Siz Türkiye’yi bilir misiniz? Bilseniz de ne kadar iyi tanırsınız?
Peki ya beni? Diyelim ki tanırsınız ama ne kadar?
Siz Edirne’de hiç ciğer yediniz mi, Kars sokaklarında gezerek bir peynirciye, Erzurum Oltu’da bir tespih yapan dükkâna, Mardin Midyat’ta telkâri işleyen bir ustanın elini sıktınız mı?
Tarihini, kültürünü, orada yaşayan halkı tanıdınız mı?
Anadolu insanlarıyla sohbet edip bir çayını, kahvesini içtiniz mi?
Siz Çanakkale Şehitliği’ne hiç gittiniz mi? Orada bu vatan için şehit düşmüş, yatan ecdatlarımızın memleketlerinin neresi olduğunu okudunuz mu?
Siz bu memleketin ecdatlarının Kurtuluş Savaşı’nda, Kıbrıs Barış Harekâtı’nda aynı karavanaya kaşık salladıklarını, Siirtli Mesut ile İzmirli Hasan Onbaşı’nın sırt sırta savaştıklarını biliyor musunuz?
Siz Türkiye’yi; benim ülkemi, beni, bizleri tanıyor musunuz?
Türk’ü, Laz’ı, Kürt’ü, Çerkez’i, Abaza’sı, Arap’ı, Alevi’si, Sünni’si ile gökyüzünde dalgalanan ay yıldızlı bayrağı, minarelerindeki ezanıyla, atasından emanet ecdat yadigârı Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan, benim ülkeme, benim insanıma kurduğunuz kirli tezgâhla şu an Türkiye’m şehit kanlarıyla sulanıyor.
Bazı karanlık kirli dış destekli güçlerin desteğini aldığı artık açık açık belli olan Türk insanının dini dili eğitim kültürü sporu iyi niyeti suistimal edilerek İnsanlarımız tahrik ediliyor. Gazetecisinden, aydınına, iş adamından, politikacısına, sendikacısından, medya patronuna, insanımız gruplaştırılmak, ötekileştirilmek isteniyor. Ülkemiz bölünsün isteniyor.
Gazeteler, TV kanalları, politikacılar, köşe yazarları birbirine girip karşılıklı suçlamalar ithamlar yaptıkça halkımız da birbirine kinleniyor, sokağa dökülüyor, yakıyor, yıkıyor ve maalesef istenilen kirli tezgâha alet edilmek isteniyor.
Ama şunu iyi bilin ki; benim ülkemin insanı dosttur, benim ülkemin insanı candır, canandır. Tıpkı benim gibi…
Kendisine uzatılan kardeşlik elini asla geri çevirmez ama düşman elini sıkarak da kendi elini asla kirletmez.
Benim ülkemin insanı kendisine uzatılan kardeşlik elini sıkarak öfkesini yener, acısını kinini yüreğinin derinliklerine atar ve mutlaka gün gelir ülkesinin üzerine oynanmak isteyen kirli tezgâhı bozar.
Ben buradan ülkemin tüm insanlarına sesleniyorum!
GELİN HEP BİRLİKTE ÜLKEMİZ ÜZERİNE OYNANMAK İSTENEN BU KİRLİ TEZGÂHI BOZALIM.
HERKES BİRBİRİNE KARDEŞLİK ELİNİ UZATSIN.
ÜLKEMİZ BİR OLSUN, BİRLİK OLSUN.
HANİNLER AKITTIKLARI KANDA BOĞULSUN.
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Küfür, hakaret içeren; dil, din,
ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük
harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP
adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin
yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma
ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından
kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.