hedefle yola çıktık ve uzun süren çalışmalarımızla başlayan takımımızda antrenörümüzden tüm oyuncularımıza ve yöneticilerimize kadar herkes bu hedef için mücadele edeceklerini bilmektedirler. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek önümüzdeki sene Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme şansını yakalamak için elimizden geleni yapacağımızı herkesin bilmesini isterim.
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ni (BAL) hedefleyen Tecdespor, transfer çalışmalarını sürdürmektedir. Kulüp yöneticileri olarak iyi bir kadro oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Tecdespor'u BAL Ligine çıkarmak için iyi bir yapılanma içerisine girmiştir.
Bu anlamda ilk olarak yönetimimizi güçlendirdik. Başta kulübün ikinci başkanı olarak ben, Kulüp 1. Başkanımız Suat Yıldırım, Futbol Şube Sorumlumuz Avukat Bilal Katar, yönetim kurulu üyelerimiz yazar Cemalettin Emeç, iş adamı Turgay Aksoğan, iş adamı Kadir Güven, iş adamı Haydar Keleş ve iş adamı Selçuk Porgalı takımımıza büyük katkılar sağlamaktayız. Yönetim kurulumuzun özverili çalışmalarıyla Tecdespor'u layık olduğu yere taşıyacağız.
Yeni sezon öncesi takımımıza transfer ettiğimiz arkadaşlar ile hummalı bir çalışma içerisine girdik. Bu sezon yaş ortalaması düşük bir kadroyla mücadele edeceğiz. Genç ve yetenekli futbolcuları kadromuza kattık. Geçen sezon finalde kaybettiğimiz BAL Ligine bu sezon ulaşmak istiyoruz. Ancak üzülerek belirtmeliyim ki, Malatya’da amatör zor durumdadır. Amatör spor, bizler gibi bir kısım kahraman insanların, fedakar insanların omuzlarında yürümektedir. Bizlerde elimizi eteğimizi çeksek belki de Malatya’da amatör diye bir şey kalmayacak. Mutlaka Malatya’yı yöneten insanlar, Malatyalı hayır sahipleri ve Malatya’yı seven bütün insanların amatör spora destek olması gerekmektedir.
İş adamları olarak bizlerin kulüp yönetimlerinde yer almasının en önemli nedeni gençlerimizi kötülüklerden korumak, kollamak ve spor yaptırabilmektir. Spor yapan insanın kötü alışkanlığı olmaz. Biz bir bakıma da arkadaşlarımızla beraber, bu çocukları kurtardığımız için, yaptığımız işten gurur duyuyoruz. Dönem dönem işimizi bırakıyor ve maçlara gidiyoruz. Bir bakıma cepten veriyoruz ama bu hoşumuza gidiyor. Biz de bundan zevk alıyoruz ve genç sporcularımız için harcadığımız paralar helal olsun, diyoruz. Aileler, çocuklarını çekinmeden kulübümüze gönderebilirler. Çocuklar çok büyük futbolcu olacak diye bir şart yok; sonuçta bu, spordur. Atatürk’ün de dediği gibi, ‘ sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.’ Çocukları burada emin ellerde. Spor yapan çocuk, kötü alışkanlıklara kapılmaz. Herkes burayı bir ev olarak düşünsün! İnşallah futbolda yetenekli olan çocuklar buradan daha yukarılara çıkar; diğerleri de sporunu yapmış olur.
Bizler ilimizdeki amatör takımlar ve iyi sporcular yetiştirmek için üzerimize düşeni yaparken buradan gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğünden sahalarımızın olumsuz şartlarını göz önüne alarak ilimize sentetik saha yapılması konusunda kulüplerimize yardımcı olmaya çağırıyoruz. Gençlerimize malzeme ve saha şartlarının daha güzel olduğu bir spor imkanı sağlamamız gerekmektedir.
Müsabakaları daha neşeli, daha güzel geçmesini sağlayabilmek için ve sporun bir eğlence olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Fakat aramızda rekabetinde olması gerektiğini de unutmamalıyız. Bu noktada hakemlerimize çok büyük görevler düşmektedir.
Malatya ölçeğinde baktığımızda, gurur duyduğumuz genç nüfusumuzun spora gösterdikleri ilgi, gençliğimizin bedenen ve ruhen güçlü olarak, zararlı alışkanlıklardan uzak bir şekilde yetiştiklerini göstermekte ve bizlere ümit vermektedir. Bizler bu hedef doğrultusunda, kentimizdeki amatör spor kulübümüze tüm imkânlarımızı seferber ediyor ve etmeye de devam edeceğiz.
Amatör spor kulüplerinde yer almak, yönetici olmak gönül işidir. Bu manada taşın altına elini değil yüreğini koymak, bedenini koymak gerekir. Malatya’lı bir iş adamı olarak ne kadar büyük zorluklar içerisinde olduğumuzun farkındayım.
Bu nedenle yakın bir zamanda bir girişimimiz olacaktır. Biliyorsunuz belediyeler sporculara sadece ayni yardım yapabiliyor. Nakdi yardım yapıldığında yasal sıkıntı doğuyor. Öyle başarılı sporcular var ki, maddi yetersizlikten dolayı müsabaka yapacağı şehre veya ülkeye gidemiyor. İşte bu sıkıntının giderilmesi için yeni bir düzenleme yapılarak ayni yardımın yanında maddi yardımda eklenmesi talebinde bulunacağız. Bu konuda Gençlik ve Spor Bakanımızdan da destek bekliyoruz.
Ülkemize ahlaklı ve başarılı sporcular yetiştirmek için kulüp olarak bünyemize aldığımız oyuncularımız için gerekli olan her imkanı sağlayarak desteklemeliyiz. Yeni sezonda mücadele edecek olan tüm takımlarımıza; takımlarımızın yöneticilerine, teknik ekiplerine ve futbolcularımıza şahsım ve yönetim kurulumuz adına başarılar diliyorum. Her şeyden önce centilmence geçen bir sezon olmasını, lig bitiminde de hak edenin şampiyon olmasını temenni ediyorum.” dedi
 
 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Yeni iPhone'a Göz Kamaştırıcı Tasarım
 
Kepez Kızılay Derneği Yöneticilerinden Vali Öztürk'e Ziyaret
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Özgü Namal'ın Acı Günü
Özgü Namal bir süredir kanser tedavisi gören babası Kubilay Namal'ı kaybetti.
Bilgisayar Kullananlar Dikkat!
Ellerinizde ve bileklerinizde ağrı, hissizlik ya da uyuşukluk var mı? ...
Yassıada'nın Adı Değişti
Yassıada'nın adı ''Demokrasi ve Özgürlükler Adası'' olarak değiştirildi.
Türkiye Sevdaluk'a Kilitlendi!
Show TV'nin yeni dizisi, ilk bölümüyle sosyal medyada gündem yarattı.
 
 
Avrupa Yakası Yayınevi'nden 1 Haftada 3'üncü Baskı
Yazar Cüneyt Öztürk'ün "Kod Adı Bozkurt" adlı kitabına büyük ilgi...
Yıllardır Doğru Sandığımız 10 Tarihi Yanılgı
Yıllardır doğru sandığımız ama gerçekliği hiç bir belge ile ispatlanamamış 10 tarihi yanılgı.
Hackerlar Tek Tuşla 5 Yıllık Hapis Cezasını Sildiler
UYAP'a giren kimliği belirsiz kişilerin, Kocaeli İnfaz Savcılığı'nda 5 ...
Mısır Türkiye İle İlişkilerini Krize Sokuyor
Darbe yönetimi almış olduğu bir dizi kararla, Türkiye ile ilişkilerini askıya aldı.
 
 
Kaçak Balıkçıların 'Bilmiyorduk' Bahanesi 'Direkten' Dönecek
Türkiye’nin Deniz ve Kıyı Koruma Alanları Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi ...
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
Büyük Taarruz'un 91 inci yıldönümünü gururla kutluyoruz
Turistler Müzelerden Memnun, Tuvaletlerinden Muzdarip
Müze ziyaretçileri, yapılan anketlerde en çok tuvaletlerden şikayetçi olduklarını belirtti.
Gönül Şen Yoğun Bakımda
İstanbul'da baş ağrısı nedeniyle gittiği hastanede fenalaşarak yoğun bakıma ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi

GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Kıbrıs’ın Sahibi Biziz
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya