Mehmet Kesim Yazdı :Her Şey Türkiye Sevdamız İçin
|
 |
|
|
Gazeteci Yazar Mehmet Kesim Gündeme dair önemli bir konuyu Köşesine taşıyarak okuyucularıyla paylaştı. |
 |
|
 |
11 Mart 2018 Pazar - 18:56 |
  
|
|
 |
|
|
|
 |
Yazmış olduğu Köşe yazıları Merakla okunup takip edilen Gazeteci Yazar Mehmet Kesim Gündeme dair önemli konuları içeren bir köşe yazısını okurlarıyla paylaştı .İşte Mehmet Kesim'in köşe yazısı
HER ŞEY TÜRKİYE SEVDAMIZ İÇİN
Keyifle Çayımı Yudumlarken TV Kanalarında'ki haberlerden ve ajanslar'dan kahraman ordumuzun başarıyla sürdürdüğü Zeytindalı Harekatındaki ilerleyişini ve Afrin şehir merkezini kuşatmakta olduğunu gururla izliyor öğreniyorum.
Bu konu ile harekat öncesi ''DOST KİM DÜŞMAN KİM '' ve daha sonra ''MİLLETÇE TEK YÜREĞİZ '' Başlıklı köşe yazılarımda bu konu ile ilgili özel düşüncelerimi yorumumu sizlerle paylaşmıştım.
Ben yazdıklarımla Bu vatan bu devlet bu millet bu bayrak için ''Düğüne gidiyoruz ''diyerek harekata katılan Güvenlik güçlerimizin Milletimizin duygularına tercüman olmaktan gurur duyuyorum.
Vatanımızın, güvenliği ,huzuru ,Suriye halkının kendi topraklarında kardeşce özgürce yaşamaları için bu harekata katılan, şanlı Türk tarihimizin sayfalarına Altın harflerle işlenecek içerisinde Ordu Mensuplarımız Özel Harekatçılarımız MİT mensupları Korucular ÖSO mensuplarının Allah her zaman yardımcısı olsun bilsinler ki Türk milletinin duaları kalpleri onlarla.
Türkiye çok önemli tarihi günlerden geçerken milletçe ''TEK YÜREK ''olmaya devam etmeliyiz.Bununun altını özellikle çizmek istiyorum.
İçte ve dışta haince birlik ve beraberliğimizi sinsice kahpece bozmak isteyenler insanları birbirine küstürmek kırdırmak kaos çıkarmak isteyen vatan hainleri dün olduğu gibi bugün'de olabilir karşımıza çıkabilir.
Kendi şahsi menfaatleri davaları konusunda milletimizi her türlü alanda vatan millet devlet bayrak sevdasıyla hizmet veren bürokratımızı politikacımızı kısaca Hepimizi etkilemek için şerefsizce ithamlar suçlamalarda bulunabilirler
Bu konuda .Sn Cumhurbaşkanımız Erdoğan özellikle deyinmiş ''At İzi İt İzine Karışmasın ''demişti.Bu konu Gerek hükümet nezninde gerekse vatanını milletini seven Gazeteci Yazar Meslektaşlarımca sık sık gündeme getiriliyor.
Bu vatan millet devlet bayrak düşmanlarının şerefsizliği hainliği geçmişlerinde hep olmuştur bunların bu alışkanlıkları sinsice hain planlarını Devletimiz her zaman bozacak güçtedir.Bizde bu konuda her zaman duyarlı ve uyanık olmamız lazım.
Ben her zaman bunu savunur fırsat buldukça'da milletimizle köşe yazılarımla paylaşır tarihe not düşerim.
Bu FETÖ/PDY Mücadelesindede 5 yıldır köşemde ve sayfalarımızda sürmektedir.
17/25 Aralık 2013 Tarihlerin'de gerçek yüzünü görmeye başladığımız insanları sinsice kandırarak yüzünü maskeleyen FETÖ/PDY ni n Devletimiz ve Milletimiz üzerinde oynamak istediği hain ve sinsice planların teşhirini ve Milletimizin Bilgilenmesi için son 5 yıldır yazmış olduğum köşe yazıları yaptığımız haberler Byturco.com ve Buyukantalya .com sayfalarında mevcut.
Ben bunları kaleme alırken 15 temmuz 2016 öncesi bu konuda demeç vermekten kaçınanları hatırlıyorum.
''Antalyada bin otel satılık '' Antalya Battı'' diye Zaman Gazetesi başlık atarken ,Ben ''Kara Propagandaya Hayır '' Bu bir vatan hainliğidir deyip bu konuda kampanyalar düzenlerken, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sevgili Menderes Türelin o tarihte Antalyamız a turist gelsin esnafımız para kazansın Turizmciler otelciler batması diye seferberlik ilan ederken bu konuda hiç sesini çıkarmadan oturanları hatırlıyorum.
İyi ki Vatanımın Milletimin Devletimin Bayrağımın sevgisi Beynimden'de yüreğimden'de kalemimden'de eksik olmamış Allaha çok şükür ki insanların kirli emellerini hain maskelerini görmüşüm.
iyi ki hainlere şerefsizlere karşı her alandaki korkusuzca mücadelede tarihe not düşecek Onlarca yazı kaleme almışım
Şöyle bir bakıyorum köşe yazılarımla ''15 Temmuz Şehitlerimiz'e '' şiirimle gurur duyuyorum.Bu yazılarımın bazıları merak edenler tekrar okusunlar hafızalarını tazelemiş benim hassasiyetimi hatırlamış olurlar.
10 ekim 2014 günü Byturco.com ''Uzun İnce Bir Yoldayız ''
1Kasım 2014 günü Byturco.com ''Zülfükara Dokunmam lazım''
9 Eylül 2015 Günü Byturco.com ''Kirli Tezgahta Kullanılmayalım ''
26 Ocak 2016 Günü Byturco.com ''Benden Haberler ''
10 Şubat2016 Günü Buyukantalya.com ''Kara Propaganda ve Başkan Türel ''
16Temmuz 2016 Günü Byturco.com Türk Medyasının Tarihi Sınavı
10 Ağustos 2016 Günü Byturco.com Yenikapıdan Çıkan Güçlü Türkiye
2Eylül 2016 Günü Byturco.com ''nün '' Fetö'nün Arka Bahçesi Başlıklı köşe yazılarım Bugün değil Son 5 yıl içerisindeki bu konudaki Mücadelede Devletimizin Milletimizin Yanında vatan hainlerine karşı yapılan mücadelede ''TARİHE NOT DÜŞTÜĞÜM'' KÖŞE YAZILARIMDAN BAZILARI...
Geçmişten Bu güne Vatan Millet Devlet Bayrak Sevdamızla Çok Şükür ''Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır ''diyererek Ne Mutlu ki Bunları yazıyor Milletimizle Paylaşıyorum Yüzbinlere ,Milyonlara ulaşabilmesi için kendim'de Milli duygu ve hassiyetle özel bir gayret sarfediyorum.
Gençlerimiz Milletimiz içte ve dıştaki hainlerin oyununu duysun Bu topraklar'da Lazıyla Çerkeziyle Boşnakıyla Kürdüyle Türküyle Alevisiyle Sunnisiyle bilsin Bu Canım Vatanımız Bölünmesin hain tuzaklara tezgaha gelmesin kardeşlik milli birlik beraberlik içerisinde Türkiyem 2023 hedeflerine 2071 hedeflerine ulaşsın.
HER ŞEY TÜRKİYE SEVDAMIZ İÇİN
[email protected]
|
|
 |
|
 |
 |
 |
FACEBOOK YORUM |
Yorumlarınızı
Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın... |
|
 |
|
|
 |
 |
 |
YORUMLAR |
Onay bekleyen yorum yok. |
|
 |
|

Küfür, hakaret içeren; dil, din,
ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük
harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
DİĞER HABERLER |
|
 |
|
 |
|
|
GÜNÜN MANŞETLERİ |
Antalya'da Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadelede En İyi Narkotik Polisi Anneler Oluyor
GAÜ Bursluluk Sınavı 10 Mayısda
2025 Turizm Başkenti Erzurum'da düzenlenen Palandöken Ekonomi Forumuna Büyük İlgi
Mehmet Kesim Yazdı : Siz,Evet Siz, Ne Kadar İyisiniz ?
CHP Kepez Meclis Üyesi Emre Atmaca'ya Tutuklama
Kırcami’de Yasallaşan İmar Planıyla Yeni Dönem Başladı
Türkiye Lefkoşa Büyükelçisi Başçeri, 23 Nisan sebebiyle çocukları kabul etti
KKTC'de DP Milletvekili Serhat Akpınar Genel Sekreterlik Görevinden İstifa Ettiğini Açıkladı
4. Uluslararası Food Fest Antalya Gastronomi Festivali’nin bu yılki teması “Akdeniz Mutfağı”
KKTC'de GAÜ Amerikan Kolleji ile Ronald Reagan Senior School Arasında İşbirliği Anlaşması
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
ÇOK OKUNANLAR |
 |
|
 |
|
 |
YAZARLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FOTO GALERİ |
 |
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor
2017 Yazına Damga Vuracak... Simli Kızlar!
Instagram'ı Sallayan Güzel! Silvia Caruso...
Emıly Ratajkowskı Üstsüz Deniz Keyfi
Anouk Van Kleef Kimseye Aldırmadı!
Galada Şıklık Yarışı 2017
Gabrielle Caunesil Frikiği Umursamadı
Motobike İstanbul Fuarı başladı
Kendall Jenner'ın Altın Dişleri Olay Oldu!
PLAYBOY MODELİ UFACIK MAYOLARIYLA DÜNYAYI DOLAŞIYOR!
|
|
 |
 |
 |
|
 |
ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FACEBOOK'TA BYTURCO |
|
 |
TWITTER'DA BYTURCO |
|
 |
 |
 |
ANKET |
|
 |
|