Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   18/22 °C
 
 
    Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması  
 
    KANTDER'de Antalya Usulü Hibeş Etkinliği  
 
    İbrahim Tatlıses: Reddi miras yapacağım!  
 
    UBP Milletvekili Hasipoğlundan Strazburg’da Önemli Mesaj  
Yurt Genelinde Demokrasi Nöbetleri Coşkuyla Sürüyor
Yurt Genelinde Demokrasi Nöbetleri Coşkuyla Sürüyor
 
Yurt genelinde vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek için gerçekleştirdiği demokrasi nöbetini sürdürüyor.
 
9 Ağustos 2016 Salı - 09:51

Ankara

Ankara Kızılay Meydanı'nda binlerce vatandaş, "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından, bugün de kadın-erkek, genç-yaşlı binlerce vatandaş, Kızılay Meydanı'nda toplanarak, "demokrasi nöbeti"ne katıldı.

Meydana kurulan platformdan TBMM İdare Amiri AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ile bazı milletvekilleri ve belediye başkanları halkı selamladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterisi, alanda coşkulu dakikaların yaşanmasına neden olurken, vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile Türkçe ve İngilizce yazılı darbe karşıtı pankartlar taşıdı.

Alandaki dev ekranlardan darbe girişiminin yaşandığı geceye ait görüntüleri izleyen vatandaşlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı attı. Kuran-ı Kerim tilaveti sonrasında darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit olan vatandaşlar için dua edildi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde demokrasi nöbeti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı binlerce vatandaş, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.

Alana kurulan dev ekranlardan darbe girişiminin yaşandığı geceye ait görüntüleri izleyen vatandaşlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye slogan attı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit olanlar için dua edildi.

İstanbul

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren İstanbullular, kentin meydanlarında "demokrasi nöbeti" tutmayı sürdürdü.

İstanbul'un farklı meydanlarında toplanan vatandaşlar, ellerinde çeşitli döviz, şehitlerin fotoğrafları ve Türk bayraklarıyla darbe girişimine tepki göstermeye devam ediyor.

Taksim Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş, Beyoğlu Belediyesi'nce kurulan "demokrasi kürsüsü"nden çalınan marş ve şarkılara eşlik etti.

Sık sık "Dik dur eğilme bu millet seninle" sloganları atan vatandaşlar, meydana kurulan dev ekranlardan da darbe girişimi sırasında şehit düşen ve gazi olan vatandaşlara ait fotoğraf sunumunu izledi.

Saraçhane, Kısıklı ve Silivri'de de toplanan binlerce vatandaş "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

İzmir

İzmir Konak Meydanı'nda 15 Temmuz'dan bu yana her akşam toplanan her kesim ve yaştan vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla şarkılar ve marşlara eşlik etti, FETÖ aleyhine sloganlar attı.

"Öleceksek adam gibi ölelim", "81 ilde nöbetteyiz" pankartlarının açıldığı demokrasi nöbetinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmaları ve 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin görüntüler dev ekrana yansıtıldı.

Vatandaşlar, "Dombıra" ve "Türkiyem" şarkılarına meşale ve cep telefonlarının ışıklarıyla eşlik etti.

Çanakkale

Çanakkale'de İskele Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarını sallayıp, çalınan marş, şarkı ve türkülere eşlik etti.

Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu etkinlikte, hayırseverler tarafından pilav ve su ikram edildi.

Balıkesir

Balıkesir'de Milli İrade Meydanı'nda İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan demokrasi nöbetinde, "15 Temmuz Şehitleri" anısına Kur'an-ı Kerim okundu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda darbe girişimine ait görüntüler ile gündeme dair haberler izlendi.

Meydana Türk bayraklarıyla gelen vatandaşlar, Balıkesir Büyükşehir Belediye Bandosu'nun çaldığı marşlarla eğlendi.

Yalova

Yalova'da, 15 Temmuz'dan bu yana Cumhuriyet Meydanı'nı boş bırakmayan vatandaşlar, darbe girişiminde bulunanlar aleyhinde slogan attı.

Alanda kurulan dev ekranda, televizyon kanallarından gündemi takip eden vatandaşlar, haber bültenlerini izledi, söylenen marşlara eşlik etti.

Ayrıca hayatını kaybeden şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Bursa

Bursa'da kentin çeşitli noktalarından AK Parti Bursa İl Başkanlığının da bulunduğu Şehreküstü semtindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na ellerinde Türk bayraklarıyla gelen vatandaşlar, slogan atıp, darbe girişimine karşı tepkilerini dile getirdi. Bazı vatandaşlar da dövizler taşıyarak darbe girişimini protesto etti.

Meydan ve çevresindeki yeşil alanlarda nöbete devam eden katılımcılar, Kuran-ı Kerim tilavetini dinleyerek darbe girişiminde şehit olanlar için dua etti.

Eskişehir

Eskişehir'de Vilayet Meydanı'nda ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu. Vatandaşlar, şehit olanlar için okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyip, dua etti. Türk Kızılayı, ilçe belediyeleri, çeşitli kurum ve kuruluşlarca meydandakilere yiyecek ve içecek ikram edildi.

Vatandaşlar, müzikler eşliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümeti destekleyen sloganlar attı.

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe kalkışmasının ardından vatandaşlara yaptığı çağrı üzerine insanların sokaklara döküldüğünü anımsatarak, dün de İstanbul Yenikapı'da siyasi parti liderlerinin de katıldığı ve dünyaya örnek olacak bir mitingin gerçekleştirildiğini anımsattı.

Adana

Adana'da, çok sayıda vatandaş "demokrasi nöbeti" için Uğur Mumcu Meydanı'nda toplandı. Alanda oluşturulan platformda darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için Kur'an-ı Kerim okundu.Müzik eşliğinde ellerindeki Türk bayraklarını sallayan vatandaşlar, zaman zaman tekbir getirdi.Türk Kızılayı, Yüreğir Belediyesi ve bazı sivil toplum kuruluşları tarafından alandaki vatandaşlara çeşitli yiyecekler ikram edildi.

Mersin

Mersin'de çok sayıda vatandaş, FETÖ'nün darbe girişimine tepki amacıyla ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Alanı'nda bir araya geldi. Vatandaşlar sloganlarla FETÖ'ye tepki gösterdi. Alan içerisinde kurulan platformda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmiş dönemlerde katılmış olduğu televizyon programlarından bölümler sunulurken, "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atıldı.Çalınan şarkılara eşlik eden kalabalığın alandaki nöbeti sürerken, araçlarına Türk bayrakları asan bazı vatandaşlar dakent merkezinde konvoylar oluşturdu.

Hatay

Hatay'da vatandaşlar, 15 Temmuz Milli İrade Parkı'nda toplandı. Ellerinde Türk bayraklarıyla slogan atan vatandaşlar, FETÖ'ye tepkilerini dile getirdi.Etkinlikte Kur'an-ı Kerim okundu, şehitler için dualar edildi.Antakya Belediyesi Mehteran Takımı'nın da katıldığı etkinlikte vatandaşlar, çalınan marşlara eşlik etti.

Kütahya

Kütahya'da merkez ve ilçelerde "demokrasi nöbeti" tutmak için binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla meydanlara akın etti.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Zafer Meydanı'nda yaptığı konuşmada, "Halkın meydanlarda dosta güven, düşmana da korku verdiğini söyledi.

Bilecik

Bilecik'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Vatandaşlar, kentin çeşitli noktalarından araçlarla ve yaya olarak ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan atarak, darbe girişimine tepki gösterdi.

Alanda kurulan dev ekranda gündemi takip eden vatandaşlar, haber bültenlerini izledi ve ellerinde Türk bayraklarıyla marşlara eşlik etti.

Kocaeli

Kocaeli'de ellerinde Türk bayraklarıyla İzmit ilçesindeki Perşembe Pazarı alanında toplanan ve FETÖ aleyhine slogan atan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete desteklerini dile getirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, FETÖ'nün darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit olan güvenlik güçleri ve siviller için dua edildi, Kur'an-ı Kerim okundu.

Programda, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve diğer protokol üyeleri vatandaşları selamladı.

Edirne

Edirne'de Saraçlar Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı önünde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, meydanlara kurulan ekranlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın darbe girişimi sırasında yaptığı konuşmaları ve olay gecesi yaşanan görüntüleri izledi.

Kırklareli

Kırklareli'de de vatandaşlar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlattıkları "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunduğu demokrasi nöbetinde dualar edildi.

Tekirdağ

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla başlatılan "demokrasi nöbeti", Tekirdağ'da vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor.

Tekirdağ'da valilik binası önünde toplanan vatandaşlar, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okudu.

Vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı.

Sinop

Sinop'ta ellerinde Türk bayraklarıyla Hükümet Konağı Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, slogan atarak darbe girişiminde bulunanlara tepki gösterdi. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından şehitler için dua edildi.

Vali Kemal Cirit, burada yaptığı konuşmada, demokrasi nöbetlerinin FETÖ örgütü ile mücadele eden devlet kurumlarına güç ve azim verdiğini söyledi.

Samsun

Samsun'da Cumhuriyet Meydanı'nda ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, meydana kurulan dev ekranlarda darbe girişimine yönelik görüntüleri izledi, darbe girişimi sırasında şehit olanlar için dua okundu.

Kastamonu

Kastamonu'da da vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, okunan Kuran-ı Kerim'i dinledi, şehitler için edilen dua etti.

Isparta

Isparta'da Hükümet Meydanı'ndaki "demokrasi nöbetinde", aralarında sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda kişi, Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleriyle darbe girişimine tepki gösterdi.

Kayseri

Kayseri'de, ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, darbe girişiminde bulunan FETÖ aleyhine slogan attı.

Vatandaşları selamlayan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, demokrasi nöbetine katılanlara teşekkür etti.

Türkiye'ye tatile gelen 3 Kanada vatandaşı da Türk arkadaşlarıyla Cumhuriyet Meydanı'na gelerek demokrasi nöbeti tutanlara destek verdi.

Niğde

FETÖ'nün darbe girişimi, Niğde Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'nda toplanan vatandaşlar tarafından da protesto edildi.

Ellerindeki pankartlar ve Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı attı.

Kurulan platformda Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu.

Yozgat

Yozgat'ta Cumhuriyet Meydanı'nı akşam saatlerinden itibaren dolduran vatandaşlar, Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetini sürdürdü.

Vatandaşlar, marşlar eşliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan attı. Grup Patika, meydanda konser verdi.

Kırıkkale

Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran vatandaşlar Kırıkkale Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde ellerindeki Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Dik dur, eğilme, Kırıkkale seninle", "Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganları attı.

Sivas

Sivas'ta kent meydanında toplanan vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Ellerinde pankartlar ve Türk bayraklarıyla akşam saatlerinde Valilik önünde toplananlar, şehitler için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu.

Nevşehir

Nevşehir’de Diriliş Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, FETÖ aleyhine slogan atarak tepkilerini gösterdi.

İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından sahneye çıkan Belediye Mehter Takımı marşlar seslendirdi.

Kırşehir

Kırşehir Cacabey Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, 15 Temmuz'daki darbe girişimini protesto etti. Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanı dolduran vatandaşlar, demokrasi nöbetini sürdürdü.

Şehitler için Kur'an-ı Kerim ve dua okunmasının ardından Kırşehir'de faaliyet gösteren Grup Doğuş, tasavvuf konseri verdi.

Sakarya

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki için meydanlardaki demokrasi nöbeti devam ediyor.

Demokrasi Meydanı'nda ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, FETÖ ve askeri darbe girişiminde bulunanlar aleyhine sloganlar attı.

Diyarbakır

Diyarbakır Merkez Kayapınar ilçesindeki Park Orman'da, ellerinde Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleriyle toplanan vatandaşlar, darbe girişimine tepki gösterdi.

"Reise selam, FETÖ'ye idam", "Dik dur eğilme bu halk seninle", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganlarının yükseldiği alana, "Şu an taraf olma zamanı değil birlik olma zamanıdır", "Darbecilere karşı tek yürek" yazılı afişler asıldı.

Batman

Batman Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu, Türk bayraklarıyla süslenen Adalet Caddesi'nde toplanan vatandaşların "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Kur'an-i Kerim tilaveti ile başlayan etkinlik, Türkçe, Kürtçe ve Arapça ilahiler eşliğinde devam etti.

Bingöl

Bingöl'de, ellerinde Türk bayraklarıyla 15 Temmuz Direniş Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

Siirt

Siirt'te, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla Valilik önündeki demokrasi nöbetinde bir araya geldi.

Vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Dik dur eğilme millet seninle", "Siirt burada darbeciler nerede", "Darbeye karşı omuz omuza" sloganları attı.

Mardin

Mardin'de, ellerinde Türk bayraklarıyla AK Parti İl Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar, "Darbeler tutmaz, ezanlar susmaz", "Mardin burada, FETÖ nerede", "İdam isteriz" ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde slogan attı.

Karabük ve Safranbolu

Karabük ve Safranbolu'da meydanlarda toplanan vatandaşlar akşam ve yatsı namazını kıldı, ardından ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak darbe girişiminde bulunan FETÖ aleyhinde slogan attı.

Bartın

Bartın'da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Aydın

Aydın'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki için binlerce vatandaş meydanlardaki demokrasi nöbetine devam ediyor.

Atatürk Kent Meydanı'nda toplanan çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla "Dik dur eğilme bu millet seninle" "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Recep Tayyip Erdoğan", "Darbeye hayır", "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları attı.

Van

Van'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından vatandaşlar tarafından başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Beşyol Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerini taşıdı.

"Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Dik dur eğilme", "FETÖ'ye idam" sloganlarının atıldığı meydanda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Uşak

Uşak'ta,15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürdürdü.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın da katılımıyla belediye binası önünde toplanan vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla mehteran takımı eşliğinde İsmet Paşa Caddesi'ni kullanarak kent meydanına yürüdü.

Antalya

Antalya'da, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile slogan atarak, darbe girişimine tepki gösterdi. Haberlerin dev ekrandan izlendiği demokrasi nöbetine, Vali Münir Karaloğlu, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer de destek verdi.

Ordu

Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, din görevlileri tarafından okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı konuşmada, ilk günden bu yana meydanlarda nöbet tutan vatandaşlara teşekkür etti.

Rize

Rize'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu.

Vatandaşlar, müzikler eşliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet lehine slogan attı.

Trabzon

Trabzon Atatürk Alanı'ndaki AK Parti Trabzon İl Başkanlığı önünde devam eden demokrasi nöbetine katılanlar, Tasavvuf Musikisi Korosu'nun konserini dinledi.

Darbe gecesi ülke genelinde yaşanan olayları sinevizyondan izleyen vatandaşlar, FETÖ aleyhine slogan attı.

Giresun

Giresun'da vatandaşlar, Atatürk Meydanı'ndaki demokrasi nöbetini sürdürüyor. Sivil toplum örgütü üyeleri ise meydanda kurdukları çadırda nöbete devam ediyor.

Demokrasi nöbetindeki vatandaşlara meydanda çay ikram ediliyor.

Gümüşhane

Gümüşhane'de Atatürk Caddesi’nde düzenlenen programa, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından alanda bulunanlar, Kur'an-ı Kerim tilaveti dinleyerek dua etti.

Bayburt

Bayburt'ta Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Bayburt Valiliği önünde bir araya gelen vatandaşlar, "demokrasi nöbeti" tuttu.

Konya

Konya'da vatandaşlar ellerinde bayrak ve pankartlarla Mevlana Meydanı'nı doldurdu. Kurulan platformda okunan şiir ve Kuran-ı Kerim tilavetlerini dinledi.

Karaman

Karaman'da Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak, darbe girişimini tepki gösterdi.

Aksaray

Aksaray'da, kent meydanında akşam namazının kılınmasıyla başlayan programda meydanı dolduran vatandaşlar, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" sloganları attı.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da akşam namazının kılınmasıyla başlayan programda, ellerinde Türk bayraklarıyla meydanı dolduran vatandaşlar, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" şeklinde sloganlar attı. Meydanda kurulan platformda Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu.

Muş

Muş'ta, Belediye Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterini açarak ellerindeki Türk bayraklarıyla sürekli tekbir getiren vatandaşlar, sloganlar atarak darbe girişimini lanetledi.

Bitlis

Bitlis'te de FETÖ darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar, 25 gündür "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor. FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine 25 gündür meydanları bırakmayan vatandaşlar, AK Parti Bitlis İl Başkanlığı önünde ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak, darbe girişimini lanetledi.

Manisa

Manisa il merkezinde Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden demokrasi nöbetinde darbe girişimi sırasında yaşamını yitirenler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okundu.

Turgutlu ve Demirci ilçelerinde de vatandaşlar, meydanlarda nöbetlerine devam etti. 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
İzdivaç Programlarına Ağır Yaptırımlar Geliyor
 
Kızılay Meydanı'nın İsmi Değişti
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Açıklamalarda Bulundu
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: "Bugüne kadar, emniyet ...
Türkiye Diyanet Vakfı 2016 Yılı Kurban Bedellerini Açıkladı
2016 yılı kurban bedelleri, yurt içinde 690 TL, yurt dışında 500 TL olarak belirlendi.
Yanikapı'da 5 Milyon Kişi Tek Yürek Oldu
Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne ...
Başbakanlık'taki Güvenlik Toplantısı Sona Erdi
Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik toplantısı sona erdi.
 
 
Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingine Hazırlanıyor
Yenikapı Miting Alanı, 3,5 milyon katılımcıya hizmet verecek kapasitede hazırlanıyor.
İstihbaratta Yeni Formül MİT+GİM
MİT, Emniyet ve Jandarma'nın iç istihbaratının Güvenlik İstihbarat Müsteşarlığı ...
Yenikapı Mitingi Öncesi Çankaya'da Güvenlik Toplantısı
Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında güvenlik toplantısı yapılacak
Erdoğan ve Nazarbayev FETÖ Okulları Hakkında Anlaştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan ...
 
 
Kılıçdaroğlu 7 Ağustos'ta Yenikapı'da
Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne CHP lideri Kılıçdaroğlu da katılma kararı ...
FETÖ'nün Uyuyan Hücreleri Deşifre Ediliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otele düzenlenen baskını yöneten paşa ...
Gözler CHP MYK Toplantısında
CHP MYK, Yenikapı daveti için olağanüstü toplandı.
Ağbal'dan Vergi Affı Düzenlemesiyle İlgili Açıklama
Maliye Bakanı Ağbal vergi affı düzenlemesiyle ilgili yaptığı açıklamada ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması

Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya