Meteoroloji uyardı: Yağışlı hava geliyor
|
 |
|
|
Bugün 11 derece olan sıcaklık yarın 9, pazartesi 7, salı 4, çarşamba günü ise 3 dereceye iniyor. Salı günü ise tekrar kar geliyor.
|
 |
|
 |
25 Şubat 2012 Cumartesi - 12:28 |
  
|
|
 |
|
|
|
 |
Yağışlar Marmara, Karadeniz kıyıları ile Ankara ve Eskişehir çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.
Türkiye’nin kuzey kesimleri çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Erzincan ve Ardahan çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışlar Marmara, Karadeniz kıyıları ile Ankara ve Eskişehir çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis bekleniyor. Hava sıcaklığının Marmara'da 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
SİS, BUZLANMA VE DON UYARISI
İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.
ÇIĞ UYARISI
Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda eğimin fazla olduğu alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak...
İSTANBUL: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu (11)
ANKARA: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (6)
İZMİR: Parçalı ve az bulutlu (16)
ADANA: Az bulutlu ve açık (17)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık (19)
SAMSUN: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu (12)
ERZURUM: Parçalı, zamanla çok bulutlu, kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. (-11)
VAN: Parçalı ve az bulutlu, kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (-1)
DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu (6)
BÖLGELERDE HAVA DURUMU
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:
MARMARA: Parçalı, zamanla bölgenin doğusunun çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Bilecik çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. A
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülecek.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Yozgat, Kayseri ve Sivas çevrelerinin yağışlı geçecek. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, Ankara ve Eskişehir çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yağmur, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kıyı kesimlerinin yağmur, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görülecek. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde eğimin fazla olduğu alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey kesimlerinin çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Erzincan ve Ardahan çevrelerinin kar yağışlı geçecek. Bölge genelinde kuvvetli olmak üzere, buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda eğimin fazla olduğu alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.
|
|
 |
|
 |
 |
 |
FACEBOOK YORUM |
Yorumlarınızı
Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın... |
|
 |
|
|
 |
 |
 |
YORUMLAR |
Onay bekleyen yorum yok. |
|
 |
|

Küfür, hakaret içeren; dil, din,
ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük
harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
DİĞER HABERLER |
|
 |
|
 |
|
|
GÜNÜN MANŞETLERİ |
Selçuk Bayraktar: Kardeş vatanı, yeni teknoloji üssü yapmak için buradayız!
Erdoğan :Emeklerini alın teriyle bereketlendiren çalışanlarımızın haklarını korumak temel önceliğimiz oldu
Antalya'da Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadelede En İyi Narkotik Polisi Anneler Oluyor
GAÜ Bursluluk Sınavı 10 Mayısda
2025 Turizm Başkenti Erzurum'da düzenlenen Palandöken Ekonomi Forumuna Büyük İlgi
Mehmet Kesim Yazdı : Siz,Evet Siz, Ne Kadar İyisiniz ?
CHP Kepez Meclis Üyesi Emre Atmaca'ya Tutuklama
Kırcami’de Yasallaşan İmar Planıyla Yeni Dönem Başladı
Türkiye Lefkoşa Büyükelçisi Başçeri, 23 Nisan sebebiyle çocukları kabul etti
KKTC'de DP Milletvekili Serhat Akpınar Genel Sekreterlik Görevinden İstifa Ettiğini Açıkladı
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
ÇOK OKUNANLAR |
 |
|
 |
|
 |
YAZARLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FOTO GALERİ |
 |
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor
2017 Yazına Damga Vuracak... Simli Kızlar!
Instagram'ı Sallayan Güzel! Silvia Caruso...
Emıly Ratajkowskı Üstsüz Deniz Keyfi
Anouk Van Kleef Kimseye Aldırmadı!
Galada Şıklık Yarışı 2017
Gabrielle Caunesil Frikiği Umursamadı
Motobike İstanbul Fuarı başladı
Kendall Jenner'ın Altın Dişleri Olay Oldu!
PLAYBOY MODELİ UFACIK MAYOLARIYLA DÜNYAYI DOLAŞIYOR!
|
|
 |
 |
 |
|
 |
ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FACEBOOK'TA BYTURCO |
|
 |
TWITTER'DA BYTURCO |
|
 |
 |
 |
ANKET |
|
 |
|