Tarkan: Esrar kullandım, pişmanım
|
 |
|
|
Uyuşturucu kullanmaktan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan sanatçı Tarkan, “Hayatın ve şöhretin zorluklarından dolayı bir dönem esrar kullandığımı kabul ediyorum. Pişmanım” dedi. |
 |
|
 |
15 Eylül 2011 Perşembe - 15:34 |
  
|
|
 |
|
|
|
 |
İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya sanatçı Tarkan Tevetoğlu, Recep Aytek, Kubilay Keskin, Tarık Miras, Ömer Faruk Miras, Özlem Dinler Altun, Bekir Saçar, Abdülmelik Geniş ve Mehmet Salih Geniş ile avukatları katıldı.
Tarkan’ın duruşmaya siyah bir gömlek ve altına gri pantolon giyerek geldiği görüldü.
Adliyeye VIP otoparkından giren Tarkan’ın siyah bir gömlek ve gri pantolon giydiği görüldü.
‘PİŞMANIM’
Duruşmada savunması alınan Tarkan Tevetoğlu, emniyet ve savcılıktaki ifadesini tekrarladığını ifade eden ederek, “Sanatçıyım. Hayatın ve şöhretin zorluklarından dolayı bir dönem esrar maddesi kullandığımı kabul ediyorum. Operasyondan sonra kullanmadım. Pişmanım" dedi.
‘PARA VERMEDEN ALDIM’
Mahkeme Başkanı Serap Durmaz ’nın “Sana uyuşturucuyu getiren kimdi? Bize onu söyle" sorusu üzerine Tarkan, "Murat Erdoğan’dan temin ettim. Esrarı parasız aldım. Hiçbir bedel ödemedim" diye konuştu.
Erdoğan’la uzun yıllardan beri arkadaş olduğunu belirten Tarkan, "Diğer sanıkar Ömer Faruk Miras, Tarık Miras ve Gökhan Yüzbaşıoğlu’nu sosyal çevrem nedeniyle tanırım" ifadesini kullandı.
‘UYUŞTURUCUYU POLİSE KENDİM VERDİM’
Mahkeme Başkanı Durmaz’ın Tarkan’ın evinde ele geçirilen uyuşturucu maddesini sorması üzerine, “Evimde yapılan aramada küçük bir miktar esrar ele geçti. Onu da polise kendim verdim" yanıtını verdi.
Sanıklarda Tarkan Tevetoğlu'nun avukatı Günser Dede, dosyanın çok sanıklı olduğunu, yargılamanın ne zaman sonuçlanacağının belli olmadığını söyleyerek, "Müvekkilim sanatçıdır. Bu nedenle müvekkilim yönünden dosyanın ayrılmasını istiyoruz. Mümkün olmadığı takdirde duruşmalardan vareste tutulmasını talep ediyoruz" diye konuştu.
Diğer sanık avukatları da müvekkillerinin duruşmalardan vareste tutulmalarını talep etti.
MAHKEMEDEN RET
Mahkeme heyeti, savunması alınan sanıkların duruşmalardan vareste tutulmalarına karar verdi. Tarkan’ın avukatlarının dosyanın ayrılması talebinin yargılamanın geldiği aşama ve dosya kapsamına göre reddine karar verildi. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.
Sanatçı Tarkan adliyeye geldiği gibi basın mensuplarına görüntü vermeden ayrıldı.
İKİ YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR
Evinde esrar bulunan şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, hakkındaki ilk soruşturmaya Özel Yetkili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bakmıştı. Özel yetkili savcılığın görevsizlik kararıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na göndermesinin ardından 17 sanık hakkında iddianame düzenlenmişti.
İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi de suçun örgütlü olarak işlenmiş olduğu gerekçesiyle dosyayı Özel Yetkili İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’ne göndermişti. Dosyayı inceleyen İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi de suçun “iştirak halinde bireysel suç" olduğunu bildirerek görevsizlik kararı vermişti.
Mahkemeler arasındaki uyuşmazlığın çözümlenmesi için dosya Yargıtay’a gönderilmişti. Yargıtay 5. Ceza Dairesi, 9 ay sonra davanın İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmesine karar vermişti.
Tarkan’ın, "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan 2 yıla kadar hapsi isteniyor.
|
|
 |
|
 |
 |
 |
FACEBOOK YORUM |
Yorumlarınızı
Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın... |
|
 |
|
|
 |
 |
 |
YORUMLAR |
Onay bekleyen yorum yok. |
|
 |
|

Küfür, hakaret içeren; dil, din,
ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük
harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
DİĞER HABERLER |
|
 |
|
 |
|
|
GÜNÜN MANŞETLERİ |
Antalya'da Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadelede En İyi Narkotik Polisi Anneler Oluyor
GAÜ Bursluluk Sınavı 10 Mayısda
2025 Turizm Başkenti Erzurum'da düzenlenen Palandöken Ekonomi Forumuna Büyük İlgi
Mehmet Kesim Yazdı : Siz,Evet Siz, Ne Kadar İyisiniz ?
CHP Kepez Meclis Üyesi Emre Atmaca'ya Tutuklama
Kırcami’de Yasallaşan İmar Planıyla Yeni Dönem Başladı
Türkiye Lefkoşa Büyükelçisi Başçeri, 23 Nisan sebebiyle çocukları kabul etti
KKTC'de DP Milletvekili Serhat Akpınar Genel Sekreterlik Görevinden İstifa Ettiğini Açıkladı
4. Uluslararası Food Fest Antalya Gastronomi Festivali’nin bu yılki teması “Akdeniz Mutfağı”
KKTC'de GAÜ Amerikan Kolleji ile Ronald Reagan Senior School Arasında İşbirliği Anlaşması
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
ÇOK OKUNANLAR |
 |
|
 |
|
 |
YAZARLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FOTO GALERİ |
 |
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor
2017 Yazına Damga Vuracak... Simli Kızlar!
Instagram'ı Sallayan Güzel! Silvia Caruso...
Emıly Ratajkowskı Üstsüz Deniz Keyfi
Anouk Van Kleef Kimseye Aldırmadı!
Galada Şıklık Yarışı 2017
Gabrielle Caunesil Frikiği Umursamadı
Motobike İstanbul Fuarı başladı
Kendall Jenner'ın Altın Dişleri Olay Oldu!
PLAYBOY MODELİ UFACIK MAYOLARIYLA DÜNYAYI DOLAŞIYOR!
|
|
 |
 |
 |
|
 |
ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FACEBOOK'TA BYTURCO |
|
 |
TWITTER'DA BYTURCO |
|
 |
 |
 |
ANKET |
|
 |
|