Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   19/24 °C
 
 
    Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü  
 
    Muratpaşa'da Dünya Çocuk Hakları Parkı tamamlandı  
 
    GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi  
 
    Prof. Dr Ata Atun Yazdı :Kıbrıs’ın Sahibi Biziz  
Burcunuz 2011 Yılı İçin Ne Diyor?
Burcunuz 2011 Yılı İçin Ne Diyor?
 
ABD’li ünlü astrologların burçlara göre 2011 yorumları Byturco’da... 2011 yılında sizi neler bekliyor? 2011 falında kariyer hayatımdaki gelişmeler? 2011 aşk ve evlilik hayatı nasıl olacak?
 
29 Aralık 2010 Çarşamba - 10:00

Hangi burç 2011’de daha şanslı hangisi daha şanssız... Para, Aşk, Sağlık hangi burçlara gülecek, hangi burçlara küsecek...

2011 Koç Burcu Yorumları
 
2010 Koç Burcu Yorumları2011 de hedeflerinizi gerçekleştirmek için yavaş fakat emin adımlarla yürüyebilirsiniz. Bu adımlar sizi zamanı geldiğinde zirveye ulaştıracaktır. Diğer insanlarla ortaklaşa düşünmeyi, işbirliğinde bulunmayı kabullenmelisiniz. Yenilikte bulunmak için güçlü insanlarla temas ediniz. Bu güçlü insanlar size yepyeni bir dünyanın kapısını açabilirler. İyimserlik, istediğin kadar özgür olma ve rutin işlerden uzaklaşma fırsatı sağlayacak. Eğitim, yurtdışı, seyahatler, ortaklıklar ve ikili ilişkiler konusunda bereketli ve olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu yıl yalnız yaşayan Koçlar uzaklara gidip yerleşmeyi isteyebilir yâda eğitim amaçlı bir yer değişikliği yaşayabilirler. İdeallerine odaklanmak seni hayata yakınlaştıracak, eğitim ve seyahatle ilgili yeni fırsatlar seni heyecanlandıracak. Yaratıcı konularda ortak bir çalışmaya imza atabilir, seyahatler ve yeni kültürler konusunda sezgi ve hayaller önem kazanabilir. Duygusal olarak hassas olduğunuz bir yıl, bir ilişkinin düzelmesi, tedavi olması ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Yeni iş fırsatları, seyahatler, dost toplantıları bu yıl gündeminde oldukça yer alacak. Stratejik birleşmeler için çok sıkı çalışman gerekebilir. Finans ve iş dünyasında seni destekleyen insanlar bulacaksın.
 
2011 Boğa Burcu Yorumları
 
2010 Boga Burcu Yorumuları2011 yılı Boğalar için farklılıkların yeniliklerin yılı olacak. Bu değişimler yaşanırken sıkıntılı dönemlerin de sizi beklediğini unutmayın ancak mücadeleci boğalar bu sıkıntıların üstesinden gelmeyi başaracak. Yeni girişecekleri işlerde maddi sorunlarla karşılaşmaları olası. Yeni yatırımlara girişmeden önce ihtiyatlı davranmada fayda var. Çocuk sahibi Boğalar çocukları ile ilgili problemler yaşaya bilir. Çocuk sahibi olmayı düşünenler ise bu yıl çocuk sahibi olabilirsiniz.
 
2011 İkizler Burcu Yorumları
 
2011 Ikizler Burcu Yorumları2011 yılı hayatınıza daha fazla yolculuk, yabancılarla ilişki ve aynı zamanda bilginizi geliştirebileceğiniz, akademik çalışmalar getirebilir. Zihinsel açından daha dikkatli, anlaşmalara özen gösteren, ilişkilerinizi daha iyi kullanan bir konuma gelmektesiniz. Kardeşlerle ilişkilerinizde daha dengeli olmak, uyum ve anlaşma yaratmak durumundasınız. Bu yıl eğitim hayatı devam eden ikizler içinde başarılı bir yıl olacak. Hayata bakış açınız canlanırken, eğitsel konular ufuklarınızı genişletebilir. Düşünsel açıdan özgürleştiğinizi hissedebileceksiniz. Bu yıl çocuklarınıza daha çok vakit ayırdığınız onlarla ilişkileriniz her zamankinden daha iyi olduğu bir olacak. Uzakta yaşayan çocuklarınızla daha sık haberleşeceksiniz varsa aradaki kırgınlıkların veya yanlış anlaşılmaların düzeldiğini göreceksiniz. Yurt dışında yaşayan ikizler burçları ise bu yılın ilk yarısı memleketlerine dönüş yapabilir yâda yapmayı düşüneceklerdir. Maddi sıkıntılar bu yıl çözüme kavuşabilir ancak şunu da belirtmeliyiz ayağınızı yorganına göre uzatmalısınız. Artık sizi sıkan kemerlerden kurtuluyorsunuz. Bazılarınız oldukça zorlandılar. 2011 sizi ödüllendirecek. Hem iş, hem aşk konusunda şanslı bir yıla giriyorsunuz. İş kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenize daha kararlı davranarak, size sunulan fırsatları değerlendireceksiniz. Gelirler konusunda kazançlarınız olabilir. Kredi, sigorta, miras ve alacaklarınız ile ilgili beklentileriniz olumlu sonuçlanabilir.
 
2011 Yenğeç Burcu Yorumları
 
2011 Yenğeç Burcu YorumlarıSevgili yengeç 2011 de Yaratıcılığınızı dış dünyaya sunabilir, gizli güçlerinizi uyandırabilirsiniz. Bütün bunlar için şimdi önünüzde yepyeni bir yıl var. Hiç kuşkusuz bu yıl son derece şanslısınız ve birden ortaya çıkan imkânları değerlendirmeye bakmalı, tembellik etmemelisiniz Yılın ilk yarısında, her türlü eğitim, yurt dışı bağlantılı yolculuklar ve hukuksal konularla ilgili girişimlerinizde başarılı sonuçlar alacak ve kendinizi geliştirerek geleceğinize yatırım yapacaksınız. Bu yıl enerjiniz ışık saçacak. Kısa yollar ve uzun yollar bu yıl sizi etkileyecek. Beklenmedik olaylara hazır olun. Karşınıza çıkabilecek fırsatları lütfen geleceğinizi düşünerek iyi değerlendirin. Dostlarınızı iyi seçin. Çıkarlarınızı iyi koruyun. Kimseye kendinizden daha fazla güvenmeyin. Özellikle ortaklaşa konularda alacak-verecek hesabınızı iyi yapın. Çıkacağınız yolculuklarda bütçenizi iyi ayarlayın. Şubat sonu gibi evinizle ilgili sorunlar ve harcamalar artabilir. Haziran sonunda ise iş ve kariyer konularında yurtdışı bağlantılarınızla ilgili beklenmedik sorunlar çıkabilir, beklediğiniz ödemelerin gecikmesinden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ağustos ayında işle ilgili beklediğiniz bir ödeme varsa hazır olun, tahsil etme şansınız var. Ağustos sonrası maddi konularda daha sakin düşünerek temkinli hareket etmeniz gerek özellikle yeni bir yatırım yapmak olsun ev arsa almak olsun iyi düşünerek hareket edin.
 
2011 Aslan Burcu Yorumları
 
2011 Aslan Burcu YorumlarıSevgili Aslan 2011 de farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarıyla olan iyi ilişkileriniz sayesinde mesleki alanda uzmanlaşabilirsiniz. Hayatınızı biçimlendirme ve yeni hedeflere yönelmeye istekli olabilirsiniz. Güçlü iradenizle olayları kendi iyiliğinize olacak şekilde yönlendirmeyi arzulayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürmeniz kendinizi yeniden keşfederek dış dünyaya sunabilmeniz açısından önemlidir. Geçmişte yaşananların gölgesi altında kalarak, üzülmek, hayıflanmak yerine kendi içinizdeki özgür insanı ortaya çıkartarak gücünüzü yeniden toplayabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte etrafınızdaki insanları iyice tanımadan, iyi niyetli bir şekilde sırlarınızı kimseyle paylaşmayınız. Evlilik, iş ortaklığı, eğitim, gelişim, akademik kariyer nedenleriyle yerleşim yerinizi değiştirebilir, bir başka ülke veya şehirde ikamet etmek için mücadele verebilirsiniz. Sınırlarınızı iyi bilmeniz, bütçenizi ciddi biçimde düzenlemeniz ve savurganlıktan uzak durmanız gerekiyor. Etrafınıza uyum sağlamak, zevk ve konfor içinde yaşamak ihtiyacınızın diğer zamanlara göre çok daha ön plana çıktığı, önünüze çıkan engelleri kolayca aştığınız, barış, güzellik ve estetik duygunuzun yüksek olduğu bir yıl sizi bekliyor.
 
2011 Başak Burcu Yorumları
 
2011 Başak Burcu Yorumlarıİdeallerinizi hayatın bizzat içinde uygulayabileceğiniz, sabırlı adımlarla kendi gerçeğinizi kendiniz oluşturabileceğiniz bir 2011 var önünüzde. Sorumluluk duygusunun ; aşk, çocuklar, yaratıcı ifade, sanatsal yollar ve hayatın genelinde etkili olacağı bu yıl, aşk konusunda gerçekçi ve uygun seçimlerde bulunabilirsiniz. Eğitim hayatında pürüzlerle karşılan başaklar içinde bu yıl pürüzlerin silindiği son derece başarılı bir yıl olacak. Sevgili başak biz olmanın güzelliğini yepyeni bir aşkın heyecanı içinde yaşayabilir, ilişkinizi ciddiyet içinde sürdürebilir, seçici ve özenli davranabilirsiniz. Gereksiz ve boş yere zaman kaybetmeden hangi alanda yeteneklerinizi ortaya koymanız gerektiğini tespit ediniz. Çünkü bunu yaptığınız takdirde büyümemeniz için bir neden yoktur. Yeter ki dağılmayınız. Mutlaka bir hedefiniz olsun. Belirsizliklerle karşılaştığınızda sakın yılmayınız. Hedeflerinizden şaşmadığınız sürece başaramayacağınız hiçbir şey yok. Bu yıl isteklerinize kavuştuğunuz maddi sıkıntıların hafifleyeceği belki uzun süredir planladığınız birikimi yapma fırsatı bulduğunuz bir yıl olacak. Bu belki bir ev yâda arsa alımı olabilir. Paranızı ileride memnun olacağınız sizi mutlu edecek yatırımlara yönlendire bilirsiniz. Ancak sevgili başak çevrenizin sizi esir almasına izin vermeyiniz. Hayatınızın bundan sonrası için kendi kararlarınızı kendiniz veriniz. Vizyonunuzun yükseleceği bu yıl, sezgileriniz sizi besleyicidir. İç sesinize kulak veriniz. Gizli hayalleriniz içten beklentileriniz var bunlara yönelik ilginç gelişmelere hazır olun. Temmuz gibi uzun yollar var. Kiminiz iyi bir olay kiminiz biraz can sıkıcı bir olay vesilesiyle yola gidebilir. Bazılarınızın da beklenmedik bir olay yüzünden yol hazırlığı suya düşebilir. Mesleğinden ve genel olarak hayatından memnun olmayan başaklar şapkasını önüne alıp düşünecekler ve hayatlarına yenilik katmak arzusu ve ihtiyacıyla yeni yollara başvuracaklar. 2011 de geleceğiniz açısından yeni olanaklar elde edebilir, karlı yatırımlara girişebilir, daha iyi gelir getiren bir işe girebilirsiniz. Tüm bunları gerçekleştirecek enerjiyi bu yıl bulacaksınız.
 
2011 Terazi Burcu Yorumları
 
2011 Terazi Burcu YorumlarıBu yıl bolluk ve şans sizin yanınızda. Maddi açıdan ve gelişim açısından çok şanslı bir yıla giriyorsunuz. Eğitim hayatı devam eden yada bir sınava hazırlanan teraziler için de başarı var. Yılın ilk yarısı ev satın almaktan dekorasyona kadar çeşitli ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili düzenlemelere girişebilirsiniz. Keyif duyduğunuz konularda daha az zahmetli ve çoğunlukla sizin isteyeceğiniz, kabul edeceğiniz uğraşlar içine gireceksiniz. Aşkta ve beraberliklerde arzularınızı daha güçlü biçimde ortaya koyuyorsunuz. Aşk hayatınızda sizi heyecanlandırıp, mutlu edecek ve ciddi anlamda ele alabileceğiniz beraberlikler söz konusu olabilir. Çoktandır özlediğiniz kişilerle kucaklaşmalar yaşayabilirsiniz. Mart gibi bazı sıkıntılar olabilir, sorunlarınızı tek başınıza çözmeyiniz. Ailenizden destek isteyin. Yaşamsal bakış açınızda değişimler meydana gelebilir. Farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl tatil planları keyifle uygulanacak ve gittiğiniz yerden müthiş zevk alacaksınız. Eylül sonrasında ise arkadaş çevrenizden, sosyal gruplarınızdan ayrılıp kendi başınıza kalmayı isteyebilirsiniz, Çocuk sahibi teraziler yılın ikinci yarısı çocukları ile ilgili konularda fikir alışverişlerinde bulunabilir, ilginç kararlar alabilirsiniz. Bu çocuklarınız eğitim hayatı olabileceği gibi evlilikleri ile ilgili bir kararda olabilir. Ekim gibi ilişkilerinizde daha soğukkanlı olmaya gayret edin. Sosyal ilişkiler ve yeni çevreler hayatınızı yeniden yapılandıracak. Duyacağınız haberler giden gelenler hep sürprizli ve ani olacak. Karşılaşacağınız fırsatları anlayabilir ve yakalayabilirseniz hayatınız çok değişebilir. Hayata daha iyimser ve güvenle baktığınız güzel bir yıl sizi bekliyor.
 
2011 Akrep Burcu Yorumları

2011 Akrep Burcu YorumlarıSevgili Akrep 2011 de iş konularına odaklanacaksınız. Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz. Kazançlarınızı ve başarınızı pekiştirecek fırsatlar ayağınıza gelecek. Şans gezegeninizin size vereceği mutluluklar karşısında sanki farklı bir dünyanın kapılarının size açıldığını göreceksiniz. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; yakın çevrenizin de desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Bazı fırsatlar karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamlar oluşacak. Geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Eğer işsizseniz bu yıl güzel bir işin kapıları açılacak. Yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücü bulacaksınız. İşinizle meşgul olurken ailenizi ihmal edebilirsiniz. Aile, sosyal yaşantı ve kişisel maddi evinizle ilgili konular geri plana atılırken, daha çok toplumsal ve yüksek hedefleriniz dâhilinde hareket etmek isteyeceksiniz. Özellikle evli olup da sorun yaşayanlar iş konularına kendilerini kaptırıp da eşlerini ihmal etmemeli. Maddi konularda size yarar sağlayacak çalışmalar yapacaksınız. Yılın ikinci yarısında yurt dışı bağlantılı seyahatler yapabilir ve kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Yüksek mevki arayışı içindesiniz. Çabalarınız olumlu sonuç verecek fakat rakiplerinizden de, etkileşimler alacaksınız. Onlarla savaşınız yok ama durum değerlendirmesi yaparken, üstün yönlerinizi çevreniz üzerinde kullanacaksınız. Baskıcı davranışlardan etkilenmek istemeyeceksiniz. Ağustos ayından itibaren daha fazla dikkat çekecek ve isteklerinizi karşı tarafa daha kolay kabul ettireceksiniz. Böylece yeni girişimleriniz için tüm yaratıcılığınızla kendinizi gösterme fırsatı bulacaksınız. Bu yıl biraz gayretle isteklerinize kavuşmanız mümkün görünüyor.
 
2011 Yay Burcu Yorumları

2011 Yay Burcu YorumlarıSevgili yay 2011 de aileye yeni bir üye katılabileceği gibi, yeni bir eve taşınmak yâda satın almak söz konusu olabilir, yapılmayı bekleyen, yarım kalmış işler için atılım yapabilir, kendiniz için yeni bir başlangıç oluşturabilirsiniz. Bazı işlerinizin yavaş ilerlemesi canınızı sıkabilir. İlişkiler yönünden ise sizden kaynaklı sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bu yıl tek başınıza kalmak istemediğiniz eşiniz arkadaşlarınız veya ailenizle birlikte aktivitelerde bulunmak isteyeceğiniz bir yıl. Bir süredir bağlantıda olmadığınız kişilerle karşılaşabilir yeniden iletişime geçerek bağlantı kurabilirsiniz. Bu yıl yeni yerler görme isteği ve tatil planları hafta sonu gezileri aktiviteleriniz arasında bolca yer alacak. Arkadaşlar ile geçirilecek güzel ve neşeli tatiller, birlikte planlanacak organizasyonlar ve geziler de sizi bekliyor olabilir. Bugüne kadar ulaşmak istediğiniz yerlere gitmek ve bazı sınırları aşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu konularda da ekstra harcamaların da olacağını tahmin edersiniz ancak maddi açıdan rahat bir yıl olacak gibi. Bazı lüks harcamalara kaçsanız da genel anlamda tutumlu olacaksınız. Bu yıl daha çok kazanmak adına arayışlarda bulunabilirsiniz. Alışverişte bulunduğunuz insanları özellikle iyi tanımadığınız kişileri incelemeyi ihmal etmeyiniz. Aileniz ve yuvanızla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir belki aileye yeni biri katılabilir yâda aile bireylerinden birinin özellikle eğitim için yer değiştirmesi gündeme gelebilir. 
 
2011 Oğlak Burcu Yorumları

2011 Oğlak Burcu YorumlarıYeni yatırımlar ve ortaklaşa işler yoluyla maddi güce ulaşmanızı, yeni ortaklıklar kurabilmenizi, ciddi ilişkiler yaşamanızı, ruh eşinizle karşılaşmanızı, parasal konularda dengeli bir bütçe ayarlamanızı, aşkın sihirli gücüyle karşılaşmanızı sağlayacak koca bir 2011 var önünüzde. Bu yıl şansınız oldukça açık olacak, kafanızın içindeki tüm soruların cevabını bulacaksınız. Bu yıl aile bağlarınız daha da güçlenecek. Yaptığınız çalışmalarda değişikliğe giderek daha hızlı ilerlemeniz söz konusu olacak.
 
2011 Kova Burcu Yorumları

2011 Kova Burcu YorumlarıSevgili Kova 2011 yılın ilk yarısı aklınızı maddi konulara vermek, özellikle de borç, alacak, kredi gibi konularda düzenlemelere giderek fayda sağlayabilirsiniz. Eski hesapları gözden geçirmek doğru bir hareket olacaktır. Bu yıl dost çevreniz de bir değişim olabilir yeni dostluklar arkadaşlıklar kuracaksınız. Bu yıl size motivasyon kazandıracak dostlar seçeceksiniz. .Geçmiş yıllarda; eşinizin, arkadaşınızın veya sevgilinizin romantik aşk gösterileri ve duygusal paylaşımlarınız yeterli idi. Artık, bu tür soyut şeylerin dışında, yaşantınızda daha somut nesnelliklere yer vereceksiniz. Tek yaşayanlar için ise, Şubat- Mart dönemin de aşk yolculukları gündeme gelecek. 
 
2011 Balık Burcu Yorumları

2011 Balık Burcu YorumlarıSevgili Balık 2011 tüm isteklerinize kavuştuğunuz her anlamda hayattan istediğinizi alacağınız 2010 da dönemsel olarak yaşadığınız sıkıntıları yaşamadığınız bir yıl olacak. 2011 tam anlamıyla sizin yılınız. İş yaşamınızda meydana gelen gelişmeler, ev hayatınızı da düzene koyabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailenizle ilgili konularda da yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Araba almayı düşünen yâda mevcut arabalarını değiştirmeyi isteyen balıklar bu isteklerini gerçekleştirebilir. İş yükünüz özellikle bu yılın ortalarından itibaren artabilir ve yeni koşullar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi balıklar için bu yıl çocuklarının okul hayatlarındaki başarılarından dolayı mutlu oldukları bir yıl olacak. Bazılarınız güçlü bir evlilik yapabilirsiniz. Kimileriniz ise, ilişkisiyle ilgili mücadeleler verebilir ve hayatınıza bir yön çizebilirsiniz. Bu yıl şansınız çok açık planlarınızı gerçekleştirebilme fırsatı bulacaksınız. Ayrıca bu yıl yurt dışı seyahatleri gerçekleştirebilir ve birçok seyahatten şanslı ve de kazançlı çıkabilirsiniz. Uzun süredir görmeyi istediğiniz, bir yere yolculuk yapabilirsiniz. Yılın ilk yarısı yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir dönem sizi bekliyor olacak. Ağustos'tan itibaren organizasyonlar, sosyal hayat ve arkadaşlarla birliktelik gibi konularda güzel gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Geleceğe dair kurduğunuz umutlarda güzel değişimler, gelişimler yaşanabilir. Bunları en güvendiğiniz dostlarınız ile birlikte paylaşabilir, onlara akıl verebilir ve nasihat alabilirsiniz.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
İnsanlık Tarihini Bu Diş Değiştirecek!
 
ÖSYM Değişiyor...İşte Değişiklikler...
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
İlk Tüp Buzağılar Dünyaya Geldi
Dicle Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nin, hayvancılık açısından çağ ...
Altın İğne ile Gelen Güzellik
İnsanoğlunun çağlar boyu peşinden koştuğu sonsuz gençlik ve güzellik rüyası, ...
Balıkesir Türk Müziği Korosu’ndan Muhteşem Konser
Bu yıl kuruluşunun 28. yılını kutlayan Balıkesir Türk Müziği Korosu'nun ...
VARAN -2 Byturco’dan Velilere ve Öğrencilere BÜYÜK HİZMET
BYTURCO Internet Gazetesi 2011 yılına girerken, ‘Gönül Dostu’ Gönül Şen ...
 
 
Ege'de orta şiddette deprem
Ege Denizi'nde Gökçeada açıklarında orta şiddette bir deprem oldu.
Kalbini Çantada Taşıyor
Gaziantep'te 1,5 yıldır kalp nakli bekleyen 25 yaşındaki Vakkas Öztürk, ...
BU KÖŞE SİZLERİN... Siz Sorun, Gönül Dostu Cevaplasın... Sosyolog ve Yaşam Koçu Gönül Şen Yazılarına Başlıyor
Bu Yollar Sadece Yayaların Olacak
Sultanahmet, Sirkeci ve Beyazıt'ı da içine alan alanda 90 cadde ve sokak ...
 
 
30 TL’ye 4 Kişilik Yılbaşı Yemeği
Yılbaşı yaklaşırken otel ve restoranlar bin 600 avroya ulaşan paket programlar ...
Dolmuş Uçak Geliyor
Pervaneli uçaklarla dolmuş uçak işine giren THY'nin Genel Müdürü Temel ...
Bu Maden Sadece Eskişehir’de Çıkıyor
Çinlilerin taklit edemediği tek ürün Eskişehir'de çıkarılan kıymetli bir ...
'Yaşam Koçu' Gönül Şen Yazılarıyla Byturco Ailesine Katılıyor...
Sosyoloji konusunda uzmanlaşan Gönül Şen, şu an da Türkiye’nin en çok ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi

GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Kıbrıs’ın Sahibi Biziz
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya