Kahramanımız Antalya’da meyve sebze ihracatı yapan bir iş adamımız. Çevresi, siyasi yapısı, geçmişi özellikle seracılıktaki başarısı göz kamaştırıyor.
Antalya’da sokakta tanınmasının dışında medyadaki ortamı da sevdiğini bilmeyen yok. Sık sık Rusya ziyaretlerini ticari işlerine bağlayanlar onu keyifle anlatıyorlar.
Geçtiğimiz günlerde Moskova’daki bir otel lobisinde onu gören bir iş adamı ilk önce gözlerini ovalayarak acaba yanlış mı görüyorum demiş. Ardından yanaklarını çimdiklemiş. Bakmış ki hayal değil gördüklerine zorda olsa inanmış. Bizimki yanında genç Rus sevgilisi ile lobide sarmaş dolaş sanki yılların özlemini gideriyor.
Rusçası iyi olan bize bu konuyu anlatan dostumuz otel yetkililerine bu kim diye sorunca en itibarlı müşterimiz, sevgilisine olan bağımlılığını Moskova’da bilmeyen yoktur sözüyle milli çapkınımızın yanından uzaklaşarak kendi işine bakmış.
Bizimki ise Türkiye’deki iş adamlığı üzerine şimdi milli çapkınlığı da ilave ederek Moskova’da ‘Enişte’ olarak ün yapmış.